Trainingsruimte huren?

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle ruimte om jouw activiteiten aan te bieden?
Dat kan bij Sensibel in Capelle aan den IJssel.

Er zijn nog diverse dagdelen vast of incidenteel beschikbaar voor individuele begeleiding, behandelingen, trainingen, workshops, yoga etc. De voorwaarden zijn dat de activiteiten passen binnen de noemer ‘energiewerk en bewustzijn’ en dat er een ‘klik’ is tussen de aanbieder en Sandra Valk (eigenaar Sensibel). Voorwaarde is ook dat er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt. Dit omdat de ruimte onderdeel uitmaakt van een woonpand.

De ruimte is 66 m2 en sfeervol ingericht. Het is geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen. Er is een gedeelde keuken (zonder kooktoestel) en er zijn twee toiletten. In de ruimte zijn een grote opbergkast, 16 stoelen, 11 matrasjes, kussens, dekentjes, 6 meditatiekussens, een behandeltafel, een gewone tafel, een cd installatie een beamer, een projectiescherm en een vaste internetaansluiting aanwezig.

De locatie is op 5 minuten loopafstand van Station Capelle Schollevaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Je kunt de ruimte huren van 9 tot 13 uur, van 13 tot 17 uur en van 18 tot 22 uur.

Beschikbare dagdelen:
Maandag overdag.
Maandag avond.
Dinsdag overdag.
Woensdag overdag.
Donderdag middag.
Vrijdag avond om de week.
Zaterdag en zondag avonden.
Zaterdagen en zondagen overdag zijn incidenteel beschikbaar voor workshops.

Tarieven gebruik ruimte vanaf 1 januari 2018.

maandag t/m vrijdag overdag euro
1 uur
2 uur
15
25
per dagdeel 40
1 vast dagdeel per week; maandelijkse betaling 120
Vrijdag avond en weekend dagdelen/avonden
alleen per dagdeel 45

 

Bij het vast gebruik maken van de ruimte wordt deze wekelijks voor je gereserveerd. De korting geldt alleen bij een minimale reservering van 3 maanden. De opzegtermijn bedraagt 1 maand en de opzegtermijn van Sensibel bedraagt 2 maanden.

Bedragen zijn vrijgesteld van B.T.W. en inclusief gebruik van koffie, thee, wc papier en aanwezige inventaris. Koekjes of andere versnaperingen dienen zelf meegebracht te worden.

Promotie
Je kunt je activiteiten ook promoten op de website van Sensibel en meedoen met de werving.
Basispakket: profiel op de website en een pagina voor een training. € 75,- per half jaar (incl. B.T.W.)
Meerprijs voor een extra training/pagina: € 15,- per half jaar. (incl. B.T.W.)
Extra pakket: Basispakket plus vermelding in de verzamelfolder (in het pand en op de open dag), vermelding in één van de nieuwsbrieven, één keer evenement op Facebook delen, zelf folders neerleggen in het pand en op open dag: € 100,- (incl. B.T.W.) per half jaar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 010-2280212 of 06-53547643.