Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Begeleiding en consulten Sandra Valk

Sandra Valk

Spreek je zelfgenezende vermogens aan! Samen op weg naar een gezond, liefdevol, succesvol en gelukkig leven.

  • Wil jij leren hoe je via geleide meditatie, visualisatie en oefeningen meer regie kunt krijgen over je leven, je relaties en je gezondheid?
  • Wil je weten wat je zelf kunt doen om stabilisatie, verbetering of genezing van jouw klachten te bewerkstelligen?
  • Of wil je liever een healing of energetische behandeling ontvangen?
  • Zoek je begeleiding bij bewustzijnsontwikkeling?

Maak dan een afspraak voor een sessie of traject bij Sandra Valk!

Kun je in deze bijzondere tijd wel wat steun en handvaten gebruiken? Weet dan dat je gewoon terecht kunt bij Sandra Valk voor sessies en begeleiding. Ook jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom. De sessies kunnen in real life in Capelle a/d IJssel plaatsvinden, maar online- of telefonische sessies behoren ook tot de mogelijkheid.

Maak een afspraak


Je kunt terecht voor begeleiding bij:

– Alle lichamelijke klachten, ziektes en aandoeningen zoals spier- en gewrichtsklachten, reuma, fybromyalgie, artrose, CVS, hartklachten, eczeem, astma en bronchitis, allergieën, bijnier- en schildklieraandoeningen, kanker, etc.
– Hooggevoeligheid (HSP)
– Emotionele klachten, onzekerheid, angsten en traumatische ervaringen
– Stress, oververmoeidheid en burnout
– Bewustzijnsontwikkeling
– Spirituele vragen en vragen met betrekking tot de wet van aantrekking, creatie en manifestatie
– Contact maken met gidsen of het maken van ‘zielenreisjes’ naar vorige levens of de zielenwereld.


Inhoud begeleiding

De vorm van begeleiden heeft Sandra energetische zelfheling therapie genoemd. Sandra: “Mijn manier van werken bestaat uit een combinatie van bewustzijnscoaching, healing, reading en therapeutische technieken zoals regressie, innerlijk kind werk en begeleiding bij zelf-genezing. Ik werk altijd in afstemming op jouw energie en situatie. Van daaruit kijk ik wat er nodig is.” Sinds 2020 werk ik ook met de methode ‘Moeiteloos helen’ van Marlon Brammer.

Meditatieve ontspanning

“In mijn sessies begeleid ik je naar een meditatieve ontspanning. Je denken komt dan tot rust en ik help je met het maken van een verbinding tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn. Van daaruit kom je makkelijker tot inzichten en we kunnen direct tot transformatie en healing overgaan.”

Verhogen van je bewustzijn

Via geleide meditatie en visualisatie kun je leren om in de juiste bewustzijnsstaat te komen om oude patronen te doorbreken, om je immuunsysteem te versterken en de zelf-genezende vermogens van je lichaam aan te spreken.

Verhogen van je energie

D.m.v. fysieke ontspanning in combinatie met oefeningen in positief denken en je voorstellingsvermogen gebruiken (visualisatie) kun je jouw energie (vibratie) verhogen. Ook gebruik je hiervoor je ademhaling.

Loslaten van oude emoties

Vaak is er, ook bij fysieke klachten, sprake van een emotioneel onderliggende oorzaak. Het is van belang om emoties alsnog te kunnen uiten of ontladen.

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.

Sessie(s) of traject

Je kunt terecht voor sessies en trajecten. Wil jij intensief begeleid worden om een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen? Kijk dan bij zelf-heling trajecten.

Meer informatie 


Praktische informatie

Het aantal sessies is afhankelijk van de ernst en de duur van de problematiek. Soms is 1 sessie genoeg. Over het algemeen kun je denken aan 1 tot 6 sessies. De eerste therapeutische sessie duurt altijd minimaal 90 minuten.

