Begeleiding en consulten Sandra Valk

Begeleiding en consulten Sandra Valk

Sandra foto facebook

Samen op weg naar een gezond, liefdevol, succesvol en gelukkig leven.

Sandra biedt bewustzijnscoaching, healing, regressie- en reïncarnatie sessies en energetische zelf-heling therapie.

Je kunt terecht bij/voor:
– Lichamelijke klachten en aandoeningen
– Hooggevoeligheid (HSP)
– Emotionele klachten, onzekerheid, angsten en traumatische ervaringen
– Stress, oververmoeidheid en burnout
– Spirituele vragen en vragen met betrekking tot bewustzijn
– Contact maken met gidsen of het maken van ‘zielenreisjes’.

Werktijden: Maandag t/m woensdag overdag en incidenteel op dinsdag- of woensdag avonden of donderdag ochtenden. Kun je niet op deze tijden? Neem dan even telefonisch contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Adres consulten: De praktijkruimte van de Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel.
Afspraak maken of meer informatie:
Mailsandravalk010@gmail.com 
Telefoon: 010-2280212 of 06-53547643.
Tarieven: zie Data, Kosten: Sandra biedt 1 cliënt per maand een sessie aan voor 25 euro per sessie.
Dit is alleen bedoeld voor mensen met een uitkering op bijstandsniveau.

Voor het profiel van Sandra klik je hier.

Sandra is gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten bij zelfheling, healing, bewustzijnsontwikkeling en het managen van je energie. Wil je leren hoe je een positieve invloed kunt uitoefenen op alle aspecten van je leven? Op je relaties, werk, financiën, gezondheid en beleving van levensgeluk? Of wil je bewuster leven en in contact komen met je hogere zelf/ziel?

Verhogen van je bewustzijn.
Via geleide meditatie en visualisatie kun je leren om in de juiste bewustzijnsstaat te komen om oude patronen te doorbreken, om je immuunsysteem te versterken en het zelf-herstellend vermogen van je lichaam aan te spreken.

Verhogen van je energie en hartcoherentie
D.m.v. fysieke ontspanning in combinatie met oefeningen in positief denken en je voorstellingsvermogen gebruiken (visualisatie) kun je jouw energie (vibratie) verhogen. Een coherent, stabiel, golvend patroon van een hartritme dat zich tijdens positieve emoties vormt versterkt positieve gevoelens en emotionele stabiliteit. Als je leert om je hartritme coherenter te maken door positieve gevoelens en emoties op te roepen, levert dat niet alleen voordeel voor je lichaam en geest, het heeft ook een duidelijk effect op hoe we denken, voelen, presteren en interpreteren.

Medium
Hoewel Sandra ook medium is, geeft zij geen reguliere medium consulten. Wat zij wel doet is cliënten helpen om zelf contact te maken met overledenen of gidsen. Dus wil jij zelf contact maken met een dierbare overledene? Maak dan een afspraak.

Werkwijze
“Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van coaching, healing, reading en therapeutische technieken. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is.”

Meditatieve ontspanning
“In mijn sessies werk ik met ontspanningsoefeningen en geleide meditatie voor een (licht) meditatieve ontspanning. Op die manier komt jouw bewustzijn in directe verbinding met jouw ziel of onderbewuste. Je komt makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en healing overgaan.”

Aantal sessies
Het aantal sessies is afhankelijk van de ernst en de duur van de problematiek. Soms is 1 sessie genoeg. Over het algemeen kun je denken aan 2 tot 6 sessies. De eerste sessie van een therapeutische sessie duurt altijd 75 minuten. Daarna zijn vervolgsessies van een uur mogelijk.

Wat levert het op?
– Meer regie over je leven (werk, relaties, gezondheid, levensgeluk)
– Meer rust en zelfliefde
– Inzicht in het hoe en waarom van je klachten
– Handvaten om klachten te verminderen via zelf-heling
– Stabilisatie en verbetering van jouw situatie
– Door meditatieve ontspanning worden je gedachten helderder
– Transformatie van ongewenste neigingen

—————————————————————————————————————————

Nieuw: Individueel therapeutisch zelf-heling traject
Wil jij intensief begeleid worden om een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
In een therapeutisch zelf-heling traject leer je hoe je d.m.v. meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Daarnaast geeft Sandra therapeutische behandelingen om oude blokkades die een gelukkig en gezond leven in de weg staan op te sporen, te transformeren en te helen. Er wordt diep ingezoomd in jouw situatie. Er wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld en tussentijds wordt de voortgang geëvalueerd. Je ontvangt opnames van geleide meditaties/visualisaties, schriftelijke informatie en oefeningen, speciaal aangepast op jouw situatie.

Het traject bestaat uit:
6 individuele sessies, verspreid over 3 maanden (ongeveer om de week). De eerste sessie duurt anderhalf uur en daarna volgen er 5 sessies van 75 minuten.
3 x tussentijds telefonisch contact (max. een half uur).
Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
Opnames van geleide meditatie voor thuis.

Kosten traject: € 620,- Betaling in 3 termijnen van € 210,- is mogelijk.

De mogelijkheid bestaat om daarnaast 1 of 2 individuele sessies bij mijn collega Esmeralda Beelt te boeken voor voedingsadvies en advies voor voedingssupplementen.
Kosten sessie van anderhalf uur bij Esmeralda: € 90,-
Kosten individueel voedingsplan bij Esmeralda: € 75,-

Liever in een groep? 
De mogelijkheid bestaat om een zelf-heling training te volgen in groepsverband. Deze training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur en 2 individuele sessies van anderhalf uur (waarvan 1 bij Sandra en 1 bij Esmeralda). De kosten hiervan bedragen € 255 + € 180 = € 435,- Voor meer informatie over de training Zelf-heling kun je HIER kijken.

—————————————————————————————————————————

Ik geloof in de kracht van een holistische benadering: de benadering van een mens als geheel met al zijn aspecten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. In mijn werk ben ik geïnspireerd door het gedachtegoed van Esther Hicks, Joe Dispenza, Brandon Bays, Greg Braden, Mooji, Eckhart Tolle en Bentinho Massaro.

Het is mijn wens dat er meer samenwerking komt tussen de reguliere- en de alternatieve (energetische) geneeskunst. Het is inmiddels bewezen dat (geleide) meditatie, mindfulness, visualisatie en oefeningen effectieve manieren zijn om het immuunsysteem van mensen positief te beïnvloeden en om het zelf-genezend vermogen in gang te zetten. Wanneer dit zou worden ingezet naast reguliere behandelingen zoals medicatie, zouden we zoveel meer kunnen bereiken!

Let wel: Ik ben geen arts en stel dan ook geen diagnoses. Ook geef ik geen advies over het gebruik van medicatie. Mijn behandelingen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners.