Overige activiteiten

Overige activiteiten

Klik op de NAAM van de activiteiten voor meer informatie, data en tarieven.

header 6De module/bewustzijnstraining ‘Realiseer je eigen levensgeluk‘; 2 dagdelen. We zijn de scheppers van onze eigen werkelijkheid. Deze bewustzijnstraining gaat over bewust leven en bewust creëren. Je maakt kennis met een visie over het leven als mens op aarde. Je krijgt informatie over de Wetten van het Universum en je leert hoe je deze kunt aanwenden om bewust het leven te gaan creëren waar je werkelijk naar verlangt. Data: dinsdag avond 23 januari en 6 februari: Inloop 19 uur. Start 19.15 uur en einde 22 uur. Of: donderdag ochtend 25 januari en 15 februari. Tijd: inloop 9.30 uur, start 9.45 uur en einde 12.30 uur. Het is een inspirerende training die je kijk op het leven voorgoed zal veranderen. Docent: Sandra Valk.

Spirituele open avonden. Ben jij geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn, healing en mediumschap? Kom dan naar deze open avonden. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Nieuwkomers kunnen laagdrempelig komen kennismaken en bekenden zijn ook van harte welkom. Sandra Valk zal op deze avonden, samen met (ex)deelnemers van trainingen en collega’s, meditaties, oefeningen, healing of korte consulten verzorgen. De avonden zijn bedoeld om in een fijne sfeer en met gelijkgestemden met spiritualiteit bezig te zijn. De eerstvolgende Spirituele open avond is op woensdag 17 januari 2018. Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Entree 15 euro.

 

Open healing avonden. Op deze avonden kunnen mensen terecht om healing te ontvangen. De healers zijn mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. De healers kunnen op die manier bezig blijven met het vak. Het is fijn om healing te ontvangen. Kom het gerust een keertje uitproberen. Je hoeft je niet op te geven. Data: Vrijdag avond 26 januari, 23 februari, 23 maart, 4 mei en 15 juni 2018. Entree: 15 euro.

 

Oefenavonden Mediumschap (klik op de naam om naar de pagina te gaan en voor data).
Deze oefenavonden zijn bedoeld voor mensen die een opleiding/training in mediumschap volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt op deze avonden laagdrempelig komen oefenen in het geven van consulten en demonstraties. De avonden zijn ook regelmatig open voor klanten die consulten willen ontvangen. Een consult kan bestaan uit een (aura of chakra) reading en/of een contact met een overleden dierbare. Mediums kunnen indien gewenst ook oefenen met demonstratie mediumschap. Entree 10 euro.

 

 

Workshop Een Vitalere Jij! Gezond eten, meer bewegen en meer tijd voor jezelf zorgt voor een gelukkigere versie van jezelf. Dat klinkt heel logisch maar toch is het voor velen vaak moeilijk te realiseren, laat staan vast te houden! In deze workshop o.l.v. Esmeralda Beelt komen o.a. zaken als detoxen, de werking van voeding op ons lichaam en gezond en mindfull eten aan bod. Datum: woensdag middag 31 januari. Tijd: inloop 13.45 uur, start 14 uur en einde 16.30 uur.

 

Vitaliteitsprogramma. Het vitaliteitsprogramma o.l.v. Esmeralda Beelt is een traject van vier weken waarbij je oude eetpatronen opruimt en tijd en ruimte voor jezelf creëert om een nieuwe duurzame lifestyle  te omarmen. Dit doe je door te leren maar vooral te ervaren wat goede en (h)eerlijke voeding met jou doet terwijl je je lichaam ontdoet van gifstoffen. Data: woensdag middag 14 en 21 februari en 7 en 14 maart 2018. Tijd: inloop 13.45 uur, start 14 uur en einde 16 uur.

 

Dagworkshops Psychic Art deel 1 en 2. Psychic art is kunst afgestemd op iemands aura. Wil je de psychic artist in jezelf ontdekken of verfijnen?
In de Psychic Art Workshops o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek leer je om je af te stemmen op het aura en om intuïtief een afbeelding te creëren waarin je het karakter en details van de ontvanger verbeeldt.
Je leert verschillende technieken en je leert de betekenis van kleuren en de plaats ervan in de tekening te duiden. In de Psychic Art Workshop deel 2 ligt de nadruk op sfeer, symboliek en de auragraph. Data: zondag 1 en 25 februari. Tijd: van 10 tot 16.30 uur. De workshops zijn los te volgen. Bij directe inschrijving voor beide workshops ontvang je korting.

