Weekend Art en Soul

Weekend Art en Soul

Tijdens deze tweedaagse training o.l.v. Elisabeth Bieze-Veerbeek leer je hoe je via visualisatie en creatieve uitingen jouw soul, jouw spirit tot uiting brengt. Als je in contact bent met je grotere zelf worden tekeningen helend,  Jouw connectie met de Bron is een inspiratie in het tekenen en schilderen en ook in het schrijven als je het verhaal in je kunstwerken gaat verwoorden. Als je gidsen je inspireren ontstaat er ook een ander soort kunst dan als je persoonlijkheid zich laat gelden. Deze workshop biedt de mogelijkheid voor een creatief zelfonderzoek en is zowel speels als diepgaand.

Interesse? Kom dan naar de Open dag dag op zondag 19 augustus 2018. Elisabeth geeft dan een proefles voor deze workshop en de opleiding Art en Mediumschap.

Data weekend Art en Soul: zaterdag 17 en zondag 18 november 2018.
Inloop 9.45 uur, start 10 uur en einde 16 uur.
Kosten: € 180,-

Het weekend is ook bedoeld als voorproefje op de opleiding ‘Art en Mediumschap’ die in januari 2019 van start gaat. De opleiding bestaat uit 10 zondagen van januari t/m juli.

Naast dit weekend kun je tevens bij wijze van vooropleiding de training ‘Bewustwording, meditatie en Spirituele ontwikkeling‘ volgen, eventueel aangevuld met de modules ‘Bewustzijnsstaten‘, Mastering your Energy‘ en Coaching en Communicatievaardigheden. Deze trainingen/modules maken onderdeel uit van deel 1 van alle opleidingen bij Sensibel. Ze zijn bedoeld voor jouw eigen spirituele ontwikkeling en zijn de basis voor mensen die later met klanten willen gaan werken.