Coaching en Healing trainingen

Onderstaande trainingen worden aangeboden door SensibelAcademie.

Klik op de foto of op onderstreepte naam van de training voor meer informatie, data en tarieven.

Training Coaching en Communicatievaardigheden. 3 lesdagen. Docent: Daisy Hofman.
In deze training leer je de basis voor het voeren van coaching gesprekken. Je ontdekt welke communicatievaardigheden er zijn en hoe je deze kunt inzetten in coaching gesprekken.

 

Training Healing 1 Energetisch. 2 lesdagen. Docent: Sascha Mols.
In deze ervaringsgerichte training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie; vanuit een hoge intentie, vanuit je hart en in verbinding met de energie van de aarde en het grotere geheel. Je kunt het geleerde gelijk toepassen in de praktijk!

 

Training Healing 2 Spiritueel. 3 dagen. Docenten: Sascha Mols en Sandra Valk.
Dit is het vervolg van de training Healing 1. Je leert hoe je healing kunt geven in samenwerking met gidsen, healing helpers en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. Op dag 3 wordt er extra aandacht besteed aan het geven van healing op fysiek niveau.

 

Training ‘Een eigen praktijk starten‘. Docent: Daisy Hofman. In deze 2-daagse training ontdek je alles wat praktisch nodig is om een eigen praktijk te starten. Daarnaast leer je hoe je jezelf kunt profileren op een website en Social media. Hoe kun je wervende teksten schrijven? Wat zijn jouw kwaliteiten? Hoe onderscheid jij je?
Je leert het in deze training.

 

Oefendagdelen voor healers, therapeuten en mediums i.o.  Deze oefengelegenheden zijn bedoeld voor mensen die een training of opleiding volgen of hebben gevolgd, bij Sensibel of elders. Je kunt laagdrempelig komen oefenen in het geven van healing, consulten en demonstraties.

 

© Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO. Opleidingen en trainingen zijn hierdoor in de meeste gevallen als studiekosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.