Training ‘Healing geven vervolg’

Training ‘Healing geven vervolg’

Dit is het vervolg op de training ‘Healing geven basis’. Mensen die buiten Sensibel al training in ‘trance healing’ hebben gevolgd, zijn ook welkom. Neem dan even contact op met Sandra Valk om te kijken waar je het beste kunt instromen.

In deze training verdiepen je healingen. Vanuit een andere bewustzijnsstaat maken we op een dieper niveau contact met ‘spirit’ (gidsen, zielendelen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld). We stellen ons open voor de energie van het grotere geheel en de Bron. We gaan aan de slag met het geven van healing op fysiek en emotioneel niveau.

Hoe meer jij je leert openstellen voor de hogere, niet aan aarde gebonden energieën, hoe dieper je healingen zullen worden. Wie weet gaan er wel wondertjes gebeuren! Een healing kan leiden tot inzicht, stabilisatie of verbetering van klachten, rust en balans. Als healer ontvang je door het werken met hoge energie ook steeds weer healing. Je eigen ontwikkeling zal in een stroomversnelling komen en het is ook nog eens heerlijk om te doen!

Training 4 van de opleiding in Bewustzijn, Healing en Mediumschap.
De module maakt onderdeel uit van het 3e traject: Healing en Mediumschap vervolg.
Bij deelname aan een traject wordt een korting van 10% gehanteerd.

Je kunt de module ook los volgen als training.

Studiebelasting:  14 lesuren. Eindtoets met klanten: 3 uur. Oefenen met mededeelnemers: 3 uur. Healing sessie klant: 1 uur.
DocentSandra Valk

Deze training is ervaringsgericht, maar je krijgt ook wat schriftelijke basisinformatie over het menselijk lichaam.

Werken met ‘spirit’ is altijd weer een hele bijzondere ervaring. De sfeer is vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Eindtoets voor deelnemers van de basisopleiding Healing en mediumschap? Ja; alleen praktijktoets.
De praktijktoets wordt afgenomen tijdens een apart dagdeel. Je geeft een healing aan een klant van buiten de opleiding. Om voor een certificaat ‘met goed resultaat doorlopen’ in aanmerking te komen, geef je daarnaast zelfstandig 1 healing aan iemand uit je omgeving. Ook is 1x oefenen in een oefengroep buiten de lessen da verplicht. Je ontvangt formulieren die je kunt laten invullen.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. Je ontvangt schriftelijke informatie per mail. Het staat je vrij om deze informatie te lezen. Mensen die de opleiding tot Professioneel healer en medium volgen en voor certificaat ‘Healing en Mediumschap vervolg’ in aanmerking willen komen, dienen de informatie uit de reader wel te kennen. De theorie uit de reader is ongeveer op MBO+ niveau.

Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.