De therapeutische sessie

In deze module gaan we aan de slag met vraagtechnieken en manieren van afstemmen om in zeer korte tijd bij de kern van een probleem te komen. Hoe kun je heel gericht luisteren en doorvragen? Wat gelooft de klant? Wat zijn overtuigingen? Hoe kun je deze ombuigen? Het onderscheppen van overtuigingen speelt een grote rol binnen de rest van de modules van de opleiding. Dit zal als een rode draad terugkomen. Waar zit de meeste lading? Wat zijn fixaties waarmee de klant zijn of haar werkelijkheid mee in stand houdt?

Je leert hoe je als therapeut coaching en reading kunt combineren. Je ontdekt hoe je kunt luisteren en vragen kunt stellen vanuit een bewustzijnsstaat waarin je meer afgestemd bent op de energie van de klant. Dit vraag om oefening.

Deze training maakt als module (11) onderdeel uit van de opleiding Energetisch zelfheling therapeut, maar je kunt ook los deelnemen. Ervaring met coaching en communicatie is echter vereist en ervaring met reading is een pré.

Deze module maakt ook onderdeel uit van de verkorte therapeutische specialisatiesregressie- en reïncarnatiesessies begeleiden‘ en ‘cliëntbegeleiding zelfheling‘.

De module bestaat uit 2 lesdagen.
Docent: Sandra Valk

Data: Vrijdag 30 oktober en 20 november 2020.
Of: Zondag 9 en 16 mei 2021.
Tijd: van 10 tot 16 uur.

Kosten losse module: € 210,- inclusief koffie, thee en lesmateriaal. Graag zelf je lunch meenemen.

Inschrijven en betalen gaat via de webshop van Sensibel Academie.

LINK NAAR PAGINA VOOR INSCHRIJVEN EN BETALEN

Je ontvangt een reader met schriftelijke informatie, maar de module is vooral ervaringsgericht. Je oefent met je medestudenten.

Meer informatie: info@SensibelAcademie.nl.
Website: https://SensibelAcademie.nl

Klik HIER om terug te gaan naar de pagina van de opleiding EZHT.