Demonstratie mediumschap mixed levels

Demonstratie mediumschap mixed levels

Deze workshop is geschikt voor mensen met enige basistraining en ervaring op het gebied van Mediumschap. Beginners kunnen helaas niet meedoen. Bij Sensibel moet je minimaal de training ‘Reading en Mediumschap basis‘ hebben gevolgd. De training is ook toegankelijk voor meer ervaren mensen en mensen die ergens anders een training/opleiding in mediumschap hebben gevolgd.

Vandaag ga je aan de slag met het geven van demonstraties mediumschap voor de groep. Je oefent in het maken van contact met overleden dierbaren van ontvangers uit de groep (het publiek). Je leert hoe je een ontvanger kunt vinden en hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen. In een prettige, veilige sfeer leer je hoe je kunt ontspannen terwijl je voor de groep staat en hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt blijven voor het maken van contact met overledenen uit de spirituele wereld. Het tot leven brengen van overleden dierbaren is een prachtige en helende ervaring.

Datum: zondag 13 mei 2018.
Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop vanaf 9.45 uur.
Kosten: € 95,-
Deelnemers van de opleiding in Bewustzijn, Healing en Mediumschap ontvangen korting. Zij betalen € 80,-.

Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl.
Voor meer informatie: 06-53547643

Suzanne Tempel is de docent van deze Eendaagse workshop. Suzanne is Awakened Mind coach en Medium. Suzanne werkt al enige tijd samen met bekende Nederlandse en Engelse mediums. Ook heeft zij een column in de wereldwijde SNUi nieuwsbrief. Naast individuele begeleiding vanuit haar praktijk aan huis, geeft zij les in bewustzijnsontwikkeling bij o.a. de Zwanenhof in Zenderen en bij Sensibel.

Suzanne is momenteel bezig met de afronding van haar opleiding in ‘Demonstration & Speaking’ Mediumschap bij de Spiritual National Union (SNU). Naar verwachting is zij medio 2018 CSNU gecertificeerd.

Dus: wil je weer eens les krijgen van een andere docent? Geef je dan op. Bij mediumschap geldt: oefening baart kunst. Je moet kilometers maken en oefenen om dit vak goed onder de knie te krijgen. Bij Sensibel krijg je les in een fijne, warme omgeving en je krijgt les van docenten die hun vak verstaan.