Coaching en Healing trainingen

Onderstaande trainingen worden aangeboden door SensibelAcademie.

Klik op de foto of op onderstreepte naam van de training voor meer informatie, data en tarieven.

Training Coaching en Communicatievaardigheden. 3 lesdagen. Docent: Daisy Hofman.
In deze training leer je de basis voor het voeren van coaching gesprekken. Je ontdekt welke communicatievaardigheden er zijn en hoe je deze kunt inzetten in coaching gesprekken.

 

Training Healing 1 Energetisch. 2 lesdagen. Docent: Sascha Mols.
In deze ervaringsgerichte training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit een hoge intentie, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

 

Training Healing 2 Spiritueel. 3 dagen. Docenten: Sascha Mols en Sandra Valk.
Dit is het vervolg van de training Healing 1. Je leert hoe je healing kunt geven in samenwerking met gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. Op dag 3 wordt er extra aandacht besteed aan het geven van healing op fysiek niveau.

 

Creëer jouw SoulBusiness. 2 dagen. Docent: Karishma Sanchit. De Nieuwe wereld die zich voor ons aan het ontvouwen is, vraagt een andere manier van ondernemen. Daar waar we gewend zijn om in een wereld te leven van hard werken, presteren, strategieën en actieplannen mogen we nu juist zakken in ons Zijn en voelen welke richting we op mogen gaan. Dit doen we door tijdens deze twee Soul Business dagen af te stemmen op jouw eigen Spirit en de Spirit van jouw Business. Vanuit deze diepere connectie met jezelf mag je ervaren dat het nieuwe ondernemen moeiteloos, met gemak en vanuit flow ontstaat.

 

Oefendagdelen voor healers, therapeuten en mediums i.o.  Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties.

 

© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.