Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Bewustzijn vergroten

Bij Centrum Sensibel staan we klaar om jouw persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en je op weg te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven. Dit kan door onze trainingen te volgen. Een belangrijk onderdeel in onze trainingen is het bewustzijn vergroten.

Je bewustzijn vergroten helpt je om te ontdekken wie je werkelijk bent en waar je toe in staat bent. Je gedachten komen tot rust en je kunt deze bewust leren richten op een gezond en gelukkig leven. Zodoende krijg je meer regie over jouw leven en gezondheid. Je komt sterker en zelfverzekerder in je leven te staan. Je leert over jezelf en je leert van jezelf te houden. Je ontdekt dat je al helemaal goed bent zoals je bent. Bewustwording is de leidraad binnen veel van onze spirituele trainingen, het geeft je veel voordelen in de praktische aspecten van je leven.

Wat kan bewustwording jou bieden?

Bij Centrum Sensibel leren we jou hoe je zelf je bewustzijn kunt vergroten en je energie kunt verhogen. Zo heb je zelf je eigen leven en gedachten in de hand. In een training nemen we je mee door een gebruiksaanwijzing voor het leven zodat je handvatten hebt waar je altijd op terug kunt vallen. In jezelf en jouw eigen leven heb je meer in de hand dan dat je nu misschien denkt. Door je bewustzijn te vergroten krijg je meer zelfvertrouwen en zul je met meer enthousiasme kunnen gaan leven. Er is meer dat je wel kunt dan wat je niet kunt. Door veranderingen aan te brengen in jezelf kun je jouw grip op dingen makkelijker loslaten waar je het onnodig vasthoudt.

Aanbod Sensibel


Hoe werkt een training om je bewustzijn te vergroten?

In de trainingen bij Centrum Sensibel om je bewustzijn te vergroten vormen meditatie, visualisatie en oefeningen de rode draad. Natuurlijk krijg je ook informatie over de werking van ons bewustzijn en energetische systeem, maar de trainingen zijn vooral ervaringsgericht.

Je ontdekt hoe wij mensen met onze gedachten en emoties ons leven vormgeven en hoe je hier regie over kunt krijgen. Door meditatie en visualisatie komen je gedachten allereerst tot rust en je lichaam ontspant. Vanuit rust en ontspanning is het mogelijk om inzicht te krijgen in onbewuste processen, om deze vervolgens te kunnen veranderen.

Je bewustzijn vergroten betekent ook dat je ontdekt dat wij mensen allemaal onderdeel uitmaken van een groter geheel. Je leert het verschil tussen ego en ziel en ontdekt hoe je vanuit je zielenleiding zoveel meer kunt bereiken. Je ontdekt de helende kracht van liefde. Hieronder valt ook zelfliefde en overgave, waarmee je jouw zelfhelend vermogen kunt leren aanspreken. Je leert om flexibeler te denken en niet meer vast te houden aan oude overtuigingen die je belemmeren. Vervolgens kun je leren hoe je de uitkomsten krijgt die jij graag wilt.

Bewustzijn vergroten

Neem contact op


Jouw bewustzijn vergroten op jouw manier

Bij Centrum Sensibel kun je verschillende trainingen en activiteiten volgen om je bewustzijn te vergroten, zoals de Zelfheling & Manifestatie training + 2 sessies

Wanneer je later verder wilt om anderen mensen te helpen met bewustwording, dan kun je meedoen aan deel 1 van de opleiding tot Energetisch kwantum therapeut

Kijk hier naar het complete aanbod.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. 

Contact

Het is ook mogelijk om een persoonlijk en individueel traject op maat te volgen in plaats van of als aanvulling op onze groepsactiviteiten. 

Individuele sessies en trajecten

Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een energetisch therapeut opleiding.

Opleiding Energetisch Kwantum therapeut


Deelnemen?

Op de open dagen van Centrum Sensibel en Sensibel Academie of de online Q&A’s kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met de activiteiten.

Referenties: klik hier