Biodanza door Brenda van Broekhoven

Biodanza door Brenda van Broekhoven

Biodanza is de dans van je leven. Je danst, je ontdekt, je ontmoet en door Biodanza ga je je steeds levendiger en gelukkiger voelen. Op de dansavonden zijn er dansen op jezelf, met een ander en ook met de hele groep. Om echt te ervaren wat de vreugdevolle kracht van Biodanza is, nodig ik je om gewoon een keer mee te komen doen. Je hebt geen ervaring nodig, want iedereen kan dansen en bewegen.

Biodanza is een feest van herkenning als je met jezelf en de ander in contact bent in openheid en gevoeligheid voor elkaar. We dansen in een liefdevolle en blije sfeer. Op blote voeten (of dansschoentjes) en soepele kleding waarin jij je prettig voelt. Ik verheug me om je te zien en met elkaar het leven dansend te vieren.

Wekelijkse Biodanza groep op vrijdag avonden

Vanaf 6 september 2019 gaat er een vaste wekelijkse groep Biodanza op vrijdag avonden van start. Tijd: van 20 tot 22 uur. De deur is 30 minuten van tevoren open om rustig aan te komen. Ook na de les is er tijd om gezellig nog wat te drinken en met elkaar na te praten.

Dans elke week en integreer de liefde in je leven
Door wekelijks te dansen, geef je jezelf en daarmee al je cellen, elke week liefdevolle en positieve input. In de bedding en verbondenheid van een groep kun je zo met plezier en in veiligheid, een pad van transformatie dansen. Je zult merken dat je leven wezenlijk verandert terwijl je danst. En je zult merken dat de groep een speciale plek krijgt in je leven en in je hart. Een groep van gelijkgestemden waarin iedereen uniek is.

Als je interesse hebt, kun je je opgeven bij Brenda via e-mail of telefoon.

Op de website van Brenda www.biodanza-rotterdam.nl vind je meer informatie over Biodanza.
Meer informatie over Brenda zelf vind je hier: Profiel
Contact Brenda: brenda@heartbeatevolution.com of 06 45626064

Prijzen wekelijkse biodanza groep

10 x strippenkaart: €170
(20 lesweken geldig)
10 x kaart Continu: €145
(10 lesweken geldig)
42 x kaart Altijd: €425
(42  lesweken geldig)

kennismakingsaanbod: €25 voor 3x (4 lesweken geldig)

De prijzen zijn inclusief thee en 9% btw.
Je kunt het bedrag aan de deur betalen met contant geld of via een tikkie. Ook kun je het overmaken op NL26TRIO0254666280 t.n.v. Heart Beat Evolution + “jouw naam en biodanza”.


Losse les? Alleen bij uitzondering is het mogelijk om een losse les mee te dansen (€20). Omdat biodanza een groepsproces is, is wederzijds verbinding maken belangrijk. Heb jij toch een hele goede reden om een losse les mee te dansen, neem dan vooraf contact met Brenda op voor overleg. Ben je een ervaren danser die benieuwd is of deze groep bij je past, dan ben je ook uitgenodigd om van het kennismakingsaanbod gebruik te maken.