 

Dagworkshops Spirit portretten deel 1 en 2. Spirit art is een vorm van mediumschap waarbij je samenwerkt met de spirituele wereld, in dit geval om portretten te tekenen van overleden dierbaren. In deze workshops o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek leer je technieken om een portret te maken. Je oefent met afstemmen op overleden dierbaren om portretten te tekenen en aanvullende bewijzen te leveren. Data: zondag 18 maart en zondag 15 april. Tijd: van 10 tot 16.30 uur. De workshops zijn los te volgen. Bij directe inschrijving voor beide workshops ontvang je korting.

 

 

Workshop Mediumschap: Reading en Consulten mixed levels. In deze workshop o.l.v. Suzanne Tempel krijg je technieken aangereikt voor het geven van medium consulten. Je oefent met het lezen van de energie van je klant en je maakt contacten met overleden dierbaren uit de spirituele wereld. Deze workshop is niet geschikt voor beginners. Datum: zondag 8 april 2018. Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop 9.45 uur.

 

Workshop Mediumschap: Demonstratie mediumschap mixed levels. In deze workshop o.l.v. Suzanne Tempel krijg je technieken en oefeningen aangereikt voor het geven van een demonstratie mediumschap voor de groep. In demonstratie mediumschap maak je contact met een overleden dierbare van iemand uit het publiek. Je leert hoe je de juiste ontvanger kunt vinden en hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen. Datum: Zondag 13 mei 2018. Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop 9.45 uur.

 

Sjamanistische klankhealing
Een sjamanistische klankhealing is een heerlijke sessie om te ondergaan. Je hoeft niets anders te doen dan te liggen en te ervaren. Mirjam en Gabriëlle verzorgen in 2018 weer regelmatig klankhealing avonden op woensdag avonden. Je bent van harte welkom om het eens te komen ervaren. Data: 7 februari, 7 maart en 4 april. Inloop 19.45 uur, start 20 uur en einde 22 uur. Entree: € 15,- Let op: van tevoren opgeven bij Mirjam via 0643235007 of bij Gabriëlle via gabrielle@creazen.nl

 

Module Bewustzijnsstaten en meditatie. 2 lesavonden. Deze module o.l.v. Suzanne Tempel maakt onderdeel uit van de training ‘Reading en mediumschap basis’. Je kunt je echter ook los inschrijven. In deze training leer je welke bewustzijnsstaten er zijn en hoe je ze kunt herkennen. Je krijgt oefeningen om te leren hoe je een bepaalde staat kunt bereiken. Data: donderdag avond 8 en 15 februari 2018. Er is een aparte dag ingepland voor persoonlijke metingen met EEG. Dit is op zondag 11 maart.

 

Module ‘Mastering your Energy‘. 2 lesavonden. Deze module o.l.v. Suzanne Tempel maakt onderdeel uit van de training ‘Reading en mediumschap basis’. Je kunt je echter ook los inschrijven. Hoe gebruik je je energie? Hoe wordt je je daar bewust van? Wanneer ‘verlies’ je energie? Op welke wijze kun je je energie gebruiken voor jezelf en anderen? En hoe gebruik je je energie bij het projecteren van je energie, in de ‘power’ zitten, het readen van klanten, het geven van healing, etc. Data: donderdag avond 5 en 12 april 2018.


Ademcoachopleiding
o.l.v. Annette Weers. Wil je op korte termijn een eigen praktijk te beginnen of ben je al coach of therapeut en wil je een bijscholing doen? Dan is deze 10-daagse ademcoachopleiding een fantastische opleiding voor jou! Er gaat in januari een nieuwe vrijdag groep van start op 19 januari.

 

selectie-buddha-verkleind

Kristal workshopDatum volgt nog… Opgeven bij Sandra Valk.
Onder leiding van Franciska de Grijs van Kristalcode: www.kristalcode.nl
In deze workshop maak je kennis met diverse soorten kristallen. Denk aan waterkristallen, doorstroomkristallen, persoonskristallen, engelenkristallen en kosmische kristallen. Je leert kristallen lezen en je leert vanuit je hart je te verbinden met de energie van kristallen. Een bijzondere belevenis.