Tarieven 2021:
Telefonische sessie of Skype sessie van 75 minuten: € 70,-
Healing of andere sessie van 1 uur: € 75,-
Therapeutische sessie van:
75 minuten: € 92,50
90 min.: € 110,-
105 min.: € 127,50
2 uur: € 145,-
2 uur en een kwartier: € 162,50
2,5 uur: € 180,-

Bedragen voor particulieren zijn inclusief B.T.W.
Bedragen voor bedrijven en ZZP’ers zijn exclusief B.T.W.

Sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Let op: Wanneer je dit tarief echt niet kunt betalen, dan kun je terecht tegen vrije betaling. Je betaalt dan een bedrag tussen de 40 en 75 euro.

Contact Sandra: sandra@centrumsensibel.nl of 06-53547643. A.u.b. geen contact zoeken via whatsApp.
Adres praktijk: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Afspraak maken: Je kunt Sandra bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Bij bevestiging van de afspraak ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor dienstverlening en het verwerken van jouw persoonsgegevens. Per mail geef je jouw n.a.w. gegevens door. De kosten van de eerste sessie dienen ter plekke te worden voldaan. Sandra zal je een betaalverzoek sturen. De prijs is afhankelijk van de duur van de sessie. Een eerste sessie duurt altijd minimaal 90 minuten. Binnen 2 werkdagen ontvang je per mail een factuur. Bij eventuele vervolgsessies mag er per overboeking worden betaald.
Werktijden: Maandag t/m donderdag overdag en incidenteel op dinsdag- of woensdag avonden of vrijdagen overdag.
Kun je niet op deze tijden? Neem dan even telefonisch contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
AGB code zorgverlener Sandra Valk: 90041174
AGB code praktijk Sandra Valk: 90050024

Neem contact op


Reacties klanten

In verband met fysieke klachten, o.a. door fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, stress etc kwam ik  bij Sensibel terecht. Sandra heeft mij behandeld en al bij de 1e sessie was er verbetering. Ook werd al snel duidelijk wat de achterliggende oorzaak was van mijn pijn. Daarna ging het stukken beter en was ik ook gemotiveerd om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Na een paar sessies ben ik bij Sandra verder gegaan met het eerste deel van de opleiding energetisch zelfheling therapeut. Hier heb ik ook veel geleerd. Ik beveel Sandra van harte aan. Ina.

Ik heb nu een aantal sessies bij Sandra gevolgd en iedere keer als ik naar huis ga voelt het als een verademing! Door de sessies bij Sandra leer ik steeds beter te ontspannen en hoe ik kan omgaan met bepaalde gedachten en gevoelens. Ik merk dat ik steeds beter aanwezig ben in mijn lichaam en daardoor krachtiger en zelfverzekerder in het leven sta. Ook leert ze mij om te gaan met de pijnklachten die ik ervaar van endometriose. Ze geeft fijne tools mee zodat ik er ook thuis gericht mee aan de slag kan gaan. Ik ervaar Sandra als een warme en liefdevolle persoon waar je ook zeker mee kan lachen. Er hangt een lekker ontspannen sfeertje en daardoor kan ik gewoon mezelf kan zijn tijdens onze gesprekken. Hierdoor merk ik dat ik samen met haar steeds meer de diepte in kan gaan tijdens de meditaties en dat ik meer ruimte kan geven aan bepaalde gevoelens en emoties. Dank je wel Sandra voor de fijne sessies!

Het mooie bij Sensibel is dat je de trainingen ook los kunt volgen. En er worden naast de trainingen andere mooie avonden georganiseerd waardoor het risico bestaat dat je continue blijft terugkomen 🙂 Tevens kan ik een 1:1 sessie bij Sandra aanbevelen. Ze is down to earth en tegelijkertijd heeft de sessie veel diepgang. Ik kijk uit naar de rest van de opleiding. Liefs Laura