Deel 3 opleiding EZHT

Deel 3 (januari t/m december of september t/m juni/juli).  In dit deel ga je aan de slag met therapeutische vaardigheden.

Klik op de onderstreepte naam van de modules/trainingen voor meer informatie.

Module 9: Meditatie begeleiden
(2 lesdagen). Docent: Sandra Valk.
In deze module leer je hoe je ontspanningsoefeningen, geleide meditatie en visualisatie oefeningen kunt geven aan individuele cliënten of groepen. 
Deze module is los te volgen.

Module 10: Theta meditaties begeleiden (1 lesdag). Docent: Sandra Valk.

Module 11: De therapeutische sessie (2 lesdagen). Docent: Sandra Valk.
In deze module gaan we aan de slag met vraagtechnieken en manieren van afstemmen om in zeer korte tijd bij de kern van een probleem te komen. Je leert hoe je als therapeut coaching en reading kunt combineren. Deze training kun je alleen volgen nadat je de training ‘Coaching en Communicatievaardigheden’ hebt gevolgd, bij Sensibel of elders. Ervaring met reading en mediumschap is een pré. Deze module is los te volgen.

Module 12: Moeiteloos coachen en pijnbevrijding o.l.v. Marlon Brammer (1 lesdag).
Vanuit de methode ‘Moeiteloos helen’ leert Marlon je hoe je de zelfgenezende vermogens kunt aanspreken door niet langer je emoties en oordelen te onderdrukken. Alles mag er zijn. Pijnbevrijding is een uitstekende manier om oude opgehoopte energie in het lichaam op te sporen en te ontladen. Klanten zullen herboren naar huis gaan. Deze module is los te volgen voor mensen die al werken als coach of therapeut of hiervoor in opleiding zijn, bij Sensibel of elders.

Module 13: Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden (3 lesdagen). Docenten: Bianca Meijsen en Sandra Valk.
In deze module leer je hoe je naar de (emotionele) oorsprong kunt gaan van klachten en ziektes, om van daaruit te transformeren en helen. Ook wordt er aandacht besteed aan het begeleiden van zielenreisjes en aan innerlijk kind werk. De sessies worden gecombineerd met healing. Deze module is in combinatie met andere modules te volgen als de verkorte specialisatie regressie en reïncarnatiesessies begeleiden.

Module 14: Paramedische healing (1 lesdag). Docent: Sandra Valk.
In deze module leer je hoe je ‘in gesprek kunt gaan’ met aandoeningen en lichaamsdelen om de oorzaak te achterhalen. Je gebruikt vervolgens de technieken uit de voorgaande modules om de klachten te transformeren en helen. Deze module is alleen te volgen als je de module ‘Regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden’ hebt gevolgd.

Module 15: Cliëntbegeleiding Zelfheling (1 lesdag). Docenten: Jacqueline van Wijk (1/2 dag).
In deze module leer je hoe je cliënten kunt begeleiden bij zelfheling. Je leert cliënten hoe zij zelf een positieve invloed kunnen uitoefenen op hun leven en gezondheid. Aan de orde komen onderwerpen als: begeleiden van cliënten naar de juiste bewustzijnsstaat om transformatie te bewerkstelligen en hart-hoofdcoherentie. Je begeleidt cliënten met geleide meditatie, visualisatie en oefeningen. Deze module is in combinatie met andere modules te volgen als de verkorte specialisatie cliëntbegeleiding zelfheling.

Module 16: Direct toepasbare therapeutische technieken (2 lesdagen). Docenten: Bianca Meijsen en Sandra Valk.
Tijdens deze lesdagen oefen je met technieken die je direct kunt toepassen in therapeutische sessies. Aan bod komen o.a. technieken uit het systemisch werken, de NLP en mediumschap. Deze module is los te volgen voor mensen die al werken als coach of therapeut of hiervoor in opleiding zijn, bij Sensibel of elders.

Module 17: Integratie modules (1 lesdag). Docent: Sandra Valk.

Examens deel 2 (1 middag).

Totaal:
14 lesdagen en een dagdeel voor de examens.
Hierna volgt nog een certificaatuitreiking.

Voorwaarden deel 3 i.v.m. het behalen van een diploma.

Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Valk via info@SensibelAcademie.nl

Klik HIER om terug te keren naar de pagina van de opleiding EZHT.