Bewustzijnsbijeenkomst o.l.v. Sandra

Een paar keer per jaar zullen deze bijeenkomsten o.l.v. Sandra Valk worden gehouden. De middagen zijn bedoeld voor een ieder die zich bezighoudt met het nieuwe tijd bewustzijn en spirituele ontwikkeling.

Waarom ben je hier? Waarom zijn sommige mensen ziek? Waarom kom je in jouw leven allerlei problemen en uitdagingen tegen? Hoe zit ‘de creatie’ in elkaar? Wie zijn wij in wezen?

De middag begint met een geleide meditatie, waarbij allereerst de energie en het bewustzijn zal worden verhoogd. Daarna zal Sandra Valk op haar eigen manier, met humor en compassie, antwoorden geven op inbrengen en vragen van gasten. Meerdere mensen kunnen een persoonlijke inbreng doen en vragen stellen over bewustzijnsontwikkeling, de creatie, de wetten van het Universum en het kunnen realiseren van je gewenste situatie en gezondheid. Je zult zien dat de inbrengen van anderen vaak ook heel herkenbaar zijn voor jou.

Denken, denken, denken. Wij zijn er heel goed in. Die stem in je hoofd ratelt wat af gedurende de dag. Toch zijn wij niet ons denken en ook niet ons lichaam. Maar wat zijn wij dan wel?

Afgelopen jaren is het Sandra steeds duidelijker geworden dat wij precies datgene waarnemen en beleven wat we al geloofden. Het is haar duidelijk dat zij zelf (onbewust) alles heeft gecreëerd wat zij beleeft. Wanneer je doorhebt dat je niet je denken en je emoties bént, kun je aan de slag gaan met het denken over en ervaren van gewenste situaties.

Doel van de middag is om jouw leven en dat van anderen te bezien vanuit het perspectief van het Kwantumbewustzijn. Vanuit vrede en heelheid. Vanuit dat wat wij in wezen zijn, namelijk puur bewustzijn. Sandra gaat voorbij aan het ‘3d perspectief’ en geeft een andere, verfrissende kijk op ons leven als mens op aarde.

Bij de opleiding Energetisch Zelfheling therapeut is deelname aan tenminste 1 bijeenkomst verplicht. De bijeenkomsten zijn echter voor ieder toegankelijk.

Praktische informatie
Data: Zondag middag 7 juni, zondag middag 27 september, zondag middag 22 november 2020.
Tijd: van 14 tot 16.30 uur.
Inloop met koffie en thee vanaf 13.45 uur.
Entree: € 25,- Graag contant betalen bij binnenkomst.

Opgeven via info@sensibelacademie.nl