Mediumschap vervolg

Mediumschap vervolg

Blue goddess women eye, multicolor background with oriental mandala ornament. eye contact

Deze training is alleen toegankelijk voor mensen die al een basistraining hebben genoten in mediumschap, bij Sensibel of ergens anders. De training is het vervolg van de training ‘Reading en Mediumschap basis’.

In deze training verdiep je jouw mediumschap. We gaan verder met psychic reading en met mediamieke reading. Je leert hoe je concrete informatie en heldere boodschappen door kunt geven. Via allerlei oefeningen leer je meer en meer vertrouwen op de informatie die je vanuit de wereld van energie verkrijgt en je leert langer in de gewenste bewustzijnsstaat en ‘the power’ te blijven. Je bekrachtigt je sterke punten en werkt aan je valkuilen.

Je oefent met je mededeelnemers in het geven van psychic- en mediamieke consulten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan demonstratie mediumschap.

Deze training zal in september 2018 van start gaan (waarschijnlijk op donderdag avonden). Tot die tijd kunnen geïnteresseerden meedoen met de losse modules en workshops o.l.v. Suzanne Tempel. Zie de informatie hieronder. Ook zijn mediums in opleiding (ook van buiten Sensibel) welkom op de Oefenavonden mediumschap.

Losse modules mediumschap
o.l.v. Suzanne Tempel. Klik op de naam van de modules voor meer informatie.
Deze modules zijn voor iedereen toegankelijk. Ook voor mensen zonder ervaring op het gebied van mediumschap.
* ‘Bewustzijnsstaten en meditatie‘. Deze module bestaat uit 2 donderdag avond lessen. Je leert welke bewustzijnsstaten er zijn en hoe je ze kunt herkennen. Als medium leer je hoe je in de bewustzijnsstaat kunt komen waarin je gemakkelijker kunt afstemmen op energie. Data: 8 en 15 februari. Op zaterdag 11 maart is er een aparte dag voor persoonlijke afspraken voor een brainwave profiel. In een afspraak van 45 minuten worden jouw hersenpatronen middels EEG gemeten en je krijgt een persoonlijk advies voor verdere training.
* ‘Mastering your Energy‘. De module bestaat uit 2 donderdag avond lessen. In 2 lessen leer je hoe je jouw (reading) energie kunt opbouwen en vasthouden.

Workshops Mediumschap ‘mixed levels’ o.l.v. Suzanne Tempel.
Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen met enige ervaring op het gebied van mediumschap. Beginners kunnen helaas niet meedoen. De workshops zijn toegankelijk voor mensen die de training ‘Reading en Mediumschap basis’ hebben gevolgd bij Sensibel en mensen met meer ervaring, bij Sensibel of ergens anders, zijn ook welkom. Zij kunnen deze dagen volgen als ‘bijscholing’.
* Workshop ‘Reading en consulten‘. Deze dag krijgen deelnemers les in het geven van consulten. Je leest de energie van mededeelnemers en je maakt contacten met overleden dierbaren uit de spirituele wereld. Datum: zondag 8 april.
* Workshop ‘Demonstratie mediumschap‘. Deze dag krijg je les in het geven van demonstraties mediumschap voor de groep. Je leert hoe je contact kunt maken met overleden dierbaren van mensen uit het ‘publiek’. Datum: zondag 13 mei.

Oefenavonden mediumschap o.l.v. Sandra Valk. Tijdens deze oefenavonden kunnen mensen van alle niveau’s oefenen met het geven van consulten. Als je wilt oefenen met demonstratie mediumschap, dan is dit ook mogelijk.

De training ‘Mediumschap vervolg’ is training 5 van de opleiding in Bewustzijn, healing en mediumschap.
De training maakt onderdeel uit van traject 3: Healing en Mediumschap vervolg.
Studiebelasting: 36 lesuren. Examen: 3 uur. Oefenen met mededeelnemers: 6 uur. Consulten aan klanten: 6 uur.
Je kunt de module ook los volgen als training.

Docenten: Sandra Valk,  Suzanne Tempel en andere collega’s.

Eindtoets voor deelnemers opleiding: Ja. Een praktijkexamen: een consult met een klant van buiten de opleiding tijdens een apart examen dagdeel. Daarnaast dien je zelfstandig 2 consulten te geven aan mensen uit je omgeving. 2 keer extra oefenen in een oefengroep is verplicht.

Voor meer informatie en opgeven kun je terecht bij Sandra Valk.
Mail:
info@centrumsensibel.nl
Telefoon: 06-53547643