Opleidingen

Opleidingen

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustus!
Op zondag middag 26 augustus is er nog een extra Open inloopmiddag.

Klik op de onderstreepte namen voor meer informatie.

De opleidingen van Sensibel beginnen met een gezamenlijke basisopleiding.
Deze basisopleiding bestaat uit de module Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling (BM&SO) en de module Reading basis.

Na de basisopleiding kun je kiezen of je verder wilt met:
– De opleiding Mediumschap nieuwe stijl
– De Healing opleiding
– De opleiding Energetisch transformatie therapeut.

De opleidingen van Sensibel zijn gebaseerd op de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van bewustzijn, healing en mediumschap. Bewustzijnsontwikkeling staat centraal.

Mensen die elders al een opleiding of training hebben gevolgd, komen eventueel in aanmerking voor vrijstelling. De module Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling is echter verplicht, omdat in deze module de basis wordt gelegd van de methodiek van Sensibel.
———————————————————————–

Naast bovenstaande opleidingen is er ook een Opleiding Art en Mediumschap.
In deze opleiding leer je om readings en mediumconsulten te geven aan klanten met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap. Er wordt aandacht besteed aan het maken van auragraphs (zielstekeningen), Spirit Portretten en demonstratie mediumschap in combinatie met Spirit Art. Docent: Elisabeth Bieze-Veerbeek. De opleiding Art en Mediumschap gaat op 20 januari 2019 op zondagen van start. Geïnteresseerden kunnen in september eventueel eerst meedoen met de module BM&SO of de module Reading basis en/of de weekendtraining ‘Art en Soul‘.

Voor tarieven kun je kijken op de pagina’s van de betreffende opleidingen.

Sensibel is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Sensibel voldoet aan de kwaliteitseisen voor opleidingsinstellingen voor (kort) beroepsonderwijs. Kosten voor trainingen en opleidingen  zijn in de meeste gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.