Trainingen

Trainingen

KLIK OP DE NAAM VAN DE TRAININGEN voor meer informatie, data en tarieven.

Veel van onderstaande trainingen maken onderdeel uit van de opleiding in Bewustzijn, Healing en Mediumschap. Je kunt de trainingen echter ook los volgen. Op deze pagina staan ook trainingen die geen onderdeel uitmaken van de opleiding.

diffuus licht klein

Module/Bewustzijnstraining ‘Realiseer je eigen levensgeluk‘; Bewust leven en bewust creëren. 2 dagdelen. In deze training maak je kennis met een visie over het leven als mens en met de Wetten van het Universum. Hoe kun je jezelf bewust verbinden met de pure creatiekracht van het grotere geheel (de Bron) waarmee we allemaal onlosmakelijk zijn verbonden? Hoe kun je bereiken wat je écht wilt? Je leert het in deze module.  Met behulp van oefeningen leer je hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op alle aspecten van je leven. Het is een inspirerende training die je leven voorgoed zal veranderen. Docent: Sandra Valk. In 2018 gaat de training op dinsdag avonden en donderdag ochtenden van start.

Yoga lotus pose. Padmasana with colored chakra points.1: Training Bewustwording, Meditatie en spirituele ontwikkeling (BM&SO: voorheen Intuïtieve ontwikkeling):
12 dagdelen. Wil jij jezelf bevrijden van beperkende patronen die een gelukkig leven in de weg staan? Doe dan mee met deze training! In deze training ontdek je hoe je bewust kunt leven en bewust kunt creëren. Je leert hoe wij mensen energetisch in elkaar zitten en hoe je de de schepper kunt worden van jouw eigen werkelijkheid. Je leert hoe je je gedachten tot rust kunt laten komen zodat je in contact komt met je lijf, je gevoel, je ziel en je verbinding met de Bron van alles. We gaan aan de slag met geleide meditatie, visualisatie, zelf-healing en oefeningen. Deze training is bedoeld voor jouw eigen proces. Het zal je leven veranderen. Het is tevens een goede basis voor mensen die later als Healer, Medium of Energetisch therapeut aan de slag willen. Docenten: Sandra Valk en Jacqueline van Wijk. In 2018 gaat er een dinsdag avond groep op 16 januari en een donderdag ochtend groep op 18 januari van start.

2: Training Healing geven basis: 4 dagen en een dagdeel voor de eindtoets.
Wil jij gelijk aan de slag met healing? Dat kan na deze training! In deze praktijkgerichte training leer je healing geven vanuit je eigen energie en met behulp van gidsen/andere hogere energieën. De training bestaat uit 4 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. Eerstvolgende training: zaterdag 7 april 2018. Docent: Sandra Valk. 

 

522113413

3: Training Reading en mediumschap basis: In deze intensieve basistraining leer je hoe je energie kunt ‘lezen’ of voelen van mensen aan de hand van de chakra’s en het aura. Ook leer je hoe je contact kunt maken met overledenen en gidsen en hoe je concrete informatie en boodschappen over kunt brengen. De modules ‘Bewustzijnsstaten en Meditatie’ en ‘Mastering your Energy’ maken onderdeel uit van de training. Je kunt deze modules ook los volgen. Docenten: Sandra Valk en Suzanne Tempel. De training bestaat uit 10 donderdag avond lessen, 3 hele zondagen en een apart dagdeel voor de eindtoetsen (niet verplicht) en certificaat uitreiking.

 

Module Bewustzijnsstaten en meditatie. 2 lesavonden. Deze module maakt onderdeel uit van de training ‘Reading en mediumschap basis’. Je kunt je echter ook los inschrijven. In deze training leer je welke bewustzijnsstaten er zijn en hoe je ze kunt herkennen. Je krijgt oefeningen om te leren hoe je een bepaalde staat kunt bereiken. Data: donderdag avond 8 en 15 februari 2018. Op zondag 11 maart is de dag van de persoonlijke verkorte profielen (metingen met EEG). De afspraken duren zo’n 45 minuten p.p. Docent: Suzanne Tempel.

 

Module ‘Mastering your Energy‘. 2 lesavonden. Deze module maakt onderdeel uit van de training ‘Reading en mediumschap basis’. Je kunt je echter ook los inschrijven. Hoe gebruik je je energie? Hoe wordt je je daar bewust van? Wanneer ‘verlies’ je energie? Hoe vul je je reserves weer aan? Op welke wijze kun je je energie gebruiken voor jezelf en anderen? En hoe gebruik je je energie bij het projecteren van je energie, in de ‘power’ zitten, het readen van klanten, het geven van healing, etc. Data: donderdag avond 5 en 12 april 2018. Docent: Suzanne Tempel.

 

Workshop Mediumschap: Reading en Consulten mixed levels. In deze workshop o.l.v. Suzanne Tempel krijg je technieken aangereikt voor het geven van medium consulten. Je oefent met het lezen van de energie van je klant en je maakt contacten met overleden dierbaren uit de spirituele wereld. Deze workshop is niet geschikt voor beginners. Datum: zondag 8 april 2018. Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop 9.45 uur.

