Begeleiding en consulten Sandra Valk

Begeleiding en consulten Sandra Valk

Sandra foto facebook

Samen op weg naar een gezond, liefdevol, succesvol en gelukkig leven.

  • Wil jij leren hoe je via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen meer regie kunt krijgen over je leven, je relaties en je gezondheid?
  • Ben je op zoek naar meer rust, balans en zelfliefde?
  • Wil je weten wat je zelf kunt doen om een stabilisatie of verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
  • Wil je leren hoe jij jezelf kunt helen?
  • Wil je een energetische behandeling of begeleiding bij bewustzijnsontwikkeling?
  • Of wil je bewuster leven en in contact komen met je hogere zelf/ziel?

Maak dan een afspraak voor een sessie of traject via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.
Na het inplannen van een afspraak wordt gevraagd of je bovenstaand inschrijfformulier wilt invullen i.v.m. het opnemen van je gegevens.

Sandra biedt bewustzijnscoaching, healing, begeleiding bij zelfheling, regressie- en reïncarnatie sessies en energetische zelf-heling therapie.

Kijk voor het profiel van Sandra Valk HIER.

Je kunt terecht bij:
– Lichamelijke klachten en aandoeningen
– Hooggevoeligheid (HSP)
– Emotionele klachten, onzekerheid, angsten en traumatische ervaringen
– Stress, oververmoeidheid en burnout
– Spirituele vragen en vragen met betrekking tot bewustzijn
– Contact maken met gidsen of het maken van ‘zielenreisjes’.

Nieuw: Intensief individueel zelfheling traject
Wil jij intensief begeleid worden om een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen?
In een therapeutisch zelf-heling traject leer je hoe je d.m.v. meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Daarnaast geeft Sandra therapeutische behandelingen om oude blokkades die een gelukkig en gezond leven in de weg staan op te sporen, te transformeren en te helen. Er wordt diep ingezoomd in jouw situatie. Je ontvangt opnames van geleide meditaties/visualisaties, schriftelijke informatie en oefeningen, speciaal aangepast op jouw situatie.
Kijk voor meer informatie HIER.

Werktijden: Maandag t/m woensdag overdag en incidenteel op dinsdag- of woensdag avonden of donderdag ochtenden. Kun je niet op deze tijden? Neem dan even telefonisch contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Adres consulten: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC in Capelle aan den IJssel.

Sandra biedt 1 cliënt per maand een sessie aan voor 25 euro per sessie. Dit is alleen bedoeld voor mensen met een uitkering op bijstandsniveau.

Verhogen van je bewustzijn.
Via geleide meditatie en visualisatie kun je leren om in de juiste bewustzijnsstaat te komen om oude patronen te doorbreken, om je immuunsysteem te versterken en het zelf-herstellend vermogen van je lichaam aan te spreken.

Verhogen van je energie
D.m.v. fysieke ontspanning in combinatie met oefeningen in positief denken en je voorstellingsvermogen gebruiken (visualisatie) kun je jouw energie (vibratie) verhogen.

Medium
Hoewel Sandra ook medium is, geeft zij geen reguliere medium consulten. Wat zij wel doet is cliënten helpen om zelf contact te maken met overledenen of gidsen. Dus wil jij zelf contact maken met een dierbare overledene? Maak dan een afspraak.

Werkwijze
“Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van coaching, healing, reading en therapeutische technieken. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is.”

Meditatieve ontspanning
“In mijn sessies werk ik met ontspanningsoefeningen en geleide meditatie voor een (licht) meditatieve ontspanning. Op die manier komt jouw bewustzijn in directe verbinding met jouw ziel of onderbewuste. Je komt makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en healing overgaan.”

Aantal sessies
Het aantal sessies is afhankelijk van de ernst en de duur van de problematiek. Soms is 1 sessie genoeg. Over het algemeen kun je denken aan 2 tot 6 sessies. De eerste sessie van een therapeutische sessie duurt altijd 75 minuten. Daarna zijn vervolgsessies van een uur mogelijk.

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.