Overige activiteiten

Overige activiteiten

Klik op de NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.

Medium avond: Demonstratie mediumschap met Spirit Art.
Op deze avond maken Suzanne Tempel, Edwin van der Hoeven en Elisabeth Bieze-Veerbeek contact met overleden dierbaren van mensen uit het publiek. Elisabeth tekent hierbij hun portretten.

 

Open dag: introductie opleidingen en trainingen
Op de open dag op zondag 10 juni krijg je informatie over de Healing opleiding, de opleiding Mediumschap nieuwe stijl, de opleiding tot Energetisch transformatietherapeut en de opleiding ‘Art en Mediumschap’. De meeste modules van de opleidingen zijn ook te volgen als losse trainingen. 

Gratis proefles voor de training ‘Bewust Zijn en Spirituele ontwikkeling‘. Datum: dinsdag avond 28 augustus 2018. Tijd: inloop 19 uur, start 19.15 uur en einde 21.30 uur. Let op: de training zelf begint een week later. De training bestaat uit 8 dinsdag avond lessen. Tijdens deze proefles maak je kennis met de docenten. Je krijgt informatie over de training en natuurlijk gaan we gelijk aan de slag met geleide meditatie, visualisatie en oefeningen!

Spirituele open avonden. Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn, healing en mediumschap? Kom dan naar deze open avonden. De avonden zijn bedoeld om laagdrempelig kennis te maken met de activiteiten binnen Sensibel. Daarnaast is het mooi om in een fijne sfeer en met gelijkgestemden met spiritualiteit bezig te zijn.

 

Open healing avonden. Op deze avonden kunnen mensen terecht om healing te ontvangen. De healers zijn mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders.

 

Oefenavonden Reading en Mediumschap. Deze oefenavonden zijn bedoeld voor mensen die een opleiding/training in reading en mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van consulten en demonstraties.