Activiteiten anderen

Activiteiten anderen

Klik op de onderstreepte naam van de training of workshop voor meer informatie, data en tarieven.

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustus 2018!

Vanuit het pand van Sensibel bieden ook zelfstandigen hun eigen activiteiten, behandelingen en consulten aan.

Sjamanistische klankhealing o.l.v. Gabriëlle en Mirjam.
Een sjamanistische klankhealing is een heerlijke sessie om te ondergaan. Je hoeft niets anders te doen dan te liggen en te ervaren. De klankhealingen zijn ongeveer 1 x per maand op woensdag avonden. Je bent van harte welkom om het eens te komen ervaren.

 

Welness MassageCandy Kleef is gediplomeerd NGS Wellnessmasseur. Zij biedt heerlijke ontspanningsmassages aan, met veel liefdevolle aandacht voor het welbevinden van de mens. Adres behandelingen: Bonnefanten 103a, Capelle aan den IJssel (ruimte van Relax massage). Werktijden: vrijdagen in de even weken tussen 9:00 tot 21:00 uur.

 

Workshop Een Vitalere Jij! Gezond eten, meer bewegen en meer tijd voor jezelf zorgt voor een gelukkigere versie van jezelf. Dat klinkt heel logisch maar toch is het voor velen vaak moeilijk te realiseren, laat staan vast te houden! In deze workshop o.l.v. Esmeralda Beelt komen o.a. zaken als detoxen, de werking van voeding op ons lichaam en gezond en mindfull eten aan bod. Nieuwe data volgen nog…

 

Vitaliteitsprogramma. Het vitaliteitsprogramma o.l.v. Esmeralda Beelt is een traject van vier weken waarbij je oude eetpatronen opruimt en tijd en ruimte voor jezelf creëert om een nieuwe duurzame lifestyle  te omarmen. Dit doe je door te leren maar vooral te ervaren wat goede en (h)eerlijke voeding met jou doet terwijl je je lichaam ontdoet van gifstoffen.

 

selectie-buddha-verkleind

Kristal workshopOnder leiding van Franciska de Grijs van Kristalcode. In deze workshop maak je kennis met diverse soorten kristallen. Denk aan waterkristallen, doorstroomkristallen, persoonskristallen, engelenkristallen en kosmische kristallen. Je leert kristallen lezen en je leert vanuit je hart je te verbinden met de energie van kristallen. Een bijzondere belevenis.

 

Training Energetisch beheer glastuinbouw. Deze training is opgezet in samenwerking met Theo van der Knaap. In de training maak je kennis met je eigen energetische systeem. Je leert gronden, eigen ruimte innemen en energie stromen. Dit doe je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en mindfulness. Je leert hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op je leven en bedrijf.