Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Art Liberation

In deze creatieve training o.l.v. Elisabeth Veerbeek leer je via expressief schilderen jezelf bevrijden van beperkingen. Je gaat je ruimte innemen, experimenteren, vrij zijn, jezelf naar buiten brengen, authentiek zijn. Alles mag er zijn ’the good and the bad’. We lachen samen, draaien muziek, mediteren en krijgen verf op onze kleren!!!


Inhoud training

Je leert verschillende technieken, je leert meer over kleuren mengen en hoe je kleuren kunt laten harmoniëren, hoe je in lagen werkt, alles wat een schilderij interessant maakt. Dit terwijl jij het uitgangspunt bent, jouw gevoelens, jouw passie, jouw vrijheid en hoe je daar authentiek expressie aan geeft. We werken ook met meditatie en zelfonderzoek en het uitwisselen van readings.

Naast deze training geeft Elisabeth ook de dagworkshop Abstract Soul Art , Spirit Art en de training Reading en Mediumschap 


Praktische informatie

Docent: Elisabeth Veerbeek
Contact Elisabeth: info@elisabethveerbeek.com of 06-18553490.
Data :
Zondag 12 december 2021, zondag 16 januari, zaterdag 5 februari en zondag 20 februari 2022.
Data volgende groep: zaterdag 19 maart, 2 april, 28 mei en 11 juni 2022.
Tijd
: van 10 tot 16 uur. Inloop vanaf 9.45 uur. 
Kosten: € 425,- of € 435,- in 3 termijnen van € 145,-
Inclusief koffie, thee en al het materiaal. Graag zelf je lunch meenemen.

De inschrijving en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie.

PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN


Open dagen

Benieuwd? geef je dan op voor de open middag via Zoom. De eerstvolgende OPEN MIDDAG is op 18 december 2021. Of kom naar de OPEN DAG van Centrum Sensibel op 8 januari 2022. Elisabeth geeft dan ook een gratis proefles.

Voor meer informatie kun je ook terecht bij Elisabeth Veerbeek via info@elisabethveerbeek.com
of 06-18553490.


Over Elisabeth

fbt

Elisabeth startte op haar 21e op de Willem de Kooning kunstacademie en is een abstract expressionistische kunstenares. Ze is daarnaast een ervaren medium en spirit artist. Vanuit Centrum Sensibel geeft ze de training Spirit art. Ze is ook docent van de trainingen Reading en Mediumschap basis en Mediumschap mixed levels.

“Wanneer we herkennen dat we vrije eeuwige spirit (geest) zijn helpt het om onszelf ook te bevrijden van beperkende gewoonten en overtuigingen. Laten we vrij uiting geven aan onze intuïtieve ziel en aan wat het leven met ons doet.

Website: www.elisabethveerbeek.com

Lees HIER meer over Elisabeth.

Centrum Sensibel