Begeleiding en consulten Sandra Valk

Begeleiding en consulten Sandra Valk

Sandra foto facebook

Samen op weg naar een gezond, liefdevol, succesvol en gelukkig leven.

Je kunt bij Sandra terecht voor: Bewustzijnscoaching, healing- en reading consulten, regressie- en reïncarnatie sessies en energetische therapie.

Werktijden: Maandag, dinsdag, woensdag en incidenteel op vrijdag.
Adres consulten: Bonnefanten 63 (praktijk aan huis) of Bonnefanten 103b (trainingsruimte) te Capelle aan den IJssel.
Afspraak maken: via info@centrumsensibel.nl of 010-2280212 of 06-53547643.

Voor het profiel van Sandra klik je hier.

Wanneer Consulten of begeleiding bij Sandra
Bij hooggevoeligheid, emotionele problemen, stress, oververmoeidheid, overspannenheid of burnout. Bij onzekerheid, somberheid, angsten en traumatische ervaringen. Sandra biedt ook begeleiding en behandelingen bij alle lichamelijke klachten en aandoeningen.

Je kunt ook terecht voor:
– Een healing of reading van je chakra’s of aura.
– Begeleiding van Zelf-healing.
– Vragen of training op het gebied van bewustzijnsverhoging en spiritualiteit.

Werkwijze
Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van coaching, healing, mediumschap en therapeutische technieken. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag en van wat je wilt bereiken. Je kunt ook langskomen voor 1 sessie. Bij klachten die al langere tijd spelen zijn er soms meerdere sessies of een traject nodig.

Meditatieve ontspanning
In mijn sessies werk ik met ontspanningsoefeningen en geleide meditatie voor een (licht) meditatieve ontspanning. Op die manier komt jouw bewustzijn in directe verbinding met jouw ziel of onderbewuste. Je komt makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en heling overgaan.

Visie
Ik geloof dat lichamelijke klachten en ziektes een uiting zijn van een disbalans in jouw systeem. Jouw lichaam spiegelt als het ware hoe het mentaal en emotioneel gezien met jou gaat. Hoewel wij als mens natuurlijk heel onzeker kunnen worden als wij fysieke klachten of aandoeningen hebben, geloof ik dat de intentie van ons systeem altijd positief is. Het geeft namelijk aan dat je ergens niet ‘resoneert’ met wie jij werkelijk bent of wilt zijn. Klachten zijn bijvoorbeeld signalen dat je al langere tijd iets doet wat je niet wilt, of juist niet doet wat je wél zou willen. De klacht wijst je de weg naar jouw ware zelf. Door positieve benadering en het leren wijzigen van negatieve gedachten, kun je jouw systeem ‘helen’.

Soms heeft jouw ziel gekozen voor een bepaalde klacht of aandoening, om op die manier tot goddelijke inspiratie te komen. Ik help je graag om dit duidelijk te krijgen en om, indien mogelijk (wat meestal het geval is), verlichting of verbetering te bewerkstelligen.

Ik geloof in de kracht van een holistische benadering: dat je kijkt naar de mens als geheel met al zijn aspecten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. In mijn werk ben ik geïnspireerd door het gedachtegoed van Esther Hicks, Joe Dispenza, Greg Braden en Bentinho Massaro.

Het is mijn wens dat er meer samenwerking komt tussen de reguliere- en de alternatieve (energetische) geneeskunst. Samen kun je meer bereiken.

Let wel: ik ben geen arts en stel dan ook geen diagnoses. Ook geef ik geen advies wat betreft het gebruik van medicatie. Mijn behandelingen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners.

Meer lezen over mijn manier van werken en mijn visie? Klik dan hier.