Dagworkshop Creatief Mediumschap

Dagworkshop Creatief Mediumschap

Tijdens deze workshop o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek werk je creatief; zowel op het gebied van de aura als met spirit portretten waarbij je je laat leiden door je gidsen.

Spirit art is een vorm van mediumschap waarbij je samenwerkt met de spirituele wereld. Het is zowel een oefening voor je gidsen als voor jouzelf om te leren samenwerken. Voor je gidsen hoe ze jou het beste kunnen leiden en voor jou om je te laten inspireren en leiden in het tekenen en controle los te laten.

Je leert ook hoe je in korte tijd een portret kunt opzetten in de juiste verhoudingen en om je af je stemmen op de spirituele wereld  om spiritportretten te tekenen.
Mediamieke vaardigheden worden gecombineerd met creativiteit zodat overleden dierbaren het bewijs kunnen geven dat ze nog altijd voortleven en betrokken zijn op het leven van hun dierbaren. Daarom oefen je zowel het tekenen als het geven van aanvullende bewijzen.

Wil je  je mediumschap op een creatieve manier ontwikkelen dan zijn deze workshops iets voor jou! Beide workshops kunnen apart gevolgd worden. De workshops zijn echter aanvullend op elkaar dus is het een aanrader om beide te volgen.

Datum: zondag 15 april 10.00 – 16.00 uur
Prijs:  75 euro inclusief materiaal, koffie en thee (lunch zelf meenemen)
Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl

Docent van de workshops: Elisabeth Bieze-Veerbeek
Elisabeth is Psychic Artist en Medium. Zij is van oorsprong kunstenares. Toen het mediumschap eenmaal op haar pad kwam, werd al snel duidelijk dat in Spirit en Psychic art al haar kwaliteiten samen kwamen.
Voor meer informatie over de workshop kun je contact opnemen met Elisabeth.
Mail: info@wingsoflight.nl
Telefoon: 06 18553490