Overige activiteiten

Overige activiteiten

Klik op de NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.

Open dag Sensibel op zondag 19 augustus
Op deze dag kun je terecht voor informatie over de opleidingen, trainingen en andere activiteiten bij Sensibel. Je maakt kennis met de docenten en er zijn gratis proeflessen. Tijd: van 10 tot 13 uur of van 13.30 tot 16.30 uur.

 

Open inloopmiddag op zondag middag 26 augustus. Op deze middag kun je terecht voor informatie over alle activiteiten van Sensibel. Tijd: van 13 tot 16 uur. Van 15 tot 16 uur kun je meedoen met een gratis proefles voor de training Bewust Zijn en Spirituele ontwikkeling.

 

Mediums op het podium. Vanaf 10 oktober 2018 zullen er op iedere 2e woensdag van de maand demonstraties mediumschap worden gegeven door docenten en gastmediums. De mediums maken contact met dierbare overledenen voor verschillende mensen uit het publiek. Vanuit de spirituele wereld worden er details en boodschappen verwoord. Een bijzondere ervaring.Tijd: inloop 19.30 uur, start 20 uur en einde 22 uur.

 

Spirituele open meditatie avonden. Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn, healing en mediumschap? Kom dan naar deze open avonden. De avonden zijn bedoeld om laagdrempelig kennis te maken met de activiteiten binnen Sensibel. Daarnaast is het mooi om in een fijne sfeer en met gelijkgestemden met spiritualiteit bezig te zijn. De avonden zijn op iedere 4e woensdag avond van de maand.

 

Open healing avonden. Op deze avonden kunnen mensen terecht om healing te ontvangen. De healers zijn mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. De avonden zijn op iedere 3e vrijdag avond van de maand.

 


Open avonden met consulten.
  Op deze avonden kun je tussen 19.30 en 21.30 uur terecht voor (korte) reading- en medium consulten van deelnemers van de opleidingen en trainingen.

 

Oefenavonden Reading en Mediumschap.  Iedere eerste donderdag avond van de maand kunnen deelnemers terecht om met elkaar te oefenen. De avonden zijn bedoeld voor mensen die een opleiding/training in reading en mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van consulten en demonstraties.

 

Klankhealing avonden
Een klankhealing is een heerlijke sessie om te ondergaan. Je hoeft niets anders te doen dan te liggen en te ervaren. Meer informatie en data volgen nog.

 

selectie-buddha-verkleind

Kristal workshopOnder leiding van Franciska de Grijs van Kristalcode. In deze workshop maak je kennis met diverse soorten kristallen. Denk aan waterkristallen, doorstroomkristallen, persoonskristallen, engelenkristallen en kosmische kristallen. Je leert kristallen lezen en je leert vanuit je hart je te verbinden met de energie van kristallen. Een bijzondere belevenis.

 

Training Energetisch beheer glastuinbouw. Deze training is opgezet in samenwerking met Theo van der Knaap. In de training maak je kennis met je eigen energetische systeem. Je leert gronden, eigen ruimte innemen en energie stromen. Dit doe je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en mindfulness. Je leert hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op je leven, bedrijf en gewassen.