Opleidingen

Opleidingen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klik op de naam van de opleiding voor meer informatie.

De opleidingen van Sensibel zijn gebaseerd op de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van Healing en Mediumschap. Bewustzijnsontwikkeling staat in alle opleidingen centraal.

Opleiding Mediumschap nieuwe stijl
Na deze beroepsopleiding in Mediumschap kun je aan de slag als medium in je eigen (deeltijd) praktijk. De opleiding bestaat uit 3 delen. Je kunt je inschrijven per deel. Je kunt de modules echter ook los volgen als training. Bij inschrijving en betaling per deel ontvang je 10% korting.

Healing opleiding
Na deze beroepsopleiding kun je aan de slag als Healer in je eigen (deeltijd) praktijk. De opleiding bestaat uit 3 delen. Je kunt je inschrijven per deel. Je kunt de modules echter ook los volgen als training. Bij inschrijving en betaling per deel ontvang je 10% korting.

Opleiding tot Transformatietherapeut
Na deze beroepsopleiding kun je aan de slag als transformatietherapeut in je eigen (deeltijd) praktijk. Als transformatietherapeut combineer je bewustzijnscoaching, healing en reading met therapeutische technieken. Onderdeel is de begeleiding van klanten in zelf-healing. De opleiding bestaat uit 3 delen. Je kunt je inschrijven per deel of per losse module. Bij inschrijving en betaling per deel ontvang je 10% korting.