Activiteiten anderen

Activiteiten anderen

Hieronder vind je de activiteiten van trainers, begeleiders en docenten die vanuit het pand van Sensibel werken.

Gewoon Yoga door Yvette Overbeeke
Dinsdag avonden: van 19 tot 20 uur en van 20.15 tot 21.15 uur.
Woensdag avonden: van 19 tot 20 uur zwangerschapsyoga. Van 20.30 tot 21.30 uur Do-In Yoga.
Meer informatie: www.gewoon.yoga

 

Sjamanistische klankhealing avonden
Een klankhealing is een heerlijke sessie om te ondergaan. Je hoeft niets anders te doen dan te liggen en te ervaren. O.l.v. Mirjam Plaisier en Samantha González. Data 2018: vrijdag avond 5 oktober en 7 december.
Tijd: van 20 tot 22 uur. Kosten: € 17,50

 

Opleiding tot Luisterkindwerker gegeven door Monique Verhage van Healingpraktijk Voor Groot en Klein. Leer luisteren in de energie naar kinderen én volwassenen. Om te horen wat er speelt, wat de ander nodig heeft het op te lossen en hoe het gekeerd kan worden in de energie. Lesdag 1 start 19 januari 2019. Voor meer informatie bezoek www.voorgrootenklein.nl of neem contact op per info.voorgrootenklein@gmail.com

 

Kracht van ademen 2-daagse o.l.v. Annette Weers.
Deze training is een ervaringsgerichte training. Je ondervindt 4 sessies om oude blokkades via ademhalingstechnieken los te laten. Een opluchting voor je leven! Meer informatie: www.annetteweers.nl. Contact Annette: annetteweers@live.nl of 06-14770688.

 

Activiteiten Arcada Beauty and Nature o.l.v. Paula de Bruin. Paula houdt zich bezig met wierook maken, Bachbloesem remedies, Aromatherapie, Essentiële oliën en edelsteentherapie.