Deel 2 opleiding EZHT

Deel 2: Coaching, energiewerk en intuïtieve ontwikkeling.

Wij mensen bestaan voornamelijk uit niet-fysieke energie. Wij zijn feitelijk helemaal niet zo solide als wij lange tijd hebben gedacht. Met onze fysieke zintuigen nemen wij echter vooral fysieke energie (materie) waar. In deel 1 van de opleiding heb je geleerd hoe je in de bewustzijnsstaat kunt komen waarin je gemakkelijker kunt afstemmen op de wereld van energie. Ook heb je ontdekt hoe je jouw energie kunt verhogen. In deel 2 van de opleiding ga je verder met het werken met energie en het ontwikkelen van je intuïtie. Daarnaast ga je aan de slag met de basis voor het voeren van gesprekken.

Klik op de onderstreepte naam van de modules/trainingen voor meer informatie.

Module 5: Coaching en communicatievaardigheden (3 lesdagen). Docent: Daisy Hofman.
In deze module/training leer je de basis van het voeren van een gesprek met cliënten. Je leert welke communicatievaardigheden er zijn en hoe je deze kunt inzetten om af te stemmen op je klant en om structuur te geven aan een sessie.

Module 6: Healing 1: energetisch (2 lesdagen). Docent: Sascha Mols.
In deze training leer je hoe je healing kunt geven vanuit je eigen energie. Met je handen, vanuit je hart, met je intentie en in verbinding met de energie van de aarde en de kosmos.

Module 7: Healing 2: spiritueel (3 lesdagen). Docenten: Sascha Mols en Sandra Valk (1 lesdag).
In deze training leer je hoe je healing kunt geven in samenwerking met gidsen en andere hogere energieën uit de spirituele wereld. In de module komt ook healing op fysiek vlak aan bod.

Module 8: Reading & Mediumschap (chakra- en aura reading en contact met ‘spirit’ (5 lesdagen). Docent: Elisabeth Bieze-Veerbeek. In deze module/training leer je hoe je kunt afstemmen op energie en hoe je deze kunt vertalen naar informatie en boodschappen die herkenbaar zijn voor een ontvanger.

Eindtoetsen deel 2 (1 middag).

Totaal: 13 lesdagen en een dagdeel voor de eindtoetsen. Hiernaast is het oefenen in een eigen oefengroep en deelname aan 2 oefenbijeenkomsten via Sensibel verplicht.

Alle voorwaarden voor overgang naar deel 3 van de opleiding.

Klik HIER om terug te keren naar de pagina van de opleiding EZHT.