Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Tips bij zelfheling. 6: Welke energie zend jij uit en wat trek je daarmee aan? Verdiep jezelf in de wet van aantrekking.

Woorden, gedachten, overtuigingen, emoties; Alles bestaat uit energie en met ons bewustzijn geven wij vorm aan deze energie. De energie die jij uitzendt, zie je terug in jouw werkelijkheid. We noemen dat proces de Wet van Aantrekking. Gelijke energieën trekken elkaar aan.

Als jij jezelf wilt helen, dan is het van belang dat je aan de slag gaat met bewust creëren van jouw gewenste werkelijkheid. Wil jij een gezond en gelukkig leven creëren, dan zal je moeten leren om je aandacht te richten op gezondheid en geluk, met bijpassende gezonde en gelukkige gevoelens! Van negatief naar positief. Je zorgt er dan voor dat je afgestemd bent op de frequentie die je wilt aantrekken.

Omdat wij vooral hebben geleerd om onze aandacht te richten op wat er mis ging, zullen we moeten oefenen met positief denken en het oproepen van positieve gevoelens. Wat gaat er al allemaal goed in jouw leven? Waar ben je dankbaar voor?

​​​​​​​Energie is de taal van het Universum en positieve gedachten en gevoelens trekken positieve ervaringen aan. Het Universum maakt geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid. Zodra jij je aandacht consequent op positieve gedachten en gevoelens leert richten, zul je dit op den duur gaan terugzien in jouw werkelijkheid. En dan begint er magie in je leven te verschijnen 🙂

Nog even een eenvoudiger voorbeeld van hoe wij onze eigen werkelijkheid creëren: God, de Bron, het Universum, het Kwantum of hoe je het ook wilt noemen, zegt overal ‘ja’ tegen. Als jij dus denkt dat je niet kunt genezen van jouw klachten of aandoening omdat mensen in je omgeving dit geloven, dan is het antwoord ‘ja’. Alles wat je gelooft zie je terug in jouw werkelijkheid.

Een overtuiging is nooit waar, maar zal zichzelf keer op keer bewijzen. Niet omdat het waar is, maar omdat God dus overal ja op zegt! En iedere keer als je het dan bevestigd krijgt denk je ‘zie je nu wel?’ Maar nu weet je dus dat dit komt omdat wij zelf de scheppers van onze eigen werkelijkheid zijn.

Stapje voor stapje kun je jouw denken, voelen en handelen leren richten op mogelijkheden. Kennis is hierbij van belang, maar nog belangrijker is het oefenen! Hoeveel prioriteit wil jij het regisseren van jouw eigen werkelijkheid gaan geven? Ik hoop alle prioriteit!

De tips maken onderdeel uit van het Programma voor Zelfheling wat in mei bij Sensibel van start gaat.

Binnenkort volgt mijn 7e tip.

Liefs,
Sandra Valk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *