Contact met gidsen en zielenreizen

Contact met gidsen en zielenreizen

planeet

In deze twee avondlessen gaan we via geleide meditatie op zoek naar de diepere lagen van ons bewustzijn. Vanuit andere bewustzijnsstaten maken we contact met ons onderbewustzijn en de spirituele wereld. Hier maak je kennis met  zielendelen/ gidsen/ engelen/ helpers en deze kunnen je informatie geven over jouw leven, jouw zielenmissie en thema’s die je aan het uitwerken bent. Je krijgt handvatten die jouw eigen proces in een stroomversnelling zullen brengen.

Deze avonden wordt altijd als heel bijzonder ervaren. Je krijgt inzichten die verder gaan dan alleen ons aardse bestaan. Het biedt je de mogelijkheid om zielendelen/gidsen te integreren in je leven. Ieder deel heeft zijn of haar eigen ‘expertise’. De een geeft healingen en de ander kan goed communiceren. Je leert hoe je ten allen tijden met deze energieën in gesprek kunt gaan (thuis in meditatie). Regelmatig mediteren helpt je om dit contact te verdiepen. Je gaat dan als het ware in gesprek met jouw eigen ziel. Antwoorden van onze ziel of zielendelen zijn altijd wijs en liefdevol. Vanuit ons aardse perspectief denken we in beperkingen, maar vanuit spirit zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Data: donderdag avond 22 maart en 26 april 2018. Inloop 19 uur, start 19.15 uur en einde 22 uur.
Kosten: 35 euro per avond. Je kunt je los opgeven.
Docent: Sandra Valk

Ervaring met meditatie is een vereiste. De lessen zijn vooral geschikt voor mensen die eerder de training Intuïtieve ontwikkeling of Healing geven hebben gevolgd. Er worden technieken uit de regressie- en reïncarnatie therapie en trance mediumschap toegepast.

Voor meer informatie: Mail: info@centrumsensibel.nl
Telefoonnummer Sandra Valk: 06-53547643
Inschrijven via mail.