Caroline van Embden van Lith

Caroline van Embden van Lith is kinder- en opvoedcoach en gespecialiseerd in het coachen van hooggevoelige kinderen én hun ouders. Bovendien is zij een spring in ‘t veld, zelf hooggevoelig, een theatrale creatieveling, mama en trainer.

In haar praktijk Zin in! Kindercoaching richt ze haar coachsessies op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier in met een grote dosis humor en kennis van zaken. Ze ondersteunt, luistert, reikt tools aan en geeft inzichten. Bij elk kind en bij elke ouder kijkt ze wat er nodig is. Iedereen is uniek en heeft een specifieke behoefte en daar speelt ze op in.

Caroline’s missie: “Ik had het mezelf als kind zo gegund te weten dat ik hooggevoelig ben. Dat iemand me had laten ervaren: “Dit is hooggevoeligheid. Dit zijn de mooie en minder mooie kanten en deze tools kan je zelf inzetten om het leven een stukje makkelijker te maken. Daardoor had ik mezelf zoveel beter begrepen én meer zelfvertrouwen en stevigheid gevoeld om uitdagingen aan te gaan – ook als volwassene. Dat is mijn wens voor alle hooggevoelige kinderen én hun ouders en de reden dat ik als kinder- en opvoedcoach werk met deze bijzondere doelgroep – die mij raakt. Ik weet precies hoe zij zich voelen
en hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn. En daar kan ik ze als geen ander mee helpen.”

In 2020 start Caroline bij Centrum Sensibel met Club Zin in! Een fijne en vrolijke plek waar gevoelige kinderen op ontdekkingstocht gaan naar hun eigen kwaliteiten, talenten, zelfvertrouwen, eigen-wijsheid én kracht.

Contact Caroline: caroline@zininkindercoaching.nl of 06-190 60 914
Website: www.zininkindercoaching.nl