Sandra Valk

Sandra Valk

Profiel
Over begeleiding, behandelingen en consulten bij Sandra kun je HIER meer lezen.
Contact: Mail: info@centrumsensibel.nl en telefoon: 010-2280212 of 06-53547643.

Sandra foto facebook

Sandra Valk is eigenaar van Sensibel. Sandra is warm, betrokken, authentiek en humorvol. Zij is bewustzijnscoach, healer, transformatietherapeut en docent. Je kunt bij Sandra terecht voor individuele begeleiding en consulten.
Sandra is tevens docent van verschillende trainingen/modules binnen de opleidingen van Sensibel.
Daarnaast begeleidt Sandra de Spirituele open avonden, de Open Healing avonden en de Oefenavonden mediumschap.

Adres consulten en begeleiding: Bonnefanten 63 (praktijk aan huis), 2907 NA Capelle a/d IJssel.
Adres trainingsruimte: Bonnefanten 103 b, 2907 NA Capelle a/d IJssel
Werktijden individuele consulten: Maandag, dinsdag en woensdag overdag en incidenteel op vrijdagen.

Wens
“Het is mijn wens dat mensen zich bewust worden van hun scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Ik geloof dat wij mensen in energie onderling verbonden zijn. Samen vormen wij de scheppende energie van het grotere geheel van wat ik ‘de Bron’ noem. Ik geloof dat wij allemaal de mogelijkheid hebben om ons leven bewust te positief te beïnvloeden. Om die reden staat bewustzijnstraining centraal binnen de opleidingen en trainingen. Via meditatie of andere rustgevende activiteiten is het mogelijk om in contact te komen met jouw ziel of hogere zelf. Je gevoel is je kompas op weg naar jouw unieke verbinding met de Bron. Zodra je meer gaat luisteren naar jouw innerlijke kompas, zal je ontwikkeling in een stroomversnelling komen. Je zult steeds meer levensgeluk gaan ervaren. Ik zie het als een uitdaging om mensen daarbij op weg te helpen. Bovenal is het mijn wens dat mensen meer van zichzelf gaan houden en gelukkiger en gezonder worden. Ik geloof dat het kan… Het is mij gelukt, dus waarom zouden anderen dit niet kunnen?”

Over Sandra
Sandra is moeder van een zoon (2005). Sinds 2009 werkt zij als counselor en coach in haar eigen praktijk aan huis. Sinds 2012 is zij actief als healer en (therapeutisch) healing medium. Sinds 2013 jaar geeft zij vanuit haar trainingsruimte ook opleiding, training en workshops op het gebied van bewustzijn, energiewerk en spiritualiteit. Daarna heeft Sandra zich verder bekwaamd in therapeutisch werken en het transformeren en helen van emotionele en fysieke klachten. De laatste jaren heeft Sandra zich vooral bezig gehouden met meditatie, bewustzijnsverhoging en het zelf-genezend vermogen van de mens. Binnen haar werk ligt het accent op de begeleiding van groepen op het gebied van geleide meditatie, bewustzijnsverhoging, healing, mediumschap en energetische therapie.

Centrum
“Medio 2016 heb ik het initiatief genomen om van Sensibel een centrum te maken. Ik geloof in de kracht van samenwerking en verbinding. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en zo kunnen we samen een grotere groep mensen vooruit helpen. Samen kunnen we het het bewustzijn in de wereld verhogen. Samen kunnen we een liefdevolle samenleving realiseren waarin respect, liefdevolle interactie en verbinding centraal staan.”

Ervaringsdeskundige
“Mijn eigen leven is de afgelopen 12 jaar in positieve zin drastisch veranderd. Ik kom uit een situatie van chronisch ziek zijn (een bijnieraandoening, ernstige huidziekte, allergieën en astma) en ik heb hierdoor een groot deel van mijn leven in ziekenhuizen doorgebracht. Ik was gewoon super gevoelig. De vragen: ‘Er moet toch een reden zijn waarom ik zo ziek ben?’ en: ‘Hoe kan ik mijn situatie verbeteren?’, hebben centraal gestaan. En dat is nu precies mijn vakgebied geworden. In die context hebben al mijn eigen ervaringen dan ook ‘zin’ gehad. Het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben en ik ben ervan overtuigd dat dit dan ook precies was wat ik in mijn leven wilde ‘uitwerken’. Ik ervaar mijn leven nu als één groot en mooi avontuur en mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. Mijn gevoeligheid is nu mijn grootste kracht. Achteraf gezien hebben mijn uitdagingen mij de mooiste lessen geleerd. Deze zijn nu de bron van inspiratie om anderen verder te kunnen helpen.”

Begeleiders uit de spirituele wereld
Naast de trainingen en opleidingen die Sandra heeft gevolgd, heeft zij ook een andere soort training ondergaan. In meditatie naar andere bewustzijnsstaten heeft zij kennisgemaakt met haar ‘zielenleiding’. In eerste instantie ervoer Sandra haar ontmoetingen met energieën uit de ongeziene wereld als een ontmoeting met gidsen en begeleiders. Inmiddels is Sandra van mening dat dit haar eigen zielendelen zijn. Deze hebben haar stapje voor stapje laten zien en ervaren hoe en waarom wij het leven op aarde hebben gecreëerd en hoe alles in elkaar steekt. Sandra brengt deze informatie nu graag over op anderen.

Sandra: “Om veranderingen in je leven te kunnen bewerkstelligen, gaat het er vooral om dat je leert om je oude denkpatronen te transformeren. Het opdoen van nieuwe kennis en ervaringen (oefenen) is daarbij cruciaal. Uiteindelijk draait het in het leven echter vooral op balans, zelfliefde en vertrouwen. Hoe meer je begrijpt dat wij allen over ongekende creatiekrachten beschikken, hoe meer je feitelijk ‘achterover kunt gaan leunen’. Je komt dan in een rustigere vibratie die beter aansluit bij het bereiken van jouw doelen. Laat maar los hoe en wanneer jouw gewenste ervaringen op jouw pad komen. Je hebt vaak al een hele periode achter de rug waarin je onbewust was. Hoeveel tijd gun jij jezelf om te veranderen? Geniet van ieder moment zou ik zeggen; ook als het een keer niet naar je zin gaat. Je weet nu wat je niet meer wilt. Wat wil je dan wel? Werk aan de winkel! En lach om jezelf. We zijn allemaal mens met al onze worstelingen. Maar het leven is toch vooral wonderlijk en leuk? Tenminste, dat vind ik:-) Doe de dingen waar je blij van wordt! En geniet, ook van je worstelingen. Er gaat dan vanzelf een nieuwe wereld voor je open. Er komt dan vanzelf meer vreugde, liefde en wat jij dan ook wenst, in je beleveniswereld. Dat gun ik iedereen!”

Vooral dankbaar
“Ik ben zelf vooral dankbaar voor het feit dat ik mensen mag begeleiden en ‘lichtwerkers’ mag opleiden. Ik doe dit werk vanuit mijn hart; met passie en gedrevenheid. Bovenal ben ik vooral mens. Niet zweverig, maar juist aards. Ik houd van het leven, de mensen om mij heen, van lachen en van delen. Van eten, van dansen, van bewegen, van wijn, van de natuur. En ik houd van ondernemen; creëren.”

Inspiratiebronnen:
o.a. Esther en Abraham Hicks, Bentinho Massaro, Mooji, Joe Dispenza, Greg Braden en Estelle Roberts.

Opleidingen en trainingen:
Huidig: opleiding ‘Healing en Bewustwording’ bij het Levenscollege.
Eind 2016 tot juli 2017: Awakened mind training en coaching bij Suzanne Tempel.
2016: trainingen bij Jaco Elken: paramedisch mediumschap en therapeutisch mediumschap en trance healing.
2014/2015: Weektrainingen mediumschap in Engeland aan het Arthur Findley College en in Zenderen bij de Zwanenhof.
2013: Academie voor Mediumschap (1 jaar) bij José Gosschalk en Karel Besseling.
2013: Academie voor Psychodynamica (psychodynamisch therapeut). 1,5 jaar.
2013: Trainingen op het gebied van trance healing en mediumschap (o.a. bij Scott Milligan).
2009-2012: Intuïtieve ontwikkeling, healing en reading bij Soare te Voorburg.
2008/2009: Academie voor Counseling en Coaching: 2 jarige opleiding. Specialisatie trauma counseling.
1996: HBO SPH (propedeuse).