Deel 3 opleiding EZHT

Deel 3 (januari t/m juli of september t/m april).  In dit deel ga je aan de slag met therapeutische vaardigheden.
Klik op de onderstreepte naam van de modules/trainingen voor meer informatie.

Module 9: De therapeutische sessie
(2 lesdagen). Ook los te volgen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn informatie geven, coaching naar de kern, ladingen ontdekken, ontspanningsoefeningen-, ademen- en meditatie begeleiden.

Module 10: Moeiteloos coachen en pijnbevrijding o.l.v. Marlon Brammer (1 lesdag). Vanuit de methode ‘Moeiteloos helen’ leert Marlon je hoe je de zelfgenezende vermogens kunt aanspreken door niet langer je emoties en oordelen te onderdrukken. Alles mag er zijn. Pijnbevrijding is een uitstekende manier om oude opgehoopte energie in het lichaam op te sporen en te ontladen. Klanten zullen herboren naar huis gaan. Deze module is ook los te volgen voor mensen die al werken als coach of therapeut of hier elders voor in opleiding zijn.

Module 11Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden (3 lesdagen). In deze module wordt ook aandacht besteed aan het transformeren van overtuigingen, het begeleiden van zielenreisjes, aan innerlijk kind werk en aan het doorbreken van familiepatronen. Los te volgen in combinatie met module 9 (de therapeutische sessie).

Module 12: Lichtwerk (1 lesdag).
Je leert hoe je aangehechte energieën en vorige zelven kunt opsporen, waar deze op aanhaken en hoe je deze naar het licht kunt begeleiden. Deze module is ook los te volgen.

Module 13: Voice dialoque ( 1 lesdag). In deze module leer je hoe je in gesprek kunt gaan met deelpersoonlijkheden van de mens. Wie zit er in de bus aan het stuur? En wie zitten er voorin de bus? Wie zijn er verbannen naar de achterbak? Je zult kennismaken met ‘de controleur, de pleaser, het kwetsbare kind, de lolbroek, de rationele, de perfectionist, de innerlijke criticus’ enz. Data: zaterdag 25 januari of zondag 5 april 2020. Deze module is ook los te volgen.

Module 14: Cliëntbegeleiding Zelf-heling (2 lesdagen).
Aan de orde komen onderwerpen als: begeleiden van cliënten naar de juiste bewustzijnsstaat om transformatie te bewerkstelligen, hartcoherentie en begeleiding bij het programma voor zelfheling. Los te volgen in combinatie met module 9 (de therapeutische sessie).

Module 15Trauma’s oplossen (1 lesdag).
Er komen verschillende technieken aan de orde om trauma’s op te lossen.

Module 16Paramedische healing (2 lesdagen).
Je leert hoe je in gesprek kunt gaan met aandoeningen en lichaamsdelen om de oorzaak te achterhalen en om de ‘juiste’ manier van transformatie in te zetten. Los te volgen in combinatie met module 9 (de therapeutische sessie) en module 11 (Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden).

Module 17Integratie modules (1 lesdag).

Examens deel 2 (1 middag).

Totaal:
14 lesdagen en een dagdeel voor de examens.
Hierna volgt nog een certificaatuitreiking.

Voorwaarden voor het behalen van een diploma van de opleiding EZHT.

Klik HIER om terug te keren naar de pagina van de opleiding EZHT.