Medium consulten

Medium consulten

Blue goddess women eye, multicolor background with oriental mandala ornament. eye contactEen medium is een soort vertaler van de wereld van energie die je (meestal) niet direct met je blote oog kunt waarnemen. Een medium geeft tijdens een chakra- of aura reading informatie over thema’s die spelen op zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als fysiek vlak. Tijdens een consult wordt er gekeken naar ervaringen uit het verleden, je ontwikkeling tot nu toe, het heden en je mogelijke potenties voor de toekomst.

In een consult kan een medium ook contact leggen met een overleden dierbare, met een gids of met andere niet-fysieke energieën uit de spirituele wereld.

Het medium krijgt informatie via zijn of haar innerlijke zintuigen: helder zien, helder voelen, helder horen, helder weten of zelfs helder ruiken- of proeven. Het medium vertaalt deze informatie in woorden die door de ontvanger herkend kunnen worden. Je kunt dit vergelijken met het afstemmen op een andere radiofrequentie.

Bij een contact met een overleden persoon worden er concrete informatie en boodschappen doorgegeven. Op die manier wordt als het ware ‘bewezen’ dat het hier daadwerkelijk om een bepaalde persoon gaat. Een medium kan d.m.v. het leggen van contact en het doorgeven van boodschappen healing en troost bieden. Het leven stopt niet na de dood en een medium brengt de overleden persoon weer heel even tot leven. Onuitgesproken zaken in het leven kunnen alsnog worden uitgesproken. Een overleden persoon kan echter ook gewoon overbrengen dat het goed met hem of haar gaat en dat hij of zij nog bij jou is, ook al is dit niet meer fysiek.

Waar kun je voor terecht?
Contact overleden dierbaren: Je kunt terecht als je graag contact wilt met een overleden dierbare. Je kunt eventueel een foto meenemen.  Je kunt ook terecht als je gewoon nieuwsgierig bent naar wie er voor jou vanuit de spirituele wereld naar voren komt.

Aura- of chakra reading: Een reading geeft inzichten en handvatten. Je kunt terecht voor vragen op het gebied gezondheid, emoties, relaties, dieren, terugkerende thema’s, werk en zingeving.

Reguliere medische behandelingen
Let wel: de mediums zijn geen artsen. Er worden geen diagnoses gesteld en geen adviezen gegeven wat betreft gebruik van medicatie. Medium consulten zijn bedoeld als aanvulling op de reguliere behandelingen van artsen en andere hulpverleners en niet als vervanging.