Bewustwording, meditatie en Intuïtieve ontwikkeling

Bewustwording, meditatie en Intuïtieve ontwikkeling

Wil jij jezelf bevrijden van beperkende patronen die een gelukkig leven in de weg staan? En ben je geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn, visualisatie en zelf-healing? Geef je dan op voor deze training!

Interesse? Kom naar de introductiedag op zondag 10 juni of naar de Open dag op zondag 19 augustus 2018.

Docenten: Jacqueline van Wijk en Sandra Valk.
De training bestaat uit 10 avondlessen.

Geleide meditatie, visualisatie en mindfulness
In de training speelt geleide meditatie en visualisatie een grote rol. Je leert ook hoe je (zelf) thuis kunt mediteren. Door middel van meditatieve ontspanning leer je hoe je je gedachten tot rust kunt laten komen zodat je in contact komt met je gevoel, je lichaam en je intuïtie. Naast geleide meditatie gaan we aan de slag met visualisatie, mindfulness, zelf-healing en oefeningen. De meditaties zijn gericht op zelf-liefde, het verkrijgen van inzicht in jouw ‘neigingen’ en het ontdekken van jouw unieke essentie. Daarnaast krijg je les in bewustzijn en bewust creëren.

We besteden aandacht aan het onderzoeken en helen van jouw eigen energiesysteem. Je leert gronden, je aura om je heen zetten en aarde- en kosmische energie stromen. Je ontdekt hoe je zelf energetisch in elkaar zit. Beperkende patronen die jou weerhouden om een gelukkig, gezond en succesvol leven te leiden komen aan het licht en kunnen d.m.v. energiewerk worden getransformeerd en geheeld. Bewustzijnsontwikkeling en de wetten van het Universum staan centraal.

De lessen gaan gepaard met een theorie over het hoe en waarom van het leven op aarde. Je wordt je bewust van je zielenleiding, jouw unieke verbinding met de Bron/het grotere geheel, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Wat denk jij? Wat geloof je? Hoe sta je in contact met je gevoel en je lichaam? Hoe ga je om met emoties? Hoe creëren wij mensen onze werkelijkheid? En hoe kun je bewust het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt? Je gevoel is je kompas op weg naar je ‘ware zelf’.

In deze training ga je aan de slag met jouw eigen proces. Mensen die zich met meditatie en zelfontwikkeling bezighouden ervaren meer rust, compassie en levensgeluk. Door de oefeningen gaat je energie omhoog en dit zie je op een positieve manier terug in je dagelijkse leven. Je kunt leren hoe je zelf de regisseur kunt worden van jouw eigen levensgeluk. Je ontwikkeling komt hoe dan ook in een stroomversnelling.

Voor wie?

 • Als je wilt leren om je denken meer los te laten en meer te gaan ‘voelen’ wat jij zelf nodig hebt.
  Je leert luisteren naar je innerlijke kompas.
 • Voor mensen die hooggevoelig zijn (HSP) en ‘last’ hebben van energie van anderen of overal van alles ‘oppikken’.
 • Als je je bewustzijn en trilling/vibratie wilt verhogen.
 • Als je wilt leren hoe je de schepper van jouw eigen werkelijkheid kunt worden.

Wat levert het je op?

 • Meer zelf-liefde en zelfvertrouwen;
 • Van naar ‘wat hoort’, naar wat jij voelt en graag wilt;
 • Energieopbouw en verminderen van stressgerelateerde klachten;
 • Je leert jouw eigen ruimte innemen met jouw eigen energie. Je herkent energie van anderen beter;
 • Je leert ontspannen. Je denken komt tot rust en je bent meer aanwezig in het hier en nu;
 • Je leert je eigen behoeften en grenzen voelen en respecteren;
 • Jezelf op energetisch vlak helen (dit gaat dieper dan alleen erover praten);
 • Een groter gevoel van zelfbeschikking.

Tijdens de lessen is er aandacht en respect voor ieders ontwikkeling. De sfeer is open, betrokken, spiritueel, informeel en vol humor.

Studiebelasting: 10 x 3 uur (praktijklessen), een paar uur voor het lezen van de reader en een paar uur per week voor de oefeningen.

Oefenen
Om je intuïtie te ontwikkelen en veranderingen in je bewustzijn en ervaringen te bewerkstelligen, is herhaling en oefening van groot belang. Je krijgt tips voor dagelijkse oefeningen. Je zult al snel resultaten boeken en hoe meer je bewijzen ondervindt van het feit dat dit echt werkt, hoe enthousiaster je waarschijnlijk zult worden. Als je zelf de regie in handen krijgt om jouw eigen levensgeluk te bepalen, hoeveel prioriteit wil je dit dan geven? Wij hopen alle prioriteit:-)

Na deze training kun je eventueel verder met de trainingen ‘Healing geven basis‘ en ‘Reading basis‘. Als je echter in wilt schrijven voor één van de opleidingen, dan wordt aangeraden om de 4-daagse training Bewustwording, Meditatie en Spirituele ontwikkeling te volgen.

Mocht je last hebben van fysieke klachten of een lichamelijke aandoening, dan wordt het programma voor ‘Zelf-healing’ geadviseerd. Deze bestaat uit 6 middag lessen en een aantal individuele sessies. Meer informatie hierover volgt nog…

Niveau: iedereen kan in principe meedoen*. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt een reader per mail met informatie over de training en oefeningen. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.
* Deelnemers dienen in ieder geval te beschikken over de mogelijkheid tot zelfreflectie. Bij ernstige psychische problematiek zal er doorverwezen worden naar de reguliere geneeskunde.

Voor meer informatie: Mail: info@centrumsensibel.nl
Telefoonnummer Sandra Valk: 06-53547643
Inschrijven via mail. Je ontvangt een inschrijfformulier. Na invullen en terugsturen van het inschrijfformulier krijg je een bevestiging en een factuur.