Angela Disselen

Angela is gediplomeerd spiritueel levens- en relatiecoach, medium, healer en businesscoach. Zij heeft haar eigen praktijk Soul-2-Soul in Rotterdam van waaruit zij coaching, healing en readingen aanbiedt. Ook geeft Angela diverse trainingen in bewustwording en het leren werken met de Lenormand kaarten.

Vanuit Sensibel geeft Angela les in de training ‘Werken met Lenormand kaarten’.
Daarnaast zal zij vanaf augustus 2019 les gaan geven in de module/training Coaching & communicatievaardigheden.

Website: www.soul-2-soul.nlContact Angela: info@soul-2-soul.nl of 06-51421711.
Adres praktijk: IJsselmondselaan 226, 3064 AT te Rotterdam.

Angela heeft haar praktijk  opgericht uit passie en mededogen om andere mensen te helpen daar waar nodig is op zijn of haar levenspad. Door haar eigen ervaringen weet zij als geen ander hoe gecompliceerd het leven soms kan zijn. Na een scheiding in 2005 kwam zij in een diep dal terecht. Op haar zoektocht naar geluk en het zich weer goed voelen kwam zij in contact met reiki. Hierdoor kwam ze steeds meer in haar kracht. Angela kwam weer bij haar bron en ook bij haar mediamieke gaven, die ze jarenlang had weggestopt.

Daarna is Angela de opleiding spiritueel coach, healer en mediumschap gaan volgen, gevolgd door een opleiding als coach en counsellor. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld tot reikimaster en Lenormandkaartlegster, motivator en businesscoach.

Gedurende die tijd werkte Angela  in de sales als verkoopster, leidinggevende en verkooptrainer en merkte dat  de druk van het presteren steeds groter werd en dat ze haar baan steeds als minder prettig ging ervaren. Ze  zag ook vele collega’s  ziek worden en vertrekken bij het bedrijf. Toen ze zelf last kreeg van haar rug en heup en ze te horen kreeg dat deze waren versleten en dat ze een nieuwe heup moest, voelde en besloot Angela dat het anders moest. Ze maakte een start met haar praktijk en bouwde die uit tot het moment dat deze voldoende was gegroeid om bij haar huidige baan te vertrekken.

Angela leert nu met liefde aan andere mensen dat het leven anders en makkelijker kan door vanuit een ander oogpunt te kijken. Ze begeleidt mensen om angsten, blokkades en overtuigingen te veranderen. Angela leert je je dromen te verwezenlijken, te geloven in jezelf , het beste uit jezelf te halen, de beste versie van jezelf neer te zetten en om je mooiste leven te leven.

Angela is ook businesscoach en kan jou helpen je eigen bedrijf op te starten: Van naam, logo en website tot marketingactiviteiten.