Bewustzijnstraining ‘Realiseer je eigen levensgeluk’

Bewustzijnstraining ‘Realiseer je eigen levensgeluk’

diffuus licht klein

Bewust leven en bewust creëren. 

We zijn de scheppers van onze eigen werkelijkheid. Wil jij leren hoe je kunt bereiken wat je daadwerkelijk wenst in je leven? Kom dan naar deze training! Geluk, liefde, gezondheid en succes liggen binnen handbereik.

Docent: Sandra Valk. De training bestaat uit 4 lesavonden of 2 dagen. Voor aanvang van de training ontvang je per mail een reader met schriftelijke informatie en oefeningen.

In deze training leer je hoe je bewust een positieve invloed uit kunt oefenen op alle aspecten van je leven. Wij mensen hebben van huis uit vaak vooral geleerd om onze aandacht te richten op hetgeen wij niet wensen. We zijn ons er alleen niet van bewust dat we daarmee juist onze realiteit in stand houden, want waar jij je aandacht op richt, groeit. We zijn bang om fouten te maken, om niet aardig te zijn, om niet te voldoen en om te worden afgewezen en het zijn juist die perikelen van onze mind, die onze vooruitgang in de weg staan.

Jouw gedachten leveren je een bepaald gevoel op. Je gedachten en gevoelens samen zenden een vibratie uit waarmee je ervaringen naar jezelf toe trekt. Om nieuwe mogelijkheden en uitkomsten te creëren, zul je dan ook in eerste instantie bewust je gedachten, gevoelens en gedrag moeten veranderen. In deze module leer je hoe dit werkt. Je ontdekt hoe je bewust kunt aankoppelen op de scheppende energiestroom van het grotere geheel (de Bron/het kwantumveld) en hoe je kunt realiseren waar je werkelijk naar verlangt. Het is een inspirerende training die jouw leven voorgoed kan veranderen.

Wat wordt er behandeld? Je maakt kennis met een visie over het hoe en waarom van het leven op aarde en je krijgt informatie over de Wetten van het Universum. Je ontdekt wat ervoor nodig is om veranderingen te bewerkstelligen. Positief denken kun je leren. Hoe kun je oordelen en beperkende gedachten loslaten en wat zijn helpende gedachten? We onderzoeken gedachten en overtuigingen die een gelukkig en succesvol leven in de weg kunnen staan. Je leert hoe je beperkende denkpatronen kunt transformeren. Van beperking naar mogelijkheid en van schaarste naar overvloed. We gaan verder aan de slag met geleide meditatie, visualisatie en oefeningen om je werkelijkheid positief te veranderen.

De training gaat over Bewust-Zijn en Bewust-Leven. Steeds meer mensen ervaren een verandering van energie in de wereld. Daar waar wij mensen decennia lang hebben gedacht in onmacht, beperkingen en schaarste, is er nu een ommekeer aan het ontstaan naar het denken in mogelijkheden en overvloed. Steeds meer mensen realiseren zich dat wij onderling met elkaar verbonden zijn en dat wij onderdeel uitmaken van het grotere geheel/de Bron/het grote veld van energie.

Sensibel heeft de wens om mensen bewust te maken van hun unieke verbinding met de Bron, hun scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Het is mogelijk om de bewuste schepper te worden van jouw eigen werkelijkheid.

Wat levert het je op? Je leert hoe wij mensen in elkaar zitten en hoe je bewust het leven kunt creëren wat je daadwerkelijk wenst. Je krijgt informatie, handvaten en oefeningen om dit in je dagelijkse leven toe te passen. Je krijgt een reader met informatie en oefeningen en boekentips.

Oefenen
Om veranderingen in je bewustzijn en ervaringen te bewerkstelligen, is herhaling en oefening nodig. Je krijgt tips voor dagelijkse oefeningen. Je zult al snel resultaten boeken en hoe meer je bewijzen ondervindt van het feit dat dit echt werkt, hoe enthousiaster je waarschijnlijk zult worden. Als je zelf de regie in handen krijgt om jouw eigen levensgeluk te bepalen, hoeveel prioriteit wil je dit dan geven? Wij hopen alle prioriteit:-)

Voor wie? Voor iedereen die bewust wil leren leven en creëren. Je kunt je bewustzijn trainen door het opdoen van kennis, door oefeningen en via meditatie. Ook balans in je leven is van belang. Hoe minder stress, hoe meer succes! Je kunt leren om gedachten te denken die jouw vibratie verhogen en waardoor je fijne ervaringen naar je toe zult trekken. Je leven zal hierdoor veranderen. Hoe fijn zou het zijn als je vanuit rust en vertrouwen en plezier je leven kunt leiden?
De module voor iedereen, maar het is een onmisbare basis voor coaches, healers, mediums en therapeuten die cliënten (gaan) ondersteunen in hun transformatieproces.

Boekentips: Vraag en het wordt gegeven van Esther en Jerry Hicks.
Overstijg jezelf van Joe Dispenza.
Websites en youtube filmpjes: van Mooji, Bentinho Massaro, Esther Hicks,  Joe Dispenza, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Bob Proctor, Bashar.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.
De schriftelijke informatie is ongeveer op MBO+ niveau.

Voor meer informatie of opgeven: info@centrumsensibel.nl
Telefoonnummer Sandra Valk: 06-53547643