Open inloopmiddag Sensibel 26 augustus

Op zondag 26 augustus kun je tussen 13 en 16 uur terecht voor informatie over alle activiteiten bij Sensibel.

Van 15 uur tot 16 uur is er een proefles voor de training Bewust Zijn & Spirituele ontwikkeling o.l.v. Sandra Valk en Jacqueline van Wijk. Geïnteresseerden voor de training ‘Bewustwording, meditatie en Spirituele ontwikkeling‘ zijn ook welkom!
Jacqueline geeft ook informatie over haar training Levensinitiaties.

Verder is er foldermateriaal aanwezig van de activiteiten bij Sensibel en je kunt vragen stellen aan de aanwezige docenten en begeleiders.

Sensibel biedt trainingen, opleidingen, open avonden, bewegingsactiviteiten, individuele begeleiding en consulten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, spirituele ontwikkeling, healing, reading, mediumschap en energetische therapie.

Let op: nieuwe locatie! Vanaf 17 augustus is het nieuwe adres Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel. Het pand bevindt zich naast station Capelle Schollevaar en er is er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.  De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand aan een plein. Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond.

Opgeven is niet nodig. Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 010-2280212 / 06-53547643.

Voel je welkom!