Alle activiteiten Sandra Valk

Alle activiteiten Sandra Valk

Sandra is eigenaar van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn en tevens bewustzijnstrainer, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent in verschillende trainingen binnen de opleiding Energetisch Zelfheling therapeut. Voor het profiel van Sandra kijk je HIER.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten van Sandra.
Klik op de onderstreepte naam van de activiteit om naar de betreffende pagina te gaan.

Je kunt bij Sandra terecht voor individuele begeleiding en consulten of voor een intensief individueel zelfheling traject. Sandra is gespecialiseerd in begeleiding bij bewustzijnsontwikkeling en zelfheling. Daarnaast is zij energetisch therapeut en kun je o.a. terecht voor behandelingen en regressie- en reïncarnatiesessies.

Opleiding Energetisch Zelfheling therapeut
Sandra heeft deze unieke opleiding ontwikkeld. In de opleiding leer je hoe je energetische, therapeutische behandelingen kunt geven en hoe je cliënten daarnaast kunt leren hoe zij zichzelf kunnen helen. Sandra geeft les in alle modules van deel 3 van de opleiding: de therapeutische modules 9 t/m 16.

Training Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling
In deze inspirerende training ontdek je hoe je via geleide meditatie, visualisatie, oefeningen en zelf-heling jouw bewustzijn en energie kunt verhogen. Hoe kun je het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt? Sandra geeft in deze training 1 dagdeel les in bewustzijn over het hoe en waarom van het leven op aarde en de wetten van het Universum.

Training Healing 1 energetisch
In deze ervaringsgerichte training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk.

Training Healing 2: spiritueel
Dit is het vervolg van de training Healing 1. Je leert hoe je healing kunt geven in samenwerking met gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld.

Training Healing van het innerlijke kind
In deze bijzondere en intieme training (4 dagdelen) maken we op een diep niveau contact met onze innerlijke kinddelen. Oude mechanismen die je vroeger hebben gediend maar die je in je volwassen leven weerhouden om in je kracht te staan, worden in deze training inzichtelijk gemaakt om ze vervolgens te kunnen loslaten.

Training Zelf-heling
Deze training is voor mensen met fysieke klachten of aandoeningen. Aan de hand van geleide meditatie en visualisatie leer je hoe je een positieve invloed kunt uitoefenen op je gezondheid. Ook ga je naar de oorsprong van de klachten. Wat hebben ze jou te vertellen? Klachten kunnen stabiliseren of verminderen.

Reïncarnatiesessie/vorige levenssessie in groepsverband
Wil jij weten wie je in een vorig leven bent geweest? En wil je weten hoe dit nog doorwerkt in dit leven? Geef je dan op voor deze avond!

Sandra is specialist op het gebied van:
* Bewustzijn en het (her)scheppen van je eigen werkelijkheid
* Energie en de wetten van het universum
* Healing, zelfheling en het zelfgenezend vermogen
* Bewustzijnsontwikkeling, (geleide) meditatie en visualisatie
* Het managen en verhogen van je energie
* Energetische behandelingen
* in contact komen met je ware zelf en gidsen.