Basisopleiding

Basisopleiding

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustus!
Op zondag middag 26 augustus is er nog een extra Open inloopmiddag.

De basisopleiding van Sensibel bestaat uit 2 modules en duurt 1 jaar. Je kunt je per module inschrijven. (klik op de onderstreepte namen voor meer informatie)

Module Bewustwording, meditatie en Spirituele ontwikkeling (7 lesdagen). Deze module is voor jouw eigen proces. Voordat je met anderen gaat werken, is het van belang dat je eerst zelf met bewustzijnsontwikkeling, meditatie, visualisatie en zelf-healing aan de slag gaat. Deze module gaat op 1 september 2018 op zaterdagen van start.

Module Reading basis (Energie leren lezen: 8 lesdagen)
In deze module ga je aan de slag met het afstemmen op en verwoorden van (aura)energie. Deze module gaat op 9 september op zondagen van start.

Bij de modules hoort een apart leerconsult waarin tevens 15 minuten wordt besteed aan jouw voortgang.

Studiebelasting: 90 lesuren. Daarnaast is het gewenst om aandacht te besteden aan het lezen van de reader en het doen van de oefeningen in de readers, aan mediteren en aan het lezen van literatuur.

Niveau lesstof: In principe kan iedereen aan de opleiding of trainingen/modules meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gedaan. Mocht je al wel bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan kan er gekeken worden of je in aanmerking komt voor vrijstelling(en). De lesstof van de modules zijn ongeveer op MBO+ niveau.

Voor de tarieven van de basisopleiding kun je HIER kijken.

Na de basisopleiding kun je kiezen voor de:
Opleiding Mediumschap nieuwe stijl
Healing opleiding
Opleiding Energetisch transformatie therapeut

Neem voor meer informatie op opgeven contact op met Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.