Training Reading basis

Training Reading basis

522113413

Energie leren lezen en voelen
In deze basistraining gaan we aan de slag met Psychic reading: Je leert energie van mensen lezen en voelen aan de hand van de chakra’s en het energieveld (aura) van de cliënt. Je leert informatie ontvangen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau; wat betreft het verleden, de ontwikkeling tot nu toe, het heden (thema’s en boodschappen) en mogelijke potenties voor de toekomst. Ook gaan we foto’s en voorwerpen lezen en aan de slag met kleuren en hun betekenissen.

De training bestaat uit 6 lesdagen. Docenten: Suzanne Tempel en Sandra Valk

Deze training is een onmisbare basis voor mensen die later als Healer, Medium of transformatietherapeut aan de slag willen. Je leert hoe je in de juiste bewustzijnsstaat kunt komen om af te kunnen stemmen op energie. Vervolgens leer je hoe je concrete informatie kunt lezen/voelen en overbrengen naar de klant. Je gebruikt hiervoor je innerlijke zintuigen (zien, voelen, weten, horen, proeven en ruiken).

Deze module maakt onderdeel uit van zowel de Healing opleiding, de opleiding in Mediumschap nieuwe stijl en de opleiding tot Transformatietherapeut. Je kunt de module echter ook als losse training volgen voor je eigen ontwikkeling. Je krijgt dan (indien gewenst) alleen een certificaat als bewijs van deelname. Sensibel streeft ernaar op deelnemers professioneel op te leiden voordat ze met klanten gaan werken. Als je deze training alleen voor je eigen ontwikkeling volgt, is ervaring met geleide meditatie in ieder geval een vereiste. Neem bij twijfel contact op met Sandra Valk.

 

Voor wie?

  • Voor mensen die aan de slag willen als healer, medium of transformatietherapeut in bijvoorbeeld een eigen (deeltijd) praktijk;
  • Voor mensen die het ‘lezen van energie’ willen gebruiken als toegevoegde waarde binnen hun huidige werk;
  • Voor mensen die interesse hebben in spiritualiteit en zelfontwikkeling;
  • Voor mensen die hooggevoelig zijn en willen leren om hun gevoeligheid als kwaliteit in te zetten;
  • Voor mensen die helder zien, helder voelen, helder weten en helder horen verder willen ontwikkelen. 

Wat levert het je op?

  • Via meditatie en het opbouwen van de energie in je energieveld leer je afstemmen op niet-fysieke energie.
  • Gevoel van kundigheid en vertrouwen in het afstemmen op energie;
  • Door het werken met energie vanuit een andere bewustzijnsstaat krijgt je eigen ontwikkeling een enorme boost.

Iedereen leert in een ander tempo. Vorderingen zijn afhankelijk van je aanleg, zelfvertrouwen, je bereidheid om je sceptische los te laten, je ervaring en oefening. Hoe vaker je bevestiging krijgt dat het klopt wat je waarneemt, hoe meer je hierop kunt gaan vertrouwen.

Mensen die met energie werken ervaren veel meer regie en levensgeluk. Je eigen ontwikkeling zal hoe dan ook in een stroomversnelling komen.

Na deze training heb je een basis gelegd. Om het vak ‘mediumschap’ echt goed uit te kunnen oefenen, zijn er meerdere trainingsjaren nodig. Na deze training kun je verder met de training Mediumschap 1 (module M1).

Oefenavonden reading en mediumschap: Er worden regelmatig oefenavonden gehouden voor deelnemers van trainingen. Deze avonden zijn bedoeld om ‘kilometers’ te maken. Hoeveel talent je ook hebt, je moet oefenen om het goed onder de knie te krijgen. Deelnemers van alle levels zijn welkom en ook mensen die ergens anders een opleiding of training volgen of hebben gevolgd.

Tijdens de lessen is er aandacht en respect voor ieders ontwikkeling. De sfeer is open, spiritueel, informeel en vol humor.

Studiebelasting: 36 lesuren en een paar uur voor het lezen/bestuderen van de reader. Oefenen met mededeelnemers: 6 uur. Dit kan in een eigen oefengroep of op de oefenavonden reading en mediumschap.

Boekentips: ‘Spirituele reizen tussen leven en dood’ van James van Praagh, ‘Estelle Roberts: 40 jaar mediumschap’, ‘Hemeltaal’ van Bonnie Bessem en meer…

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd.

Voor meer informatie: Mail: info@centrumsensibel.nl
Telefoonnummer Sandra Valk: 06-53547643
Inschrijven via mail.