Begeleiding en consulten Sandra Valk

Begeleiding en consulten Sandra Valk

Sandra foto facebook

Samen op weg naar een gezond, liefdevol, succesvol en gelukkig leven.

Je kunt bij Sandra terecht voor: Bewustzijnscoaching, spirituele ontwikkeling, healing, regressie- en reïncarnatie sessies en energetische transformatie therapie.

Werktijden: Maandag t/m vrijdag overdag en om de week op donderdag avond.
Adres consulten: Bonnefanten 63 (praktijk aan huis) of Bonnefanten 103b (trainingsruimte) te Capelle aan den IJssel.
Afspraak maken: via info@centrumsensibel.nl of bel 010-2280212 of 06-53547643.

Voor het profiel van Sandra klik je hier.

Je kunt terecht voor:
– Een healing en reading van je chakra’s of aura.
– Begeleiding bij Zelf-healing.
– Omgaan met hooggevoeligheid.
– Bewustzijnsontwikkeling en Spirituele ontwikkeling.

Ook kun je terecht bij: Emotionele problemen, stress, oververmoeidheid, overspannenheid of burnout, onzekerheid, somberheid, angsten en traumatische ervaringen. Sandra biedt ook begeleiding en behandelingen bij alle lichamelijke klachten en aandoeningen.

Werkwijze
Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van coaching, healing, mediumschap en therapeutische technieken. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is.

Meditatieve ontspanning
In mijn sessies werk ik meestal met ontspanningsoefeningen en geleide meditatie voor een (licht) meditatieve ontspanning. Op die manier komt jouw bewustzijn in directe verbinding met jouw ziel of onderbewuste. Je komt makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en healing overgaan.

Duur sessies
Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag en van wat je wilt bereiken. Je kunt langskomen voor 1 sessie, maar meestal zijn er meerdere sessies nodig. Dit is zeker het geval bij klachten en aandoeningen die al langer spelen.
De eerste sessie duurt altijd 75 minuten. Daarna zijn er vervolgsessies van een uur mogelijk.

Wat levert het op?
– Meer regie over je leven (werk, relaties, gezondheid, levensgeluk)
– Meer rust en zelfliefde
– Inzicht in het hoe en waarom van je klachten
– Handvaten om klachten te verminderen
– Stabilisatie en verbetering van jouw situatie
– Door meditatieve ontspanning worden je gedachten helderder
– Transformatie van ongewenste neigingen

Visie
Ik geloof dat lichamelijke klachten en ziektes een uiting zijn van een disbalans in jouw systeem. Jouw lichaam spiegelt als het ware hoe het mentaal en emotioneel gezien met jou gaat. Jouw lijf of emoties geven aan dat je ergens niet ‘resoneert’ met wie jij werkelijk bent of wilt zijn. Klachten zijn bijvoorbeeld signalen dat je al langere tijd iets doet wat je niet wilt, of juist niet doet wat je wél zou willen. De klacht wijst je de weg naar jouw ware zelf. Door meditatie, visualisatie en oefening en het leren wijzigen van negatieve gedachten, kun je jouw systeem ‘helen’.

Soms heeft jouw ziel gekozen voor een bepaalde klacht of aandoening, om op die manier tot goddelijke inspiratie te komen. Ik help je graag om dit duidelijk te krijgen en om, indien mogelijk (wat meestal het geval is), verlichting of verbetering te bewerkstelligen.

Ik geloof in de kracht van een holistische benadering: de benadering van een mens als geheel met al zijn aspecten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. In mijn werk ben ik geïnspireerd door het gedachtegoed van Esther Hicks, Joe Dispenza, Greg Braden en Bentinho Massaro.

Het is mijn wens dat er meer samenwerking komt tussen de reguliere- en de alternatieve (energetische) geneeskunst. Door meditatie, visualisatie en oefeningen zou je, in combinatie met eventuele reguliere medicatie, veel meer kunnen bereiken.

Let wel: ik ben geen arts en stel dan ook geen diagnoses. Ook geef ik geen advies wat betreft het gebruik van medicatie. Mijn behandelingen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners.