Suzanne Tempel

Suzanne Tempel

Suzanne is ‘Awakened Mind Coach & Practitioner’, Post HBO gecertificeerd Coach, NLP practitioner, docent en medium. Suzanne is de eerste Awakened Mind Coach in Nederland en zij is expert op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, bewustzijnsstaten en het zelflerend vermogen van de hersenen.
Door gebruik te maken van geavanceerde computertechnologie en software worden de hersengolven via EEG-meting zichtbaar. De mogelijkheid om de bewustzijnsstaten te kunnen meten, slaat een brug tussen wetenschap en spiritualiteit.

Suzanne is docent van verschillende modules binnen de opleidingen (die als training ook los te volgen zijn). Zij is docent van de modules  ‘Bewustzijnsstaten‘ en ‘Mastering your Energy‘ en verder geeft zij met name les binnen de opleiding Mediumschap nieuwe stijl.
Je kunt ook terecht voor individuele Awakened Mind Coaching, Brainwavetraining en reguliere coaching.
Website: http://www.suzannetempel.com. Contact: info@suzannetempel.com of 06-28124117.

Suzanne is ook medium. Zij is momenteel bezig met de afronding van haar opleiding in ‘Demonstration & Speaking’ Mediumschap bij de Spiritual National Union (SNU). Naar verwachting is zij medio 2018 CSNU gecertificeerd.

Suzanne heeft een eigen praktijk in Rotterdam Katendrecht. Zij biedt, passend bij jouw ontwikkeling, advies en een eventueel traject om de door jou gestelde doelen te kunnen bereiken.

“Awakened Mind Coaching is EEG biofeedback coaching voor persoonlijke transformatie, inzicht, creativiteit en bewustzijnsontwikkeling. Nadat ik hiermee in aanraking kwam, ben ik zo enthousiast geworden dat ik besloot deze werkwijze in Coaching naar Nederland te halen. Sinds mijn vroegste jeugd wist ik dat mijn bewustzijnsstaat anders was dan van de andere kinderen. Natuurlijk noemde ik dat toen niet zo. Sterker nog, ik had geen idee wat het precies was dat maakte dat ik anders was dan de meeste andere kinderen. Rond mijn dertigste begon mijn spirituele zoektocht maar het was pas nadat ik zelf mijn bewustzijnsstaat kon zien in de ‘spiegel’ van de software dat ik een diep inzicht kreeg, wist waar ik ‘zat’ en hoe ik verder moest ontwikkelen.”

Suzanne: ”Ik geloof dat iedereen zijn of haar bewustzijn kan trainen en kan groeien naar een hogere staat van bewustzijn. Als coach en trainer kan ik je daarin begeleiden door kennis en inzicht te geven over de stappen en door praktische technieken uit te leggen. De mogelijkheid om de hersengolven en bewustzijnsstaten te meten met EEG geeft daarbij uitstekend weer wat de vorderingen zijn. Je bewustzijn trainen is niet moeilijk als je maar weet hoe.”

In haar praktijk in Rotterdam Katendrecht begeleidt Suzanne ‘high performers’ als CEO’s / directeuren, managers en verder iedereen die zich bezighoudt met bewustzijnsontwikkeling, meditatie, trance of mediumschap. Awakened Mind coaching en Brainwave training hebben als doel het bewustzijn te ontwikkelen en prestaties te verbeteren. Bovendien is deze wijze van trainen een uiterst effectieve manieren om stress te reduceren en de gezondheid te verbeteren.

Suzanne werkt al enige tijd samen met bekende Nederlandse en Engelse mediums. Ook heeft zij een column in de wereldwijde SNUi nieuwsbrief. Naast individuele begeleiding geeft zij les in bewustzijnsontwikkeling en Mediumschap, bij Sensibel en daarnaast o.a. bij de Zwanenhof in Zenderen.

Suzanne is:
* Post-HBO gecertificeerd Coach
* NLP Coach
* Awakened Mind Consciousness Trainer (Coach & Practitioner)

Suzanne heeft een Bachelors degree in Communicatie en een Master in Coaching en CR- Management.