Training ‘Healing geven’ basis

Training ‘Healing geven’ basis

Helende handen

Wil jij zelf healingen geven aan klanten of aan mensen uit je omgeving?
Dat kan na deze training!

Deze training kan het beste na de training ‘Bewustwording & Spirituele ontwikkeling’ worden gevolgd. Mensen die ergens anders ‘Intuïtieve ontwikkeling’ hebben gevolgd, zijn ook welkom. Ervaring met geleide meditatie is in ieder geval gewenst.

De training bestaat uit 4 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets (je geeft een healing aan een klant van buiten de training (niet verplicht)).

Tijdens de eerste helft van de training leer je om healing te geven vanuit je eigen energie; van mens tot mens. Je leert de basis van het geven van healing vanuit een lichte meditatieve ontspanning. Met je handen, vanuit je buik en hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel.
Tijdens het tweede deel van de training leer je om healing te geven met behulp van gidsen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. De meditaties verdiepen naar andere bewustzijnsstaten. Je leert je openstellen voor hogere energieën om via jou healing te geven. Jij bent het medium die de energie doorgeeft.

Interesse? Kom naar de gratis proefles op zaterdag middag 3 maart (inloop 13 uur, start 13.15 uur en einde 15 uur).

Training 2 van de opleiding in Bewustzijn, Healing en Mediumschap.
De module maakt onderdeel uit van de basisopleiding Healing en Mediumschap.
Studiebelasting: 24 lesuren en een paar uur voor het lezen van de reader. Eindtoets: 3 uur. Oefenen met mededeelnemers: 3 uur. Healing sessie klant: 1 uur.
Je kunt de module ook los volgen als training.

Docent: Sandra Valk

Deze training is vooral ervaringsgericht maar je krijgt ook schriftelijke informatie. We gaan aan de slag met geleide meditatie en oefeningen. We oefenen in tweetallen en in groepsverband. De sfeer is warm en je ontmoet gelijkgestemden.

Healing geven van mens tot mens is al heel fijn, maar healing geven met behulp van gidsen en andere hogere energieën wordt vaak als heel bijzonder en intens ervaren. Je komt in een andere bewustzijnstoestand die ook voor jezelf helend werkt. Je begeeft je in een wereld van onvoorwaardelijke liefde, van balans en van ongekende mogelijkheden. Hoe meer je leert afstemmen op spirit, hoe dieper je healingen worden. Al naar gelang de situatie van je cliënt, kunnen in een healing oude blokkades en patronen worden losgelaten. Het zelf-herstellend vermogen van de cliënt wordt aangesproken en mensen krijgen inzichten en handvatten tot veranderingen. Fysieke klachten kunnen stabiliseren of kunnen zelfs verbeteren.

Healing is het Engelse woord voor heling. De healer maakt als het ware het energieveld van de klant schoon. Een healing is zacht en uitnodigend. Een mens bestaat zowel uit fysieke als niet-fysieke energie. In een healing behandeling voelt de healer waar er blokkades zijn: op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Een healing werkt in op het lichaam, de emoties, de chakra’s en het aura van de klant. Door een healing kan alles weer lekker doorstromen. Klachten verminderen en het zal een verandering teweeg brengen in het leven van de klant.

Na deze training kun je het geleerde gelijk toepassen in je omgeving of met klanten.

In de training komt aan bod: 

  • Geleide meditatie en de verschillende bewustzijnsstaten;
  • Basishouding voor het werken met cliënten;
  • Klanten helpen met gronden;
  • Healing van het energetische systeem van klanten (gronding, verbinding met Bron, chakra’s en auralagen);
  • Healing geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau;
  • Werken vanuit je hart en met liefdevolle intentie;
  • Healing geven vanuit een diepere meditatieve ontspanning: werken met hogere energieën, gidsen en bronenergie.

Het is een ervaring vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Eindtoets voor deelnemers van de basisopleiding Healing en mediumschap? Ja; alleen een praktijktoets.
De praktijktoets wordt afgenomen tijdens een apart dagdeel. Je geeft een healing aan een klant van buiten de opleiding. Om voor een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’ in aanmerking te komen, dien je de eindtoets met goed resultaat te hebben afgerond. Daarnaast is 1 x oefenen buiten de lessen verplicht.
Deelname aan de eindtoets is niet verplicht. Je krijgt dan alleen een certificaat als bewijs van deelname.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt een reader per mail met informatie over de training. Het staat je vrij om deze informatie te lezen. Mensen die de opleiding tot Professioneel healer en medium volgen en voor een basisdiploma Healer en Medium in aanmerking willen komen, dienen de informatie uit de reader wel te kennen. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.

Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.