Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

40 days and nights with Jezus. Dag 2. Verslag van Sandra

Les 2: Wij mensen hebben op school vooral geleerd om ons ratio te trainen. Zodoende ervaren wij ons leven als ‘veilig’ en bekend. Kinderen fantaseren en spelen, maar tegen de tijd dat hun 12-jarige opleiding erop zit, hebben zij afgeleerd om te voelen en te vertrouwen op hun innerlijke raadgevingen. Dit is inherent aan de maatschappij waarin we tot nu toe leefden. Tijd voor verandering.

Wanneer de wereld zoals wij deze kennen nu scheurtjes begint te vertonen vanwege de ontwikkelingen die momenteel gaande zijn in de wereld, raken mensen in verwarring. Eigenlijk willen we het liefst dat alles weer ‘normaal’ wordt; terug naar het oude en het bekende. Maar wat nu als dat niet het geval zal zijn? Nu de grond onder onze voeten schudt, hebben we eigenlijk niet zoveel aan de scholing die wij tot nu toe hebben genoten. Het is nodig dat wij onze mind opnieuw gaan trainen om te gaan vertrouwen op onze innerlijke leiding, anders zullen wij in lijden verzanden.

Het is gelukkig mogelijk om jezelf te her-trainen om je aandacht niet langer te richten op datgene wat bekend voor je is en waar het lijden uit voortkomt. Het is mogelijk om jezelf af te leren stemmen op de wereld van niet-fysieke energie. Iedereen heeft zijn of haar innerlijke raadgevers of spirituele gidsen. Wanneer je hierop leert afstemmen, dan zullen er vanzelf hints of ingevingen volgen. Je ontdekt dan de wereld van synchroniciteit en je zult merken dat je dan vanzelf minder lijden zult gaan ervaren. Je bent niet alleen en je wordt niet aan je lot overgelaten, dat ben je alleen misschien gaan geloven.

Wij zijn krachtige wezens. Wij zijn verbonden met het goddelijke. Iedereen kan boodschappen vanuit het goddelijke ontvangen, alleen zijn wij getraind in een systeem die dit feitelijk heeft afgesloten. Je kunt jezelf her-trainen door meditatie en het oefenen van je innerlijke zintuigen. Het komt er steeds opnieuw op neer om weer te gaan leren voelen. Ons hart is het kompas op weg naar onze volledige potentie.

Ik gun het iedereen om zich dagelijks bezig te houden met bewustzijnsverhoging. Dat kan bij Sensibel, maar op vele plekken in het land zijn er teachers om je hiermee te helpen. Samen kunnen we leren omgaan met de veranderingen die momenteel gaande zijn. En: lees boeken en kijk filmpjes over dit onderwerp. Haal je aandacht af van de mainstream media en begin met luisteren naar mensen die de weg naar vrede en liefde kennen, of naar je innerlijke raadgevers.

Ik wens iedereen een mooie reis op weg naar je ware zelf.

Sandra Valk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *