Begeleiding en consulten Sandra Valk

Begeleiding en consulten Sandra Valk

Sandra foto facebook

Sandra Valk

Samen op weg naar een gezond, liefdevol, succesvol en gelukkig leven.

  • Wil jij leren hoe je via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen meer regie kunt krijgen over je leven, je relaties en je gezondheid?
  • Ben je op zoek naar meer rust, balans en zelfliefde?
  • Wil je weten wat je zelf kunt doen om een stabilisatie of verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
  • Wil je leren hoe jij jezelf kunt helen?
  • Of wil je gewoon een healing of energetische behandeling ontvangen?
  • Zoek je begeleiding bij bewustzijnsontwikkeling?

Maak dan een afspraak voor een sessie of traject!

Kijk voor het profiel van Sandra Valk HIER.

Voor wie?

Je kunt terecht voor begeleiding bij:
– Alle lichamelijke klachten en aandoeningen
– Hooggevoeligheid (HSP)
– Emotionele klachten, onzekerheid, angsten en traumatische ervaringen
– Stress, oververmoeidheid en burnout
– Bewustzijnsontwikkeling
– Spirituele vragen en vragen met betrekking tot de wet van aantrekking, creatie en manifestatie
– Contact maken met gidsen of het maken van ‘zielenreisjes’.

15 % korting in september en oktober

Wil jij weleens een sessie uitproberen? In september en oktober 2019 kun je bij Sandra voor een uitgebreide sessie terecht voor € 75,- i.p.v. € 90,-. Je kunt Sandra bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Na het inplannen van de datum voor een afspraak wordt gevraagd of je bovenstaand inschrijfformulier wilt invullen.

Inhoud begeleiding

De vorm van begeleiden heeft Sandra energetische zelf-heling therapie genoemd. Sandra: “Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van coaching, healing, reading en therapeutische technieken. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is.”

Meditatieve ontspanning
“In mijn sessies begeleid ik je naar een meditatieve ontspanning. Je denken komt dan tot rust en ik help je met het maken van een verbinding tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn. Van daaruit kom je makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en healing overgaan.”

Verhogen van je bewustzijn.
Via geleide meditatie en visualisatie kun je leren om in de juiste bewustzijnsstaat te komen om oude patronen te doorbreken, om je immuunsysteem te versterken en de zelfgenezende vermogens van je lichaam aan te spreken.

Verhogen van je energie
D.m.v. fysieke ontspanning in combinatie met oefeningen in positief denken en je voorstellingsvermogen gebruiken (visualisatie) kun je jouw energie (vibratie) verhogen.

Medium
Hoewel Sandra ook medium is, geeft zij geen reguliere medium consulten. Wat zij wel doet is cliënten helpen om zelf contact te maken met overledenen of gidsen. Dus wil jij zelf contact maken met een dierbare overledene? Maak dan een afspraak. Sandra ‘leest’ natuurlijk wel mee.

Sessie(s) of traject

Je kunt terecht voor sessies, maar ook voor een klein of intensief traject.

Aantal sessies
Het aantal sessies is afhankelijk van de ernst en de duur van de problematiek. Soms is 1 sessie genoeg. Over het algemeen kun je denken aan 1 tot 6 sessies. De eerste therapeutische sessie duurt altijd minimaal 90 minuten. Daarna zijn vervolgsessies van een uur mogelijk.

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.

Zelf-heling traject
Wil jij intensief begeleid worden om een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
In een therapeutisch zelf-heling traject leer je hoe je d.m.v. meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Daarnaast geeft Sandra energetische, therapeutische behandelingen om oude blokkades die een gelukkig en gezond leven in de weg staan op te sporen, te transformeren en te helen. Er wordt diep ingezoomd in jouw situatie. Je ontvangt opnames van geleide meditaties/visualisaties, schriftelijke informatie en oefeningen, speciaal aangepast op jouw situatie. Er zijn 2 verschillende soorten trajecten. Kijk voor meer informatie HIER.

Praktische informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.
Adres: Johan Jongkindrade 285c, Capelle aan den IJssel.
Let op:
De ingang is niet bij de woningen maar aan de andere kant van het pand. Naast het NS station en aan een plein. Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond. Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.

Afspraak maken: Je kunt Sandra bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Na het inplannen van de datum voor een afspraak wordt gevraagd of je bovenstaand inschrijfformulier wilt invullen.

Werktijden: Dinsdag t/m donderdag overdag en op dinsdag- of woensdag avonden.
Kun je niet op deze tijden? Neem dan even telefonisch contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Adres consulten: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel.

Sandra biedt 1 cliënt per maand een sessie aan voor 25 euro per sessie. Dit is alleen bedoeld voor mensen met een uitkering op bijstandsniveau.