Basistraining ‘Healing geven’

Basistraining ‘Healing geven’

Helende handen

In deze praktijkgerichte basistraining leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie en met behulp van gidsen/andere hogere energieën. De training bestaat uit 4 lesdagen en een apart dagdeel voor de praktijktoets.

In de eerste twee lesdagen van deze training leer je om healing te geven vanuit je eigen energie; van mens tot mens. Je leert de basis van het geven van healing vanuit een lichte meditatieve ontspanning. Met je handen, vanuit je buik en hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je gebruikt je intentie (mindset) en combineert dit met een verheven gevoel van liefde en dankbaarheid in je hart.

In het tweede deel van de training leer je om healing te geven met behulp van gidsen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. De meditaties verdiepen naar andere bewustzijnsstaten. Je leert je openstellen voor hogere energieën om via jou healing te geven.

 De training maakt als module onderdeel uit van de Healing opleiding en de opleiding Transformatietherapeut. Je kunt de training echter ook voor je eigen ontwikkeling volgen. Je krijgt dan (indien gewenst) alleen een certificaat als bewijs van deelname. De training is sowieso een toevoeging voor je eigen proces. Door het geven en ontvangen van healingen zal je eigen ontwikkeling in een stroomversnelling komen.

Docent
: Sandra Valk
Studiebelasting: 24 lesuren en een uur voor het lezen van de reader. Praktijktoets: 3 uur. Extra oefenen met mededeelnemers: 2,5 uur.
Op de Open healing avonden van Sensibel kun je ook verdere ervaring opdoen in het geven van healing aan klanten of mededeelnemers.

De training is vooral ervaringsgericht maar je krijgt ook schriftelijke informatie in de vorm van een reader. We gaan aan de slag met geleide meditatie en oefeningen. We oefenen in tweetallen en in groepsverband. De sfeer is warm en je ontmoet gelijkgestemden.

Healing
Healing geven van mens tot mens is al heel fijn, maar healing geven met behulp van gidsen en andere hogere energieën wordt vaak als heel bijzonder en intens ervaren. Je komt in een andere bewustzijnstoestand die ook voor jezelf helend werkt. Je begeeft je in een wereld van onvoorwaardelijke liefde, van balans en van ongekende mogelijkheden. Hoe meer je leert afstemmen op spirit, hoe dieper je healingen worden. Al naar gelang de situatie van je cliënt, kunnen in een healing oude blokkades en patronen worden losgelaten. Het zelf-herstellend vermogen van de cliënt wordt aangesproken en mensen krijgen inzichten en handvatten tot veranderingen. Fysieke klachten kunnen stabiliseren of kunnen zelfs verbeteren.

Healing is het Engelse woord voor heling. De healer maakt als het ware het energieveld van de klant schoon. Een healing is zacht en uitnodigend. Een mens bestaat zowel uit fysieke als niet-fysieke energie. In een healing behandeling voelt de healer waar er blokkades zijn: op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Een healing werkt in op het lichaam, de emoties, de chakra’s en het aura van de klant. Door een healing kan alles weer lekker doorstromen. Klachten verminderen en het zal een verandering teweeg brengen in het leven van de klant.

In de training komt aan bod: 

  • Geleide meditatie en de verschillende bewustzijnsstaten;
  • Basishouding voor het werken met cliënten;
  • Klanten helpen met gronden;
  • Healing van het energetische systeem van klanten (gronding, verbinding met Bron, chakra’s en auralagen);
  • Healing geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau;
  • Werken vanuit je hart en met liefdevolle intentie;
  • Healing geven vanuit een diepere meditatieve ontspanning: werken met hogere energieën, gidsen en bronenergie.

Het is een ervaring vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Eindtoets voor deelnemers van opleidingen? Ja; alleen een praktijktoets.
De praktijktoets wordt afgenomen tijdens een apart dagdeel. Je geeft een healing aan een klant van buiten de opleiding. Om voor de opleiding voor een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’ in aanmerking te komen, dien je de eindtoets met goed resultaat te hebben afgerond. Daarnaast is 1 x oefenen buiten de lessen verplicht.
Deelname aan de eindtoets is niet verplicht. Je krijgt dan (indien gewenst) alleen een certificaat als bewijs van deelname.

Na deze training kun je eventueel verder met de vervolgtraining ‘Healing geven’.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt een reader per mail met informatie over de training. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.

Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.