Bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling

Bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustus! Je kunt dan meedoen met een gratis proefles. Graag van tevoren opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl
Op zondag middag 26 augustus is er nog een Open inloop middag.

In deze module leer je hoe je hoe je jouw bewustzijn en energie kunt verhogen en hoe je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt. Spirituele ontwikkeling wijst je de weg naar jouw unieke essentie. Je gevoel is je kompas.

Geleide meditatie, visualisatie en mindfulness
In de module spelen geleide meditatie, visualisatie en mindfulness een grote rol. Je leert hoe je (zelf) thuis kunt mediteren. Door middel van meditatieve ontspanning leer je hoe je je gedachten tot rust kunt laten komen zodat je in contact komt met je gevoel, je lichaam en je intuïtie. De meditaties en visualisaties zijn gericht op zelf-liefde, het verkrijgen van inzicht in jouw ‘neigingen’ en het ontdekken van jouw ziel/hogere zelf.

Energie en zelf-healing
We besteden aandacht aan het onderzoeken en helen van jouw eigen energiesysteem. Je leert gronden, je aura om je heen zetten en aarde- en kosmische energie stromen. Je ontdekt hoe je zelf energetisch in elkaar zit. Alles bestaat uit energie en energie wordt beïnvloed door jouw gedachten, gevoelens en handelen. Je krijgt inzicht in jouw ‘zijnstoestand’ en hoe deze jouw realiteit in stand houdt. Beperkende patronen (neigingen) die jou weerhouden om een gelukkig, gezond en succesvol leven te leiden komen aan het licht en kunnen d.m.v. zelf-healing en oefeningen worden getransformeerd en geheeld.

Tijdens de lesdag ‘Mastering you energy 1‘ o.l.v. Suzanne Tempel ontdek je hoe je jouw energie kunt managen. Wanneer verlies je energie en hoe bouw je deze weer op? welke energie van jou is en welke van een ander, hoe je je energie kunt opbouwen. Op welke wijze kun je je energie gebruiken voor jezelf en anderen?

Bewustzijnsontwikkeling: bewust-zijn en bewust creëren. Theorie en oefeningen.
In de training leer je hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op alle aspecten van je leven. De wetten van het Universum staan centraal. De lessen gaan gepaard met theorie over het hoe en waarom van het leven op aarde. Je wordt je bewust van je zielenleiding, jouw unieke verbinding met de Bron/het grotere geheel, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Wat denk jij? Wat geloof je? Hoe sta je in contact met je gevoel en je lichaam? Hoe ga je om met emoties? Hoe kun je het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt?

Lesdag Bewustzijnsstaten
Na deze lesdag o.l.v. Suzanne Tempel weet je wat de kenmerken van de verschillende bewustzijnsstaten zijn en hoe je deze zelf kunt herkennen. Je krijgt oefeningen aangereikt voor de ontwikkeling van een specifieke staat zoals bijvoorbeeld de trance staat, de meditatieve staat of een verhoogde staat van bewustzijn (Awakened Mind).

De training bestaat uit 7 lesdagen.
Docenten: Sandra Valk en Suzanne Tempel

Opbouw lesdagen
Dag 1: Meditatie en bewustzijn (creatie)
Dag 2: Gevoel en overtuigingen
Dag 3: Bewustzijnsstaten
Dag 4: Chakra’s (enerergiepunten in je lichaam) en zelf-healing
Dag 5: Hart en manifestatie
Dag 6: Mastering your Energy 1
Dag 7: Healing, mediumschap en energetische transformatie therapie: theorie en oefeningen

Deze training is voor mensen die zich later verder willen ontwikkelen als healer, medium of therapeut. Het is de basisopleiding van de opleiding Mediumschap nieuwe stijl, de Healing opleiding en de opleiding Transformatietherapeut. Ook kun je hierna verder met de opleiding Art en Mediumschap. Voordat je met andere mensen gaat werken, is het van belang dat je eerst aan de slag gaat met jouw eigen proces en het verhogen van je bewustzijn en energie. Op deze manier word je professioneel opgeleid om het vak van healer, therapeut en medium op een verantwoorde manier uit te voeren. Zelfreflectie en bewustzijn staan centraal in deze training. Je ontwikkeling zal in een stroomversnelling komen.

Wil je een soortgelijke training alleen voor je eigen ontwikkeling volgen? Dan is de avondtraining ‘Bewust Zijn en spirituele ontwikkeling‘ misschien iets voor jou.

Wat levert het je op?

  • Je leert ontspannen. Je denken komt tot rust en je bent meer aanwezig in het hier en nu;
  • Je leert jouw eigen ruimte innemen met jouw eigen energie. Je herkent de energie van anderen hierdoor beter;
  • Je leert je eigen behoeften en grenzen aanvoelen en respecteren;
  • Je ontdekt dat wij mensen spirituele wezens zijn met ieder zijn of haar unieke kwaliteiten;
  • Je leert hoe je bewust kunt leven en creëren met als uiteindelijk doel gevoel van zelfbeschikking.
  • Je ontdekt wat je overtuigingen zijn en hoe deze jouw realiteit bepalen.
  • Je leert hoe je jouw eigen energie kunt opbouwen en vasthouden. Wat is van jou? Wat is van een ander?
  • Je leert hoe je je bewustzijn en trilling/vibratie kunt verhogen.

Tijdens de lessen is er aandacht en respect voor ieders ontwikkeling. De sfeer is open, betrokken, spiritueel, informeel en vol humor.

Studiebelasting: 42 lesuren, een paar uur voor het lezen van de reader en x-uren voor het oefenen.
Je ontvangt per mail schriftelijke informatie in de vorm van een reader met theorie en oefeningen.

Oefenen
Om veranderingen in je bewustzijn en ervaringen te bewerkstelligen, is herhaling en oefening van groot belang. Je krijgt tips voor dagelijkse oefeningen. Je zult al snel resultaten boeken en hoe meer je bewijzen ondervindt van het feit dat dit echt werkt, hoe enthousiaster je waarschijnlijk zult worden. Als je zelf de regie in handen krijgt om jouw eigen levensgeluk te bepalen, hoeveel prioriteit wil je dit dan geven? Wij hopen alle prioriteit:-)

Boekentips: ‘Vraag en het wordt gegeven’ van Esther en Jerry Hicks.
‘Overstijg jezelf’ en ‘Becoming supernatural’ van Joe Dispenza.
Websites en youtube filmpjes: van Mooji, Bentinho Massaro, Esther Hicks,  Joe Dispenza, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Bob Proctor, Bashar.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.
De schriftelijke informatie is ongeveer op MBO+ niveau.

Voor meer informatie of opgeven: info@centrumsensibel.nl
Telefoonnummer Sandra Valk: 06-53547643