Training Bewustzijnsstaten

Training Bewustzijnsstaten

Na deze training o.l.v. Suzanne Tempel weet je wat de kenmerken van de verschillende bewustzijnsstaten zijn en hoe je deze zelf kunt herkennen. Je krijgt oefeningen aangereikt voor de ontwikkeling van een specifieke staat zoals bijvoorbeeld de trance staat, de meditatieve staat of een verhoogde staat van bewustzijn (Awakened Mind).

Voor wie?
Hou jij je bezig met healing en mediumschap? In deze training leer je om in een bepaalde bewustzijnsstaat te komen waardoor dit gemakkelijker gaat. De training is verder interessant voor een ieder die bezig is met bewustzijnsontwikkeling, creativiteit, meditatie en trance.
Daarnaast is het een must voor mensen die zelf meditaties (willen) geven aan klanten en groepen of mensen die zelf als bewustzijnstrainer (willen) werken. Als trainer is het zaak dat je je eerst bewust wordt welke stappen er nodig zijn om een bepaalde staat te kunnen bereiken, om vervolgens je klanten hier effectief in te kunnen begeleiden.

Door het trainen van specifieke hersengolven middels oefeningen en meditatie zul je steeds meer rust, stabiliteit en levensvreugde gaan ervaren. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling zal hierdoor in een stroomversnelling komen.

De module maakt onderdeel uit van de training ‘Reading en Mediumschap basis‘.
Je kunt je echter ook los opgeven. Iedereen is welkom, ook mensen die geen training of opleiding volgen bij Sensibel. De module is interessant voor een ieder die zich bezighoudt met bewustzijnsontwikkeling, healing en mediumschap.

De module bestaat uit 1 lesdag en een aparte dag voor individuele afspraken voor een verkort brainwave profiel van ongeveer 45 minuten. Bij een brainwave profiel wordt er gebruik gemaakt van software en EEG om jouw hersengolven en patronen te meten.

Datum lesdag: zaterdag 20 oktober 2018.
Tijd: Tijd: van 10 tot 16 uur.
Datum dag van de persoonlijke metingen: zondag 21 oktober 2018.
Tijd: tussen 9.30 uur en 17 uur.
Kosten: € 210,-
Studenten van de opleidingen ontvangen 10% korting bij inschrijving voor het gehele eerste deel van de opleidingen.  
Aanmelden bij Sandra Valk van Sensibel via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643

Inhoud training
De training begint met theorie over de verschillende bewustzijnsstaten en hersengolfpatronen. Iedere bewustzijnsstaat heeft zijn eigen patroon. Door gebruik te maken van computertechnologie en software worden de hersengolven via EEG-meting zichtbaar. Via de EEG kun je zien in welke bewustzijnsstaat iemand is. Deze staat is vervolgens door meditatie en oefeningen te beïnvloeden. Ook het verschil tussen de diepere en hogere staten van bewustzijn komen aan bod. Vervolgens gaan we oefenen met het beïnvloeden van de bewustzijnstoestand via meditatie en oefeningen.

Verder leer je hoe je merkt in welke fase van ontwikkeling je zelf zit. Maar ook hoe je bijvoorbeeld kunt toetsen bij jezelf in welke bewustzijnstoestand je bent (meditatie, trance of hogere staat etc.). Praktische tips & trucs worden gegeven om thuis mee verder te oefenen. Kortom, informatie, kennis en ervaring die niet mag ontbreken bij een ieder die zich bezighoudt met de eigen ontwikkeling of met de bewustzijnsontwikkeling van anderen.

Aan het eind van de lessen weet je:

  • welke bewustzijnsstaten er zijn
  • welke kenmerken deze hebben (hersengolfpatronen)
  • hoe je ze kunt herkennen (wat ervaar je in je geest en lichaam)
  • wat je moet ontwikkelen voor een specifieke staat (bijv: trance, een meditatieve staat of een verhoogde staat)
  • hoe je dat kunt doen

Je hebt ervaren en gezien:

  • wat er gebeurt als je je bewustzijn ontwikkelt
  • dat je je bewustzijn kunt manipuleren
  • hoe een specifieke staat voelt.

Dag van de metingen
Op deze dag worden er tussen 9.30 en 17 uur individuele afspraken ingepland voor een persoonlijk kort Brainwave profiel. In een Brainwave profiel worden jouw hersengolven met behulp van EEG apparatuur in zicht gebracht. N.a.v. het profiel krijg je tips om bijvoorbeeld je actieve denken meer tot rust te brengen of om een door jou gewenste staat te kunnen bereiken.

Voor meer informatie over Suzanne: www.suzannetempel.com

Ervaring
Sandra Valk van Sensibel: “Eind 2016 en begin 2017 ben ik voor het verhogen van mijn bewustzijn in training geweest bij Suzanne. Ik heb enorm veel aan deze begeleiding gehad. Ik heb geleerd hoe ik in een rustige staat van zijn kan komen waarin mijn ego en oordelen naar de achtergrond verdwijnen en waarbij ik mij verbonden voel met mijn ziel/hogere zelf en het eenheidsbewustzijn. Ik heb vele inzichten opgedaan over mijzelf en het leven en ervaar steeds meer balans en vertrouwen. Bovendien heeft het de kwaliteit van mijn functioneren als coach en docent/trainer opvallend verbeterd. Ik kan mij beter afstemmen op niet-fysieke energie en heb geleerd hoe ik klanten in geleide meditatie makkelijker naar een andere, rustigere staat kan begeleiden waarbij er sprake is van verbinding met het onderbewustzijn en het collectieve veld van energie.”