Oefenavonden Reading en Mediumschap

Oefenavonden Reading en Mediumschap

Deze avonden o.l.v. Sandra Valk of één van haar collega’s zijn bedoeld voor mensen die een opleiding of training in mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. De avonden zijn toegankelijk voor een ieder die wil oefenen in het geven van consulten en demonstraties.

De avonden zijn op den duur ook toegankelijk voor mensen (klanten) die graag een consult willen ontvangen (een een reading en/of een contact met een overleden dierbare). Voor meer informatie over medium consulten kijk je hier.

Data 2018:
Vrijdag avond 2 februari
Vrijdag avond 16 februari
Woensdag avond 21 maart
Vrijdag avond 13 april
Vrijdag avond 18 mei
Woensdag avond 13 juni
Zomerstop. Data najaar 2018 volgen nog.

Inloop: 19.15 uur, start: 19.30 uur en einde rond 21.30/22 uur uur.
Kosten: 10 euro. Contant te betalen op de avond zelf.

I.v.m. de organisatie graag van tevoren even opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl.

Op de oefenavonden beginnen we met een (korte) meditatie. Daarna worden er consulten gegeven en/of uitgewisseld. Vervolgens is er gelegenheid om te oefenen met demonstratie mediumschap.

Om een goed medium te worden, is het van belang om uren/kilometers te maken. Ook al heb je nog zoveel talent, je zult ook moeten oefenen. Neem bijvoorbeeld een talentvolle pianist: deze moet ook dagelijks oefenen om zijn talent verder te blijven ontwikkelen. Ditzelfde geldt voor mediums.

Door regelmatig bezig te zijn met mediumschap, leer je om steeds langer in de bewustzijnsstaat te blijven waarin je makkelijk kunt afstemmen op energie. Je kunt deze bewustzijnsstaat ook trainen d.m.v. (geleide) meditatie en oefeningen. Als je meer wilt weten over de verschillende bewustzijnsstaten en hoe je deze kunt bereiken, neem dan eens een kijkje bij de module ‘bewustzijnsstaten en meditatie‘ o.l.v. Suzanne Tempel (Awakened mind coach en medium). De eerstvolgende training is op donderdag avond 8 en 15 februari 2018.

Verder kun je ook leren hoe je jouw energie kunt gebruiken tijdens een reading. Dit heet in Mediumland ‘in the Power’ blijven. Ook hier geeft Suzanne Tempel een module in genaamd ‘Mastering your Energy‘. Deze module is op donderdag avond 5 en 12 april 2018. Suzanne is momenteel bezig met de afronding van haar opleiding in ‘Demonstration & Speaking’ Mediumschap bij de Spiritual National Union (SNU). Naar verwachting is zij medio 2018 CSNU gecertificeerd.