Opleidingen

Opleidingen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je kunt bij Sensibel terecht voor een opleiding Mediumschap nieuwe stijl, een Healing opleiding en een opleiding Transformatietherapeut.

Daarnaast is er een opleiding Art en Mediumschap.

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustusGraag van tevoren opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl

De opleidingen van Sensibel zijn gebaseerd op de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van Healing en Mediumschap. Bewustzijnsontwikkeling staat in alle opleidingen centraal.

De meeste modules van de opleidingen (behalve Art en Mediumschap) zijn ook los te volgen als training. De opleidingen bestaan uit 3 delen. Bij inschrijving per deel ontvang je 10% korting.

Deel 1 is de basis van de opleidingen. Iedereen start dan ook met dit gezamenlijke deel. Hierin ga je eerst aan de slag met bewustzijn en jouw eigen ontwikkeling, om later zo zuiver mogelijk te zijn in je afstemming op anderen. Daarna kun je kiezen waar je mee verder wilt. Aan de delen van de opleidingen zijn één of meerdere persoonlijke mentorgesprekken met één van de docenten verbonden, om je te coachen in jouw proces en om je te adviseren in je keuzes voor modules en delen.

Als je al trainingen hebt gevolgd bij Sensibel of ergens anders, neem dan even contact op met Sandra Valk om te kijken waar je het beste in kunt stromen.

Klik op de onderstreepte naam van de opleiding voor meer informatie.

Opleiding Mediumschap nieuwe stijl
In deze opleiding leer je hoe je kunt afstemmen op de ‘onzichtbare’ wereld van energie om concrete informatie en boodschappen door te geven. Je leert hoe je de energie kunt lezen van mensen aan de hand van het aura of de chakra’s. Daarnaast leer je hoe je contact kunt maken met gidsen en overleden personen uit de spirituele wereld en hoe je datgene wat je waarneemt via je (innerlijke) zintuigen, kunt vertalen naar informatie en boodschappen die herkenbaar zijn voor de ontvanger. Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat en energie kunt komen en blijven om af te kunnen stemmen op (niet-fysieke) energie. Bewustzijnsontwikkeling en het verhogen van jouw eigen energie (je power) staan centraal.

Healing opleiding
In deze opleiding leer je hoe je healing kunt geven aan mensen uit je omgeving of aan klanten. Onderdelen zijn het geven van healing vanuit je eigen energie; van mens tot mens. Je leert de basis van het geven van healing vanuit een lichte meditatieve ontspanning. Met je handen, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je gebruikt je intentie (mindset) en combineert dit met een verheven gevoel van dankbaarheid in je hart. Daarnaast leer je om healing te geven met behulp van gidsen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. De meditaties verdiepen naar andere bewustzijnsstaten. Je leert je openstellen voor hogere energieën om via jou healing te geven.

Opleiding tot Transformatietherapeut
In deze opleiding leer je hoe je cliënten kunt begeleiden in het opsporen, transformeren en helen/loslaten van beperkende patronen die een gelukkig, gezond en succesvol leven in de weg staan. Je leert werken met cliënten met mentale, emotionele en fysieke klachten. Als transformatietherapeut combineer je bewustzijnscoaching, healing en reading met therapeutische technieken. Onderdeel is de begeleiding van klanten in meditatie, visualisatie en zelf-healing.

Opleiding Art en Mediumschap
In deze opleiding leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap. Er wordt aandacht besteed aan het maken van auragraphs (zielstekeningen), Spirit Portretten en demonstratie mediumschap in combinatie met Spirit Art. Docent: Elisabeth Bieze-Veerbeek.

Tarieven:
Opleiding Mediumschap nieuwe stijl
Healing opleiding
Opleiding tot Transformatietherapeut
Opleiding Art en Mediumschap

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.