Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Klik op de onderstreepte naam van de training of workshop voor meer informatie, data en tarieven.

Interesse? Kom naar de Open dag op zondag 19 augustus 2018.

Hieronder volgen eerst de losse trainingen en workshops van Sensibel. Daarna volgen de trainingen die onderdeel uitmaken van de opleidingen. Deze modules/trainingen zijn echter ook los te volgen.

Training ‘Healing van het innerlijke kind‘. 2 dagen. In deze intieme tweedaagse training maken we op een diep niveau contact met onze innerlijke kinddelen. Oude mechanismen die je vroeger hebben gediend maar die je in je volwassen leven weerhouden om in je kracht te staan, worden in deze training inzichtelijk gemaakt om ze vervolgens te kunnen loslaten.

 

Reïncarnatiesessies/vorige levenssessies groep. 2 lesavonden. Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? En wil je weten hoe dit nog doorwerkt in dit leven om vervolgens oud karma los te kunnen laten? Geef je dan op voor deze avonden!

 

Bewust Zijn en Spirituele ontwikkeling. 8 lesavonden. Wil jij jezelf bevrijden van gewoontes die een gelukkig, gezond en succesvol leven in de weg staan? Geef je dan op voor deze training. De training is gebaseerd op theorie, geleide meditatie, visualisatie en oefeningen. Spirituele ontwikkeling wijst je de weg naar jouw unieke essentie. Je gevoel is je kompas.

 

Weekendtraining Art en Soul. 2 lesdagen. Tijdens deze tweedaagse training o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek leer je hoe je via visualisatie en creatieve uitingen jouw soul, jouw spirit tot uiting brengt. In januari 2019 gaat de opleiding ‘Art en Mediumschap‘ van start. Deze training kan dienen als voortraject, maar je kunt hem ook gewoon los volgen.

 

Modules/trainingen die onderdeel uitmaken van de opleidingen (ook los te volgen):

Module BM&SO: Dagtraining Bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling. 4 lesdagen. In deze training leer je hoe je via meditatie, visualisatie, zelf-healing en oefeningen tot spiritueel bewustzijn kunt komen. Je ontdekt hoe je jouw bewustzijn en energie kunt verhogen. Hoe creëren wij mensen onze werkelijkheid? En hoe kun je bewust het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt? De lessen gaan gepaard met een theorie over het hoe en waarom van het leven op aarde. Je wordt je bewust van je zielenleiding, jouw unieke verbinding met de Bron, je scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens.

Module BSBewustzijnsstaten. 1 lesdag en een afspraak voor een verkort brainwave profiel. In deze training leer je welke bewustzijnsstaten er zijn en hoe je ze kunt herkennen. Je krijgt oefeningen om te leren hoe je een bepaalde staat kunt bereiken.  Daarnaast wordt er met behulp van EEG gemeten waar jij je op dat moment in je ontwikkeling bevindt en wat je kunt doen om je hersengolven verder te trainen.

Module MyE: ‘Mastering your Energy‘. 1 lesdag. Hoe gebruik je je energie? Wanneer ‘verlies’ je energie? Hoe vul je je reserves weer aan? Hoe gebruik je je energie bij het projecteren van je energie, in de ‘power’ zitten, het readen van klanten, het geven van healing, etc.

 

Module C&C: Coaching en Communicatievaardigheden. 1 lesdag. Hoe communiceer je met klanten? In deze training leer je de basisbeginselen van een coaching gesprek. Je leert hoe je het beste af kunt stemmen op een klant; zowel verbaal als non-verbaal.

 

522113413

Module R basisReading basis (energie leren lezen en voelen). 6 lesdagen en een dagdeel voor de eindtoets. In deze basistraining leer je hoe je energie kunt ‘lezen’ of voelen van mensen aan de hand van de chakra’s en het aura. Je leert hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen.

 

Module H basisbasistraining Healing geven: 4 dagen en een dagdeel voor de eindtoets. In deze basistraining leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie en met behulp van gidsen/andere hogere energieën uit de spirituele wereld.

 

Module CContact met gidsen en zielenreizen. 2 lesavonden of 1 dag. In deze training verdiepen de meditaties naar andere bewustzijnsstaten. Van hieruit maken we contact met gidsen, zielendelen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. Ervaring met geleide meditatie is een vereiste.

 

Blue goddess women eye, multicolor background with oriental mandala ornament. eye contact

Module M1: Mediumschap 1: 6 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. Dit is het vervolg op de training ‘Reading basis’. In deze training leer je hoe je naast het lezen van de energie van mensen ook hoe je contact kunt maken met overledenen uit de spirituele wereld om concrete informatie en boodschappen over te brengen.

 

Module M2: Mediumschap 2. 6 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. Deze training is voor mensen die al trainingen in mediumschap hebben gevolgd, bij Sensibel of ergens anders. Bij Sensibel is de training het vervolg van de training ‘Mediumschap 1’. Verdere informatie volgt nog…

Module M3: Mediumschap 3. 6 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. Deze training is alleen toegankelijk voor leerlingen die de training Mediumschap vervolg 2 met goed resultaat hebben doorlopen. Andere geïnteresseerden van buiten de opleiding kunnen alleen instromen bij voldoende opgedane ervaring. Verdere informatie volgt nog…

Helende handenModule H2: Vervolgtraining Healing geven2 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. In deze training verdiepen je healingen. Je leert meer en meer aankoppelen op de energie van het grotere geheel. Je werkt vanuit de nieuwste inzichten op het gebied van healing en je werkt daarbij samen met gidsen/zielendelen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld.

Module H3: Healing voor gevorderden. 2 lesdagen. Meer informatie volgt nog.

Modules deel 3 van de opleiding tot Energetisch transformatietherapeut (ook los te volgen):
Deelnemers van buiten de opleiding kunnen eventueel deelnemen na overleg met Sandra Valk.

Module MB: Meditatie begeleiden (Sandra Valk). 1 lesdag.

Module R&R: Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden (Sandra Valk). 4 lesdagen.
Onderdeel van deze module is een gedeelte systemisch werk en innerlijk kind werk.

Module AB: Adem begeleiden. 1 dag.

Module H2: Healing vervolg. 2 lesdagen.

Module AL en VZ: Auralifters (aangehechte entiteiten) en vorige zelven (lichtwerk). 1 lesdag.

Module PH: Paramedische healing. 1 lesdag.

Module CB ZH: Cliëntbegeleiding Zelf-healing. 2 lesdagen.

Module TT: Trauma’s oplossen in theta. 1 lesdag.