 

Workshop Mediumschap: Demonstratie mediumschap mixed levels. In deze workshop o.l.v. Suzanne Tempel krijg je technieken en oefeningen aangereikt voor het geven van een demonstratie mediumschap voor de groep. In demonstratie mediumschap maak je contact met een overleden dierbare van iemand uit het publiek. Je leert hoe je de juiste ontvanger kunt vinden en hoe je concrete informatie en boodschappen kunt overbrengen. Datum: Zondag 13 mei 2018. Tijd: van 10 tot 16 uur. Inloop 9.45 uur.

 

Helende handen
4: Training Healing geven vervolg. 2 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. In deze training verdiepen je healingen. Je leert meer en meer aankoppelen op de energie van het grotere geheel. We gaan aan de slag met het geven van healing op fysiek en emotioneel niveau, met healing van vorige levens en met lichtwerk. Deze training vindt plaats op zondag 3 en zondag 17 juni 2018. Eindtoets op zondag middag 8 juli. Docent: Sandra Valk.

 

Blue goddess women eye, multicolor background with oriental mandala ornament. eye contact

5: Training Reading en mediumschap vervolg: 12 dagdelen/6 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. In deze training verdiep je jouw mediumschap. Via allerlei oefeningen leer je meer en meer vertrouwen op de informatie die je vanuit de wereld van energie verkrijgt en je leert langer om in de gewenste bewustzijnsstaat te blijven. Docenten: Sandra Valk en collega’s. Deze training gaat in september 2018 van start.

 

Tree on susnet

Specialisatieopleiding Energetisch therapeut: 20 dagdelen of 10 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets en de certificaat uitreiking. In deze opleiding leer je hoe je cliënten therapeutisch kunt begeleiden in het opsporen, transformeren en helen/loslaten van blokkades en beperkende patronen die een gelukkig, gezond, liefdevol en succesvol leven in de weg staan. Als energetisch therapeut combineer je coaching, healing, mediumschap en bewustzijn met therapeutische technieken. Je leert werken met technieken uit de regressie- en reïncarnatie therapie, systemisch werk, innerlijk kind werk, ademwerk, NLP, lichtwerk en paramedisch healing mediumschap. Energetische therapie is een zeer effectieve manier om emotionele problemen te verhelpen en om een stabilisatie of verbetering te realiseren bij fysieke klachten en aandoeningen. Docent: Sandra Valk (hoofddocent) en diverse gastdocenten. Deze opleiding gaat in september 2018 op zondagen van start.

 

Ademcoachopleiding o.l.v. Annette Weers. Wil je op korte termijn een eigen praktijk te beginnen of ben je al coach of therapeut en wil je een bijscholing doen? Dan is deze 10-daagse ademcoachopleiding een fantastische opleiding voor jou! 

 

 

Training Energetisch beheer glastuinbouw. Deze training is opgezet in samenwerking met Theo van der Knaap van Eco Consultancy. In de training maak je kennis met je eigen energetische systeem. Je leert gronden, eigen ruimte innemen en energie stromen. Dit doen we aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en mindfulness. Ook krijg je informatie over de wetten van het universum. Je leert hoe je bewust een positieve invloed kunt uitoefenen op je leven en bedrijf. Aan de hand van energiewerk leer je vervolgens hoe je energetische gezondheid voor jezelf, het bedrijf en de gewassen kunt realiseren. De training bestaat uit 3 dagdelen. Data: 24 januari en 7 en 28 februari 2018. Docent: Sandra Valk, in samenwerking met Theo van der Knaap van Van der Knaap ecoconsultancy. Contact Theo: http://vanderknaapecoconsultancy.nl/

6. Training Mediumschap vervolg 2. 12 dagdelen of 6 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. Deze training is voor mensen die al trainingen in mediumschap hebben gevolgd, bij Sensibel of ergens anders. Voorwaarde voor deelname is daarnaast dat je in ieder geval al 1 meerdaagse interne training hebt gevolgd of in ieder geval gáát volgen. Er wordt door diverse professionele docenten lesgegeven.  Meer informatie volgt nog. Deze training zal in het najaar van 2018 van start gaan.

7. Training Mediumschap voor gevorderden. 12 dagdelen of 6 lesdagen en een apart dagdeel voor de eindtoets. Deze training is alleen toegankelijk voor leerlingen die de training Mediumschap vervolg 2 met goed resultaat hebben doorlopen. Andere geïnteresseerden van buiten de opleiding kunnen alleen instromen bij voldoende opgedane ervaring. Dit wordt vastgesteld in een kort intake gesprek. Er wordt verwacht dat je al consulten kunt geven (psychic reading en mediamiek contact). Er wordt door diverse docenten lesgegeven. Meer informatie volgt nog. Deze training zal waarschijnlijk pas in januari 2019 van start gaan.