Opleiding Mediumschap nieuwe stijl

Opleiding Mediumschap nieuwe stijl

Let op: deze pagina is onder constructie!

Interesse? Kom naar de introductiedag op zondag 10 juni!
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.

In deze opleiding leer je hoe je kunt afstemmen op de ‘onzichtbare’ wereld van energie om concrete informatie en boodschappen door te geven. Je leert hoe je de energie kunt lezen van mensen aan de hand van het aura of de chakra’s. Daarnaast leer je hoe je contact kunt maken met gidsen en overleden personen uit de spirituele wereld en hoe je datgene wat je waarneemt via je innerlijke zintuigen, kunt vertalen naar informatie en boodschappen die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen en blijven om af te kunnen stemmen op (niet-fysieke) energie. Bewustzijnsontwikkeling en het verhogen van jouw eigen energie (je power) staan centraal.

De meerjarige opleiding bestaat uit 3 delen. De opleiding begint met een algemeen deel. Hierin ga je allereerst aan de slag met jouw eigen proces en ontwikkeling. Vervolgens kun je kiezen voor mediumschap, healing of transformatietherapie. Aan de delen van de opleidingen zijn één of meerdere persoonlijke mentorgesprekken met één van de docenten verbonden, om je te coachen in jouw proces en om je te adviseren in je keuzes voor modules en delen.

Alle modules zijn ook los te volgen als training. Wanneer je voor een deel van de opleiding inschrijft, ontvang je 10% korting. Klik op de onderstreepte naam van de module/training voor meer informatie.

Deel 1: Energiewerk basis.
Module BM&SO: Training bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling4 lesdagen. In deze training leer je hoe je via meditatie, visualisatie, zelf-healing en oefeningen tot spiritueel bewustzijn kunt komen. Je ontdekt hoe je jouw bewustzijn en energie kunt verhogen. Hoe creëren wij mensen onze werkelijkheid? En hoe kun je bewust het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt? De lessen gaan gepaard met een theorie over het hoe en waarom van het leven op aarde. Je wordt je bewust van je zielenleiding, jouw unieke verbinding met de Bron, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens.
Module BS: Bewustzijnsstaten. 1 lesdag en een afspraak voor een individuele meting met EEG. In deze training leer je welke bewustzijnsstaten er zijn en hoe je in de bewustzijnsstaat kunt komen waarin je makkelijker kunt afstemmen op energie.
Module MyE: Mastering your Energy. 1 lesdag. In deze training leer je hoe je je eigen energie kunt ‘managen’. Hoe kun je jouw energie opbouwen? En hoe kun je deze vasthouden en ‘gebruiken’ wanneer je in contact bent met anderen?
Module C&C: Coaching en Communicatievaardigheden. 1 lesdag. In deze training leer je hoe je bewust en vanuit een open en oordeelloze houding kunt communiceren.
Eindtoets deel 1: Schriftelijke toets. 1 dagdeel.

Deel 2.
Module R basis: Reading basis. 6 lesdagen. In deze training leer je de basis van het lezen en voelen van de energie van mensen.
Module C:Contact met gidsen en zielenreizen. 1 lesdag. In deze training leer je hoe je kunt afstemmen op gidsen en zielendelen en hoe je hiermee kunt communiceren.
Module M1: Mediumschap 1. 6 lesdagen. In deze training ga je verder met het lezen van de energie van mensen. Daarnaast leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van overleden dierbaren om concrete informatie en boodschappen door te geven. Er wordt een begin gemaakt met het onderdeel ‘Demonstratie mediumschap’.
Eindtoetsen: Schriftelijke toets en praktijktoets.

Deel 3.
Module M2: Mediumschap 2. 6 lesdagen. In deze training verdiept je ontwikkeling als medium. Je leert meer en meer vertrouwen op de informatie die je via je (innerlijke) zintuigen ontvangt. Daarnaast leer je hoe je steeds langer in de power en de juiste bewustzijnsstaat kunt blijven om readingen te geven. Meer informatie volgt nog…
Module M3: Mediumschap 3. 6 lesdagen. Deze training is alleen toegankelijk voor gevorderde deelnemers. Meer informatie volgt nog…
Examen: inleveren ervaringsverslag en praktijkexamen.

Mensen die ergens anders al een opleiding/training hebben gevolgd, kunnen samen met de docenten kijken waar zij het beste kunnen instromen.

Duur opleiding: De opleiding duurt 2 a 2,5 jaar, afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling en wensen. Je kunt meerdere trainingen binnen een deel tegelijk volgen of na elkaar. Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, je ervaring, je zelfvertrouwen en je inzet.

Voor wie?
Professioneel: De opleiding is een complete opleiding voor mensen die als medium aan de slag willen.
Eigen ontwikkeling: Je kunt de opleiding of de losse trainingen echter ook voor je eigen ontwikkeling volgen of als toevoeging binnen je huidige werk. Je kunt zelf kiezen of je al dan niet aan de eindtoetsen deelneemt.

In principe kan iedereen leren om de energie van mensen te ‘lezen’, maar niet iedereen kan contact maken met overleden personen uit de spirituele wereld. Meestal hebben mensen die aan een medium opleiding beginnen al ‘mystieke’ ervaringen gehad waardoor ze merkten dat ze over mediamieke gaven beschikken. In het tweede deel van deze opleiding ga je in de training ‘Reading basis’ eerst aan de slag met het lezen van de energie van mensen (chakra en aura reading). Hier kan iedereen die ervoor openstaat meedoen. Mensen met mediamieke kwaliteiten kunnen daarna verder met de training ‘Mediumschap 1’. In deze training ga je ook aan de slag met het maken van contact met overleden dierbaren uit de spirituele wereld. Neem bij twijfel of je kunt deelnemen contact op met één van de docenten.

Certificaat/diploma? Verschillende modules worden afgerond met een schriftelijke toets of een praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat. Mensen die niet aan de eindtoetsen wensen deel te nemen, ontvangen indien gewenst alleen een certificaat als bewijs van deelname. Om na deel 3 in aanmerking te komen voor een diploma, dien je alle eindtoetsen met voldoende resultaat te hebben afgerond. Ook dien je te hebben voldaan aan de overige voorwaarden. Alle voorwaarden voor het behalen van een certificaat of diploma kun je hier vinden. (volgt nog…)

Bij de verschillende modules ontvang je schriftelijke informatie in de vorm van een reader en eventueel verplichte- of geadviseerde literatuur.

Studiebelasting: volgt nog…

Niveau lesstof: In principe kan iedereen aan de opleiding of trainingen/modules meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gedaan. Mocht je al wel bepaalde trainingen of opleidingen hebben gevolgd, dan kan er gekeken worden of je in aanmerking komt voor vrijstelling(en). De lesstof van de modules zijn ongeveer op MBO+ niveau.

Mocht je na het volgen van de opleiding een eigen praktijk willen beginnen, dan is aansluiting bij een organisatie met een klacht- en tuchtregeling verplicht volgens de wet WKKGZ. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Sandra Valk. Sensibel is aangesloten bij het Nibig.

Voor de tarieven van de opleiding kun je HIER kijken (volgt nog…)

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.