De mensen

De mensen

Hieronder vind je de mensen die als docent werken binnen de opleidingen en trainingen van Sensibel. Alle docenten werken als zelfstandig ondernemer bij Sensibel.

Sandra Valk is eigenaar van Sensibel. Zij is bewustzijnscoach, healer, transformatietherapeut, medium en hoofddocent van de opleidingen en trainingen binnen Sensibel. Hiernaast kun je terecht voor individuele begeleiding en consulten. Hoewel Sandra zelf ook medium is, ligt haar expertise met name op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, (zelf)healing en therapie. Sandra is warm, betrokken, direct, authentiek en humorvol. Het is haar wens dat mensen meer van zichzelf gaan houden. Sandra inspireert je om meer naar je innerlijke kompas te gaan luisteren en om je bewust te worden van je eigen scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Mail: info@centrumsensibel.nl en telefoon: 010-2280212 of 06-53547643.

 

Suzanne Tempel is ‘Awakened Mind coach’, medium en docent. Suzanne is de eerste Awakened Mind Coach in Nederland en zij is expert op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, bewustzijnsstaten en het zelf-lerend vermogen van de hersenen. Suzanne is rustig, empathisch, helder, positief en ze heeft een goed relativeringsvermogen. Het is haar missie om mensen naar een hogere staat van bewustzijn te begeleiden.
Suzanne is docent van verschillende modules binnen de opleidingen (die als training ook los te volgen zijn). Zij is docent van de modules  ‘Bewustzijnsstaten‘ en ‘Mastering your Energy‘ en verder geeft zij met name les binnen de opleiding Mediumschap nieuwe stijl.  Je kunt ook terecht voor Awakened Mind Coaching en Brainwave training.
Website: http://www.suzannetempel.com. Contact: info@suzannetempel.nl of 06-28124117.

 

Jacqueline van Wijk is gediplomeerd voetreflex therapeute, healer, medium, spirituele coach en docent. Sinds begin 2018 heeft is zij gecertificeerd trainer van de Levensinitiaties. Jacqueline geeft les in de training ‘Levensinitiaties’ en de training ‘ Meditatie, bewustzijn en reis door de chakra’s‘. Jacqueline is energiek, positief en lekker nuchter ondanks haar spirituele kwaliteiten. Zij vindt het belangrijk dat mensen erachter komen dat zij zelf bij machte zijn om een positieve invloed op hun leven en gezondheid uit te oefenen. Website Jacqueline: www.stapinjeleven.nl. Contact: info@stapinjeleven.nl of 06-51626191.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist. Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam Zuid van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen. Elisabeth is gepassioneerd, helder en creatief. Haar passie is bewustwording van de eenheid waarin we leven. Vanuit Sensibel geeft Elisabeth de dagworkshops ‘Psychic Art 1 en 2‘ en ‘Spirit Portretten 1 en 2‘. In het najaar van 2018 zal Elisabeth jaartrajecten gaan verzorgen voor mensen die zich willen specialiseren in Spirit Art. Website Elisabeth: www.wingsoflight.nl. Contact: info@wingsofllight.nl of 06-18553490.