Vervolgtraining Healing geven

Vervolgtraining Healing geven

Dit is het vervolg van de basistraining Healing geven. Mensen die buiten Sensibel al training in Trance healing hebben gevolgd, zijn ook welkom na overleg dan even met Sandra Valk.

In deze training verdiepen je healingen. Vanuit een andere bewustzijnsstaat maken we op een dieper niveau contact met ‘spirit’ (gidsen, zielendelen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld). We stellen ons open voor de energie van het grotere geheel en de Bron. We gaan aan de slag met het geven van healing op fysiek en emotioneel niveau.

Hoe meer jij je leert openstellen voor de hogere, niet aan aarde gebonden energieën, hoe dieper je healingen zullen worden.

Een healing kan leiden tot inzicht, stabilisatie of verbetering van klachten, rust en balans. Als healer ontvang je door het werken met hoge energie ook steeds zelf weer healing. En daarnaast ontvang je ook healingen van de medecursisten omdat we werken in tweetallen. Je eigen ontwikkeling zal daarom ook weer verder in een stroomversnelling komen.

Het werken vanuit een positieve intentie (mindset) en vanuit gevoelens van dankbaarheid en liefde staan centraal.

Werken met ‘spirit’ is altijd weer een hele bijzondere ervaring. De sfeer is vol zachtheid, plezier, humor en liefde!

Deze training maakt onderdeel uit van de Healing opleiding en de opleiding tot Transformatietherapeut. Je kunt de training echter ook los volgen voor je eigen ontwikkeling. Je krijgt dan (indien gewenst) alleen een certificaat als bewijs van deelname.

Studiebelasting:  12 lesuren. Eindtoets met klanten: 3 uur. Oefenen met mededeelnemers: 3 uur. Healing sessie klant: 1 uur.
DocentSandra Valk. 

Eindtoets? Ja; alleen een praktijktoets. De praktijktoets wordt afgenomen tijdens een apart dagdeel. Je geeft een healing aan een klant van buiten de training. Voor het behalen van een certificaat geef je daarnaast zelfstandig 1 healing aan iemand uit je omgeving. Ook is 1x oefenen in een oefengroep buiten de lessen gewenst. Je ontvangt formulieren die je kunt laten invullen.

Niveau: iedereen kan in principe meedoen. Je hoeft geen speciale vooropleiding te hebben gevolgd. De training is ervaringsgericht.

Opgeven bij Sandra Valk via info@centrumsensibel.nl of 06-53547643.