Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Coaching en begeleiding van spirituele jongeren vanaf 11 jaar – Sandra Valk

 • Voel jij of zie jij soms dingen die veel anderen in jouw omgeving niet zien of voelen?
 • Ben je hoog gevoelig (HSP) en wil je leren om je meer af te sluiten van de energie van anderen?
 • Heb jij contact met overledenen of gidsen of wil je leren hoe je dit kunt krijgen?
 • Heb je ervaringen die onverklaarbaar zijn voor mensen in je omgeving en wil je hierover praten?
 • Ben je geïnteresseerd in Kwantumbewustzijn of de Wet van Aantrekking en wil je hier meer over weten?
 • Of loop je gewoon ergens tegenaan en heb je behoefte aan iemand die op jou af kan stemmen, jou begrijpt en kan ondersteunen?

Maak dan een afspraak voor een sessie of traject bij Sandra!


Over Sandra

Sandra Valk

Sandra Valk is eigenaar van Centrum Sensibel en Sensibel Academie en daarnaast docent/trainer en coach/therapeut. Lees HIER meer over de spirituele reis van Sandra.

De werkwijze van Sandra is intuïtief, humoristisch, zacht, krachtig en direct. Ze voelt intuïtief aan wat er aan de hand is en wat iemand nodig heeft. Ze maakt op een diepere laag contact met jou of zelfs rechtstreeks op zielsniveau. Hoewel Sandra zich dagelijks bezighoudt met spiritualiteit, is zij toch behoorlijk aards in haar doen en laten. Je voelt je al snel bij haar op je gemak. .

Je kunt bij Sandra terecht voor healing, voor begeleiding bij hooggevoeligheid (HSP), voor begeleiding bij spirituele ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling en voor vragen over de shift van de 3e naar de 5e dimensie. Heb je bijzondere paranormale ervaringen? Grote kans dat Sandra er raad mee weet!

Je kunt ook terecht voor een healing of een reading of voor  energetische zelfheling therapie bij emotionele en fysieke klachten. Ze leert je hoe je zelf een positieve invloed kunt uitoefenen op jouw leven.

Contact: sandra@SensibelAcademie.nl of 06-53547643.


Tarieven 2021

Wanneer jongeren zelf betalen is het tarief voor een sessie op basis van vrije betaling met een ondergrens. Richtprijs is tussen de 45 en 100 euro. Sessies met jongeren duren doorgaans 1 uur tot 1 uur en een kwartier. Dit tarief geldt zowel voor sessies op locatie Capelle aan den IJssel of via telefoon, Skype of Zoom.

Wanneer ouders betalen is het tarief 75 euro per uur inclusief BTW. Bedragen voor sessies worden per kwartier naar beneden afgerond. Ook hierbij geldt echter: kunnen ouders dit bedrag ook niet betalen? Dan kun je zelf bepalen wat je betaalt met een ondergrens van 45 euro.


Praktische informatie

 • Contact Sandra: sandra@sensibelacademie.nl of 06-53547643.
 • Adres praktijk: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
 • Afspraak maken: Je kunt Sandra bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Bij bevestiging van de afspraak ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor dienstverlening en het verwerken van jouw persoonsgegevens. De kosten van een sessie dienen ter plekke te worden voldaan. Je kunt contant betalen of per betalingsverzoek.
 • Telefonische sessies of sessies via Skype of Zoom behoren ook tot de mogelijkheid. Ik stuur je dan na afloop een open betalingsverzoek.
 • Werktijden: Maandag t/m donderdag overdag en incidenteel op dinsdag- of woensdag avonden of vrijdagen overdag.

AGB code zorgverlener Sandra Valk: 90041174
AGB code praktijk Sandra Valk: 90050024
De algemene voorwaarden voor dienstverlening bij consulten, sessies en individuele begeleidingstrajecten van Sandra kun je HIER vinden.
Sandra Valk is aangesloten bij het Nibig voor een klacht- en tuchtregeling
.
Kijk voor de klachtenregeling HIER.


 

Centrum Sensibel