Manier van werken en visie

Manier van werken en visie

Eigen kracht
Ik vind het belangrijk dat mensen zich realiseren dat zij zelf in staat zijn om zichzelf te ontwikkelen en een positieve invloed kunnen uitoefenen op het leven: op het gebied van relaties, werk, gezondheid en levensgeluk. Hoe? Door je bewust te worden van je eigen creatiekracht. En door weer aan te koppelen op je hogere zelf of je ziel. Deze weet de weg. Jouw ziel is altijd verbonden met het grotere ‘veld’ en in dat veld is alle kennis, wijsheid en mogelijkheid aanwezig om het leven te creëren wat jij werkelijk wenst. En dat is voor iedereen anders. Dat is juist het leuke. We zijn vaak zo bezig om te doen wat anderen doen en te geloven wat anderen geloven, dat we het contact met ons ware zelf verloren zijn. En gelukkig is het mogelijk om dat contact weer in alle volledigheid te herstellen. Je bent niet alleen je lichaam, je bent bewustzijn en je bestaat uit energie. Misschien ben je ergens onderweg de weg kwijt geraakt, maar gelukkig is het voor iedereen mogelijk om weer aan te koppelen. Zolang je nog leeft is het mogelijk:-)

In mijn ogen is iedereen, ongeacht zijn of haar omstandigheden, in staat om zijn levensstandaard positief te beïnvloeden. In sessies maak ik contact met jouw ziel en zoek ik samen met jou naar manieren om jou ook weer in contact te brengen met jouw ‘ware zelf’.  Klachten en ziektes zijn een signaal van disbalans. Ergens ‘resoneer’ je niet met wie je werkelijk bent of wilt zijn. In sommige gevallen, zoals bij mijzelf, was het echter een bewuste keus van de ziel om iets te ervaren, te doorleven en vervolgens de lessen door te geven. Samen gaan we op zoek naar manieren om jouw klachten te verbeteren.

In sessies en begeleiding combineer ik healing, coaching, meditatie en mediumschap met therapeutische technieken. Altijd afgestemd op jou en op het punt waar jij je in jouw proces bevindt.

Streven
Het is mijn wens om mensen bewust maken van hun scheppende kwaliteiten en zelfgenezende vermogens. Daarnaast is het mijn wens dat mensen meer van zichzelf gaan houden en zichzelf meer gaan waarderen. Op weg naar een bewust, liefdevol, gezond en succesvol leven…

In contact met je innerlijke wezen
In mijn begeleiding en lessen leer ik je dus vooral om in contact te komen met je hogere zelf, jouw ziel of innerlijke wezen. Als alles en ook wij mensen bestaan uit energie, dan kan iedereen ook leren afstemmen op die energie. Het is als het afstemmen op een andere frequentie. Energie kun je beïnvloeden. Door een plantje liefde te geven, groeit en bloeit het beter. Zo kun je met liefde ook jezelf helen. Eerst jezelf en dan je medemens.

Niet alles geloven wat je denkt
Wat je bent gaan geloven is afhankelijk van jouw levenservaring. Van wat je als kind hebt geleerd, wat je hebt meegemaakt en in welke omgeving. Als je eenmaal iets ‘gelooft’ dan blijft dit zichzelf bevestigen. Dat is de Wet van aantrekking. Binnen begeleiding of de opleiding leer je om anders naar jezelf en de wereld te kijken. Je moet niet alles geloven wat je denkt:-) Ik zal je aanmoedigen om met een open hart naar jezelf en alle mensen te kijken. Ik geloof dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. In mijn beleving is er geen goed of slecht. Als iemand slechte dingen doet, dan is dit vaak nog steeds vanuit een goede intentie (om zichzelf te beschermen bijvoorbeeld). Als je over iemand oordeelt, dan oordeel je eigenlijk vooral over een deel van jezelf. Zodra je het oordeel over jezelf loslaat, dan zul je dit weerspiegeld zien in je ervaring en je omgeving. En dan kun je bijvoorbeeld een wereld creëren met liefdevolle mensen om je heen en gaan doen waar jij blij van wordt. Als jij in het reine komt met alle aspecten van jouw mens-zijn, dan word je zelf steeds fijner in de omgang en dan trek je steeds meer positieve ervaringen naar je toe. Ik geloof dat wij zelf hebben gekozen voor een ervaring met contrasten en verschillende mensen. Je moet er toch niet aan denken dat we allemaal hetzelfde zouden zijn?

Eeuwig leven
Je lichaam gaat uiteindelijk dood, maar onze niet-fysieke energie blijft voor altijd bestaan. Ik geloof in reïncarnatie. Door mijn ervaringen met trance, regressie- en reïncarnatietherapie ben ik mij vele levens gaan herinneren. Dat relativeert. Als tijd en ruimte niet bestaan, dan gebeurt alles eigenlijk tegelijkertijd. En dan is dood helemaal niet zo erg. Gewoon een afsluiting van de ene ervaring en een begin van een nieuwe ervaring. Dat is misschien wel veel om ineens te kunnen bevatten. In mijn lessen leer je ‘mindstretchen’. Doel is om je bewust te worden van je werkelijke herkomst. De kans is groot dat je al ‘mystieke ervaringen’ hebt opgedaan, anders was je waarschijnlijk niet op deze website beland. En misschien ‘voel je’ diep van binnen de neiging om uit te zoeken wat dit precies is.

Boodschappen van licht en  liefdehand hartje
Uiteindelijk gaat het om het omhoog brengen van energie. Van jouw energie, die van anderen en de wereld. Als medium of healer gaat het er niet om wat je presteert. Je leert om uit je ‘ego’ te stappen en vanuit je hart te gaan leven. Het gaat niet om jou, maar om het grotere geheel. Een healer geeft eigenlijk liefde. Een medium is iemand die informatie vertaald vanuit de niet-fysieke wereld van energie naar de fysieke wereld. Boodschappen vanuit de hogere energie zijn altijd liefdevol. Ze gaan over onze mogelijkheden als mens om te creëren en over het ervaren van levensgeluk.

Lichtwerken
In de trainingen en opleiding leer je om liefde door te geven. Als jij balans en liefde ervaart, dan wil je dit automatisch met anderen delen. Als medium en healer leer je dus aan anderen hoe zij meer van zichzelf kunnen gaan houden en in balans kunnen komen. Je laat als rolmodel aan je medemens zien dat iedereen zich weer kan verbinden met zijn innerlijke wezen en met de Bron van alles. Deze bron van alles is volledig in balans. In liefde, vrijheid en welzijn. Dat is onze ware herkomst. Wij ZIJN de bron. Als je je realiseert dat we allemaal met deze bron verbonden zijn, dan doe je er goed aan om goed voor jezelf en je omgeving te zorgen. Want dan zorg je eigenlijk voor iedereen. Zo werken we samen aan een liefdevolle samenleving. Als energie trilling is dan kun je met vreugde, dankbaarheid, passie, liefde en kennis deze trilling verhogen. En dat kun je leren. Je leert hoe je de trilling van alles wat leeft kunt verhogen. En zo dragen we ons steentje bij aan de groei van de mens en van alles wat leeft. Dit noem ik lichtwerken…

Ik wens een ieder veel licht. geluk en liefde,
Sandra