Bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling

Bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling

Interesse? Kom naar de introductiedag op zondag 10 juni of naar de Open dag op zondag 19 augustus 2018.

In deze training leer je hoe je via meditatie, visualisatie, zelf-healing en oefeningen tot spiritueel bewustzijn kunt komen. Je ontdekt hoe je jouw bewustzijn en energie kunt verhogen. Hoe creëren wij mensen onze werkelijkheid? En hoe kun je bewust het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt?

Wat denk jij? Wat geloof je? Hoe sta je in contact met je gevoel en je lichaam? Hoe ga je om met emoties? Hoe creëren wij mensen onze werkelijkheid? En hoe kun je bewust het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt? Je gevoel is je kompas op weg naar je ‘ware zelf’.

De lessen gaan gepaard met een theorie over het hoe en waarom van het leven op aarde. Je wordt je bewust van je zielenleiding, jouw unieke verbinding met de Bron/het grotere geheel, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens.

De training bestaat uit 4 lesdagen.
Docenten: Sandra Valk en Jacqueline van Wijk.

Wij zijn de scheppers van onze werkelijkheid. Het leven overkomt je niet, je was je hier alleen nog niet bewust van. Stapje voor stapje kun je leren hoe je bewust het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt. Je ontwikkeling zal in een stroomversnelling komen.

Deze training is de basis van alle opleidingen bij Sensibel. De training maakt als module (BM&IO) onderdeel uit van deel 1 van de opleiding Mediumschap nieuwe stijl, de Healing opleiding en de opleiding Transformatietherapeut. Ook kun je verder met de opleiding Art en Mediumschap. Voordat je met andere mensen gaat werken, is het van belang dat je eerst aan de slag gaat met jouw eigen proces. Eerst verhoog je jouw eigen bewustzijn en energie, vervolgens kun je je bezighouden met healing, therapie of mediumschap. Op deze manier word je professioneel opgeleid om het vak van healer, therapeut en medium op een verantwoorde manier uit te voeren. Zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling staan centraal in deze training.

Je kunt deze training natuurlijk ook alleen voor je eigen ontwikkeling volgen. Eventueel kun je dan ook kiezen voor de  training Bewustwording, Meditatie en Intuïtieve ontwikkeling. Deze training bestaat uit 10 avond lessen.

Je kunt je bewustzijn trainen en je intuïtie ontwikkelen door het opdoen van kennis, door het doen van oefeningen en via meditatie en visualisatie. Ook het creëren van balans in je leven is van groot belang. Hoe minder stress, hoe meer succes! Je kunt leren om gedachten te denken die jouw vibratie verhogen en waardoor je fijne ervaringen naar je toe zult trekken. Je leven zal hierdoor veranderen. Hoe fijn zou het zijn als je vanuit rust en vertrouwen en plezier je leven kunt leiden?

Studiebelasting: 24 lesuren, een paar uur voor het lezen van de reader en x-uren voor het oefenen.
Je ontvangt per mail schriftelijke informatie in de vorm van een uitgebreide reader met theorie en oefeningen.

Oefenen
Om je intuïtie te ontwikkelen en veranderingen in je bewustzijn en ervaringen te bewerkstelligen, is herhaling en oefening van groot belang. Je krijgt tips voor dagelijkse oefeningen. Je zult al snel resultaten boeken en hoe meer je bewijzen ondervindt van het feit dat dit echt werkt, hoe enthousiaster je waarschijnlijk zult worden. Als je zelf de regie in handen krijgt om jouw eigen levensgeluk te bepalen, hoeveel prioriteit wil je dit dan geven? Wij hopen alle prioriteit:-)

Voor wie?
 De training is interessant voor:
– deelnemers van de opleidingen bij Sensibel. Het is een onmisbare basis voor coaches, healers, mediums en therapeuten die cliënten (gaan) ondersteunen in hun transformatieproces.
– mensen die bewust willen leren leven en creëren;
– mensen die hun gevoeligheid positief willen leren inzetten (HSP’ers);
– mensen die willen leren om via meditatie hun gedachten tot rust te brengen zodat ze in contact komen met hun intuïtie;
– mensen die hun bewustzijn en trilling/vibratie willen verhogen.

Boekentips: Vraag en het wordt gegeven van Esther en Jerry Hicks.
Overstijg jezelf van Joe Dispenza.
Websites en youtube filmpjes: van Mooji, Bentinho Massaro, Esther Hicks,  Joe Dispenza, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Bob Proctor, Bashar.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.
De schriftelijke informatie is ongeveer op MBO+ niveau.

Voor meer informatie of opgeven: info@centrumsensibel.nl
Telefoonnummer Sandra Valk: 06-53547643