Mensen verbonden aan Sensibel

Mensen verbonden aan Sensibel

Hieronder vind je de mensen die verbonden zijn aan Sensibel. Als de naam paars onderstreept is, dan kun je erop klikken.

Sandra Valk is eigenaar van Sensibel. Zij is bewustzijnscoach, healer, therapeutisch medium en hoofddocent van de opleidingen en trainingen binnen Sensibel. Dit zijn op dit moment de trainingen: ‘Realiseer je eigen levensgeluk‘, ‘BM&SO‘, ‘Healing geven basis‘, ‘Healing geven vervolg‘ en ‘Reading en Mediumschap basis‘.
Naast opleiding en training kun je terecht voor individuele begeleiding en consulten.
Sandra is warm, betrokken, direct, authentiek en humorvol. Het is haar wens dat mensen meer van zichzelf gaan houden. Sandra inspireert je om meer naar je innerlijke kompas te gaan luisteren en om je bewust te worden van je eigen scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens.
Mail: info@centrumsensibel.nl en telefoon: 010-2280212 of 06-53547643.

 

Suzanne Tempel is ‘Awakened Mind coach’ en Medium. Suzanne is de eerste AM Coach in Nederland en zij is expert op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, bewustzijnsstaten en het zelf-lerend vermogen van de hersenen. Suzanne is rustig, empathisch, helder, positief en ze heeft een goed relativeringsvermogen. Het is haar missie om mensen naar een hogere staat van bewustzijn te begeleiden.
Suzanne is docent van de modules  ‘Bewustzijnsstaten en meditatie‘ en ‘Mastering your Energy‘. Deze modules maken onderdeel uit van de training ‘Reading en Mediumschap basis‘. Mensen van buiten deze training kunnen zich echter ook los opgeven voor de twee modules. Daarnaast geeft Suzanne gastlessen op het gebied van mediumschap en de workshops ‘Reading en Consulten mixed levels‘ en ‘Demonstratie mediumschap mixed levels‘.
Website Suzanne: http://www.suzannetempel.com/

 

Jacqueline van Wijk is gediplomeerd voetreflex therapeute, healer, medium en spirituele coach. Zij heeft een eigen schoonheidssalon en praktijk in ‘s-Gravenzande.
Jacqueline is docent in opleiding bij de training ‘Bewustwording, Meditatie en Spirituele ontwikkeling‘. Zij zal in deze training alvast 4 lessen zelfstandig voor haar rekening nemen. Jacqueline is energiek, positief en lekker nuchter ondanks haar spirituele kwaliteiten. Zij vindt het belangrijk dat mensen erachter komen dat zij zelf bij machte zijn om een positieve invloed op hun leven en gezondheid uit te oefenen.
Website Jacqueline:  http://www.studio16.nl Contact: info@studio16.nl of 06-51626191.

 

Elisabeth Bieze-Veerbeek is een ervaren Medium en Spirit- en Psychic Artist. Zij heeft haar eigen praktijk ‘Wings of light’ in Rotterdam van waaruit zij Mediamieke consulten, auragraphs of zielstekeningen en Spirituele/Creatieve coaching aanbiedt. Daarnaast geeft zij zaaldemonstraties, ze werkt als internationaal Spirit Artist en ze geeft workshops en trainingen.
Elisabeth is gepassioneerd, helder en creatief. Haar passie is bewustwording van de eenheid waarin we leven.
Elisabeth: “Wanneer we echt de bewijzen hebben gekregen dat het leven verder gaat na wat wij de dood noemen, dan zijn we geneigd met meer bewustzijn en liefde te leven”. Vanuit Sensibel geeft Elisabeth de dagworkshops ‘Psychic Art 1 en 2‘ en ‘Spirit Portretten 1 en 2‘. In het najaar van 2018 zal Elisabeth jaartrajecten gaan verzorgen voor mensen die zich willen specialiseren in Spirit Art. Website Elisabeth: www.wingsoflight.nl

 

Candy

Candy Kleef is gediplomeerd NGS Wellnessmasseur. Naast haar andere werk in de hulpverlening biedt zij heerlijke ontspanningsmassages aan, met veel liefdevolle aandacht voor het welbevinden van de mens. Haar specialiteit ligt op het gebied van healing en het hierbij intuïtief inspelen wat uw lichaam nodig heeft om weer te herstellen. Adres behandelingen: Bonnefanten 103a, Capelle aan den IJssel (ruimte van Relax massage). Werktijden: vrijdagen in de even weken tussen 9:00 tot 21:00 uur. Kunt u niet op bovengenoemde tijden? Neem even contact op, in overleg is eventueel een ander tijdstip mogelijk. Contact: candykleef@ziggo.nl of 06-37446672. Graag contact per app of facebook: Wellness Massage 

 

Esmeralda Beelt is voedingsdeskundige en lifestyle coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in het detoxen van het lichaam. Vanuit haar bedrijf ‘Vitaal in Beelt‘ begeleidt zij mensen naar een duurzame lifestyle waarbij bewustzijn, gezonde voeding en ontspanning centraal staan. Esmeralda vindt het belangrijk dat mensen leren luisteren naar hun lichaam en zelf ontdekken wat werkt voor hen.
Vanuit de ruimte van Sensibel zal zij vanaf eind januari 2018 de workshop ‘Een Vitalere Jij‘ en haar vierweekse Vitaliteitsprogramma aanbieden. Website: www.vitaalinbeelt.nl Contact: info@vitaalinbeelt.nl en 06  24 54 93 62.

 


Assistenten
:

Emily den Haan
Emily heeft al zolang zij zich kan herinneren interesse in bewustzijn en spiritualiteit. Ze volgt op Youtube o.a. Esther Hicks, Bob Proctor, Dolores Cannon en Bentinho Massaro. Daarnaast verslindt zij boeken over bewustzijn. Emily heeft de afgelopen jaren allerlei trainingen gevolgd op het gebied van bewustzijn, healing en mediumschap. Sinds januari 2017 assisteert zij regelmatig bij Sensibel bij verschillende trainingen en activiteiten. Emily: “Het is prachtig om te assisteren en om healing te mogen geven. Ik combineer ‘het ongeziene’ graag met wetenschap en kennis, omdat dit past in de wereld van nu. Het is een fascinerende tijd en ik ben blij dat ik deze mag meemaken. In verbinding en liefde, Emily