Deel 1 opleiding EZHT

Deel 1 is bedoeld voor jouw eigen bewustwording en proces

De wet van aantrekking, creatie en manifestatie
Hoe creëren wij mensen onze werkelijkheid? Sinds de opkomst van de kwantumfysica is bekend dat wij mensen met onze gedachten, gevoelens en ons handelen onze werkelijkheid vormgeven. Ook is bekend dat in energie alles met elkaar verbonden is. De vraag is dan: hoe kun je dit bewust inzetten om het leven te creëren waar je werkelijk naar verlangt?

In deel 1 van de opleiding leer je:
– Hoe je jouw bewustzijn en energie kunt verhogen.
– Vanuit welke bewustzijnsstaat en energie je het makkelijkst kunt afstemmen op de wereld van niet-fysieke energie.
– De taal van het Universum.
– Het hoe en waarom van het leven als mens op aarde.
– Hoe je vanuit je hart kunt leven.
– Hoe je jouw lichaam, geest en ziel kunt laten samenwerken om een positieve invloed uit te oefenen op je leven en gezondheid.
– Hoe je oude, belemmerende gewoontes die een gezond en gelukkig leven in de weg staan, kunt ‘herprogrammeren’
– Hoe je het zelfgenezende vermogen van jouw lichaam kunt aanspreken en versterken.

Kortom: een onmisbare basis om mee te beginnen!

Klik op de foto of de onderstreepte naam van de modules/trainingen voor meer informatie.

Module 1: Training Bewustwording, Meditatie & Spirituele ontwikkeling (4 lesdagen).
Docenten: Jacqueline van Wijk en Sandra Valk. Je maakt kennis met je energetische systeem (gronding, verbinding met de kosmos, chakra’s, aura). Je leert hoe je aan de hand van geleide meditatie, visualisatie en oefeningen je gedachten tot rust kunt brengen om in contact te komen met je intuïtie en jouw unieke essentie. Oude patronen die een gezond en gelukkig leven in de weg staan komen aan het licht. Je ontdekt hoe je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt.

 

Module 2: Training Verhoog je bewustzijn in 5 stappen (1 lesdag). Deze module heette voorheen Hersengolven en bewustzijnsontwikkeling. Docent: Sandra Valk. In deze module/training leer je hoe je jouw bewustzijn stap voor stap kunt verhogen d.m.v. (geleide) meditatie, visualisatie en oefeningen. Je ontdekt welke hersengolven en bewustzijnsstaten er zijn en vanuit welke staat je het beste kunt afstemmen op de wereld van niet fysieke energie, om healing te geven of te vertalen naar woorden (reading). Ook ontdek je hoe je een brug kunt slaan tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn, om van daaruit oude ongewenste neigingen die een gelukkig en gezond leven in de weg staan, te kunnen opsporen, transformeren en helen. je ontdekt hoe je het immuunsysteem kunt versterken en hoe je het zelfgenezend vermogen in gang kunt zetten.

 

Module 3: Baas over jouw eigen energie (1 lesdag). Deze module heette voorheen Energiemanagement. Docent: Sascha Mols. In deze module/training leer je alles over energie. Hoe kun je in jouw eigen energie blijven wanneer je in contact bent met anderen? Wat doe je met jouw energie? Verlies je makkelijk energie? Absorbeer je energie van anderen of geef je jouw eigen energie weg? Hoe kun je onderscheid maken tussen jouw eigen energie, energie van anderen en de energie van ‘spirit’? Je ontdekt het in deze training!

 


Module 4: 
Healing van het innerlijke kind (2 lesdagen). Docent: Sandra Valk.
In deze bijzondere en intieme training maken we op een diep niveau contact met onze innerlijke kinddelen. Oude mechanismen die je vroeger hebben gediend maar die je in je volwassen leven weerhouden om in je kracht te staan, worden in deze training inzichtelijk gemaakt om ze vervolgens te kunnen loslaten.

Totaal: 8 lesdagen.

Deel 1 wordt afgesloten met een theoretische toets. Een leersessie bij Sandra Valk en deelname aan een bewustzijnsbijeenkomst zijn daarnaast verplicht om aan het einde van de opleiding voor een diploma in aanmerking te komen. Je vindt de voorwaarden voor overgang naar het 2e deel HIER.

Klik HIER om terug te keren naar de pagina van de opleiding EZHT.